Locul fetelor Nou-Venite (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Nu stiu voi, dar eu chiar simt ca o iau pe aratura.
In ultimele zile am un somn plin de vise, pe majoritatea nu le tin minte, dar dimineata abia abia ma trezesc (poate si din cauza ca saptamana trecuta am lucrat o zi da unua nu si m-am invatat cam puturoasa).
Legat de vise - saptamana trecuta am visat un camp plin de narcise, bineninteles ca am uitat iar peste zi mi-a revenit in minte imaginea visata. Erau narcise cultivate exact ca porumbul, in randuri fff regulate. Am dat vina pe o discutie pe care am avut-o cu sotul legat de zona Adunatii Copaceni unde a vazut acum cativa ani gladiole cultivate exact ca porumbul, asta fiind o practica pentru cei din zona.
Zilele trecute am visat un copil care se juca la mine in casa si eu eram obsedata sa il am in vizor nu cumva sa sa raneasca. am inteles ca daca se joaca ar fi de bine.
Si in noaptea asta, sau poate de dimineata am avut un vis ciudat si tot asa. Am impresia ca toate visele astea sunt rezultatul obsesiei mele de a avea un bb.

http://community.webshots.com/user/diove

Polo cam asa e cu visele astea...sunt rezultatul unor ginduri care nu-ti dau pace,sau a unor discutii pe care le-ai avut in ziua respectiva si ti-a ramas gindul la ele...nu stiu sa le deslusesc dar mi se intimpla si mie....ieri noapte am visat ca eram in masina cu nashul meu de cununie ,eu aveam o fetita abia nascuta,iar el era cam distras de la condus ca se tot uita in spate sa se joace cu fetita,iar eu eram speriata ca nu era atent la condus...nu stiu....vise.....cind m-am trezit imi ramasese in gind fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

cora,
ca mare dreptate ai!
polo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor
polo. eu am o matusa, care , fiind insarcinata, se trezeste intr-o dimi si zice....stiu ce o sa am...o sa am o fetita...pt ca am visat flori...si fetita a nascut.
acum cine stie...

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Jo Ann,
eu am visat papucei roz.....dar sper sa se albastreasca pana cand nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Daca cm este mai lung de 40 de zile trebuia sa faci teste
Daca iti vine regulat inseamna ca ovulezi

Citat:

Trutzi, duphaston nu mai inghit din septembrie, iar testele de ovulatie au iesit negative doua luni la rand. cei drept luna asta am facut pana in ziua 20 si apoi am zis ca nu mai suport si nu am mai facut.

JoAnn, bun venit, acum sunt putin in butoiul cu melancolie, dar in rest aici domneste fericirea, asa ca te asteptam cu drag sa ne aduci vesti bune.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Immmmm,mie imi miroase a Fat Frumos pe la noi,luana asta,cred ca una dintre noi va ramane graviduta

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Cora, stiu ca nu este dupa cum vrem noi. Amuzant pe vremea cand ziceam ca imi doresc un copli, dar mai tarziu, aveam colege ceva mai mari decat mine si ii ziceau ca o sa vad eu ca indiferent daca vreau bb sau nu, dupa 25 de ani o sa inceapa visele cu copii, iar eu ziceam ca la mine nu are cum sa se intample asa. "Ceasul biologic ticaie imi ziceau ele" si uite ca acum ticaie si dorinta asta il face sa ticaie si mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor , aici la voi se scrie cu viteza luminii
Si eu iau duphaston din z 21, 7 zile.

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:

Cora, stiu ca nu este dupa cum vrem noi. Amuzant pe vremea cand ziceam ca imi doresc un copli, dar mai tarziu, aveam colege ceva mai mari decat mine si ii ziceau ca o sa vad eu ca indiferent daca vreau bb sau nu, dupa 25 de ani o sa inceapa visele cu copii, iar eu ziceam ca la mine nu are cum sa se intample asa. "Ceasul biologic ticaie imi ziceau ele" si uite ca acum ticaie si dorinta asta il face sa ticaie si mai tare.

Offff,pai tu esti si batrana rau,auzi ii ticaie ceasul biologic,eu ce sa mai zic,la mine ticaie de multa vreme,dar degeaba

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Cica sunt vesti. Dc e baietel sunt bune Eu nu prea cred dar, am si eu tot felul de vise

Citat:

sunt sigura ca visele sunt expresia subconstientului, dar in ceea ce priveste simbolistica nu ma prea pricep, din pacate.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput