Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 10
trutzi spune:
Daca aveai cilul mai mare de 28 de zile iti inhiba ovulatia din cauza asta nu ai ramas
Daca nu faci monitorizari fa-ti teste de ovulatie. Asteapta sa ovulezi si dupa iei duphaston. Eu ovulez cam in z 20 deci ar trebui sa iau duphaston dupa 22 (asa ca sa iti faci o idee).
Sa nu mai zic ca foliculul care nu se sparge devine chistulet. Daca este pana in 5 cm il elimini la urmatorul ciclu, daca nu iei AC.
Citat: |
citat din mesajul lui polo Salutare, prezenta zilnic chiar daca activitatea este mai slaba. Jesia am citit despre foliculul tau baban si abia astept sa se sparga si sa fie bb. Citit despre monitorizarile tale si dupahston m-am gandit la ceva. Eu am luat 9 luni (dr a recomandat doar sase dar eu ) duphaston din Z15. Ciclul era lunar dar neregulat, asa ca este foarte posibil ca in toata perioada asta ovulatia sa fi fost inhibata. Poate ca imi fac sperante prea mari... la analizele hormonale nivelul LH si FSH nu a fost bun, deci concluzia este ca oricum nu ovulez.... deja cunoasteti povestea. Poate acum ca nu mai duphaston si ciclul sa mai reglat cat de cat....poate... Sambata merg la endocrinolog si vad ce spune legat de analize si tratamentul de stimulare recomandat de gine. Probabil o sa ma trimita din nou la ginecolog, avand in vedere si rezultatul la spermograma sotului. Oricum, am aflat de un doctor bun aici in oras, care a fost inainte la Giulesti, si are un cabinet f bine dotat. Astept sa imi vina ciclul si cred ca am sa merg aici la nsite monitorizari, macar o luna... ca nu prea ma bazez pe astia de aici, iar de nascut in spitalul de aici nici atat. http://community.webshots.com/user/diove |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Bine ai venit!
Doamne ajuta sa devii cat mai curand mamica!
citat din mesajul lui JoAnn Buna fetelor . Mai aveti cumva un loc in comunitatea voastra?? Sunt si eu o aspiranta la titlul de ... e adevarat cu moralul cam la pamant... Imi place sa va citesc sunteti increzatoare si nu va lipseste simtul umorului... www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
citat din mesajul lui JoAnn Buna fetelor . Mai aveti cumva un loc in comunitatea voastra?? Sunt si eu o aspiranta la titlul de ... e adevarat cu moralul cam la pamant... Imi place sa va citesc sunteti increzatoare si nu va lipseste simtul umorului... www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
bun venit
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
trutzi stii care e problema cu medicul meu ...el e mai mult pe principiul... sa nu luam prea multe pastile si sa lasam mai mult organismul sa-si urmeze ciclul lui natural...doar ca de data asta poate era bine sa "fortam" putin natura ...sa vedem pana sambata
Ce nu te doboara te face mai puternic
polo spune:
Nu stiu voi, dar eu chiar simt ca o iau pe aratura.
In ultimele zile am un somn plin de vise, pe majoritatea nu le tin minte, dar dimineata abia abia ma trezesc (poate si din cauza ca saptamana trecuta am lucrat o zi da unua nu si m-am invatat cam puturoasa).
Legat de vise - saptamana trecuta am visat un camp plin de narcise, bineninteles ca am uitat iar peste zi mi-a revenit in minte imaginea visata. Erau narcise cultivate exact ca porumbul, in randuri fff regulate. Am dat vina pe o discutie pe care am avut-o cu sotul legat de zona Adunatii Copaceni unde a vazut acum cativa ani gladiole cultivate exact ca porumbul, asta fiind o practica pentru cei din zona.
Zilele trecute am visat un copil care se juca la mine in casa si eu eram obsedata sa il am in vizor nu cumva sa sa raneasca. am inteles ca daca se joaca ar fi de bine.
Si in noaptea asta, sau poate de dimineata am avut un vis ciudat si tot asa. Am impresia ca toate visele astea sunt rezultatul obsesiei mele de a avea un bb.
http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Trutzi, duphaston nu mai inghit din septembrie, iar testele de ovulatie au iesit negative doua luni la rand. cei drept luna asta am facut pana in ziua 20 si apoi am zis ca nu mai suport si nu am mai facut.
JoAnn, bun venit, acum sunt putin in butoiul cu melancolie, dar in rest aici domneste fericirea, asa ca te asteptam cu drag sa ne aduci vesti bune.
nike974 spune:
polo,
visele sunt expresia subconstientului.fii mai relaxata,ca sa vina bebele.
copilul este clar expresia subconstientului.eu as merge mai mult pe psihanaliza in interpretarea viselor,decat pe simbolistica populara.
Jo Ann, bebe cat mai curand.
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Neata fetelor,un -ic de la mine Bun venit JoAnn |
Polo,fata draga lasa paranoia si treci la treaba,presteaza,fii perseverenta si trebuie sa vina si minunea,cat despre vise cu copii,eu sunt campioana,si uite ca nu mi s-a intamplat nimic rau,nici bebe nu a sosit,dar mai este timp,poate nu este momentul
Dupa FIV,alaptam copii in vis,eram obsedata,relaxeaza-te putin,ca nu vine bebe cand vrem noi
Copiii din ziua de azi isi aleg si momentul cand vor sa fie proiectati domnule,ceva de speriat
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
sunt sigura ca visele sunt expresia subconstientului, dar in ceea ce priveste simbolistica nu ma prea pricep, din pacate.
citat din mesajul lui nike974 polo, visele sunt expresia subconstientului.fii mai relaxata,ca sa vina bebele. copilul este clar expresia subconstientului.eu as merge mai mult pe psihanaliza in interpretarea viselor,decat pe simbolistica populara. Jo Ann, bebe cat mai curand. |