Locul fetelor Nou-Venite (77)
Raspunsuri - Pagina 7
trutzi spune:
Sunset au program la bios diagnostic si sambata. Dar iti dau rezultatul luni (daca platesti taxa de urgenta 30 Ron) iti dau tot sambata
Gaaaaaata nu mai zic nimic. Ce te mananca pe tine dar ce ma mananca pe mine.
In loc sa te incurajez sa ai rabdare, eu ce fac. Sa-mi fie rusine
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
alex Nu ne-ai votat subiectul
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
pianna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Nici nu ma intereseaza. Ptr mine e un capitol incheiat. Eu sunt o persoana cu picioarele pe pamant si nu imi place sa isi bata lumea joc de mine. PUNCT
|
trutzi cand am inceput sa scriu mesajul asta tu inca nu postaseti rezultatele anchetei de detectiv. Ma uit si la televizor in timp ce stau pe citesc/scriu pe forum si-s mai inceata.
Totusi, chiar si in lumina noilor descoperiri haideti sa asteptam explicatiile lui nike. Asa ar fi corect.
Nu vreau sa ma intelegi gresit, ultimul lucru care-l vreau acum ar fi sa ma cert cu tine sau cu alta fata de aici. Probabil ca tu stii mai multe decat mine, pentru ca ai fost mult mai activa pe topicul asta si pe forum in general si poate esti indreptatita sa reactionezi asa.
Eu pana la proba contrarie o sa ma abtin
trutzi spune:
pianna Eu nu o sa mai vad postarile facute de nike. O sa citesc ce or sa scrie celelalte fete
pianna spune:
Asta poti sa o faci, nimeni nu poate interveni aici. da, pe mine nu esti suparata, nu?
aleesicoo spune:
pianna nici intentia mea si nici a lui trutzi nu a fost sa ne certam cu vreo fata de aici respectiv nike
doar ne am zis parerea
eu una de azi inainte nu am sa ii mai citesc msg exact ca si trutzi insa cand voi vedea eco facute de nike atunci las capul in jossi imi asum cele spuse
pt mine subiectul este incheiat
trutzi l am evaluat
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Hai ma, cum sa fiu suparata. fata ca sa treaca orice indoiala
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Asta poti sa o faci, nimeni nu poate interveni aici. da, pe mine nu esti suparata, nu? |
trutzi spune:
Am gasit un articol pe net despre o femeie care si-a alaptat copilul pana la 6 ani
mvb spune:
Eu o consider pe mama deplasata.....cum sa tii in brate un ditamai baiatan de 6 ani care e la gradi in grupa pregatitoare si sa ridici bluza sa il pui la.....sau poate laptele era pt digestie.....
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Nu pot sa spun decat ca e o arta sa fii un parinte bun pt copilul tau!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!