Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 4

Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami [purple]Bumbita, inca n-am un an, dar se apropie; sper sa-mi fac curaj sau sa-mi vina cheful ![]() |
Las ca vor trece toate si o sa fie bine. Noi am avut voie toata sarcina si abia abia...dpdv psihologic nu prea ne incumetam, cel putin sotul mereu imi zicea ca ii e nu stiu cum

Mami si tati te iubesc mult!

http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

cenia spune:
Fetelor sunteti comice cu barbatii si frica lor!
Si eu as fi facut pauza, dar nu am avut motive , nu tu singerari, nu tu interdictie de la doctor, nu tu eminenta de avort, ce motiv sa bag? ca-s cit un munte? deja au inceput sa curga multe complimente si aprecieri ca nici in perioada de curtoazie nu am primit atitea! ha ha ha!
Dianami: se cunoaste ca esti doctor. as putea adauga doctor in multe!puericultura, bucatarie,deserturi, compoturi, crosetat, iar te-as intreba cind le faci pe toate? stiu, nu te uiti la tv, dar totusi.....?
eu am masini de spalat rufe, vase, uscator de rufe ( chiar vi-l recomand ca imi economiseste timp de la : intins rufele, strins rufele, calcat rufele de bbc; as fi vrut si masina de calcat camasi dar nu s-a inventat....) si tot nu as putea sa fac atitea cit faci tu!
mai vroiam sa scriu, dar va las!

castelanaC spune:
buna dimineata fete dragi.
suntem in prag de wk-end, sa speram ca-l traversam cu bine si iepurasii pot veni pe lume linistiti, mamicile sa fie sanatoate si "laptoase", burticile sa fie cat mai linistite si cu AMR suportabil!
va invit la o cafea si " ma duc" sa va citesc.
castelana fericita 36+

castelanaC spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
Bravo Sensibila!
Bravo Anca!
Bravo Ami!
Bravo Niki!
sa aveti parte de bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Refacere usoara!
castelana fericita 36+

castelanaC spune:
uff scrisesem un mesaj lung, s-a pierdut
imi vine sa ma impusc, nu mai pot sa reiau, scuze.
Kossir, de fapt original ca fi Cesare, care este si de sfant la catolici, are onomastica, dar mi s-a spus de catre cine il boteaza ca va mai avea un nume la biserica ales de comun acord (in trecul il alegea nasa) ne-am gandit la Romano (locuitorul Romei), dar acesta din urma nu va fi prezent in acte, va fi doar pentru procesiunile ce le va face la biserica (botez, apoi la 9-11 ani, etc.) Pentru asta am zic eu ca Cezar e varianta din romana, fonetic e aproape si mie imi place mult (chiar daca e numele unui dictator, ne-am gasit "nasul cred")
castelana fericita 36+

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Dianami dar picaturi de vitamina c gasesc? nu mai intrebati ce a facut sotul, ca a facut. si faza naspa e ca nu vrea sa se certe cu mine. |
Eu am cumparat acum 2 ani si ceva, din tara, inainte sa-l nasc pe Tudor, o sticluta de vitamina C, de la o farmacie oarecare dintr-un mic orasel. Probabil gasesti la farmacie, doar intreaba.
Edit: Se pare ca ai primit deja informatia!
Pai cearta-te tu cu el!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Bumbitza spune:
Neata fetelor! Ce noapte grea...nu stiu daca am dormit doua ore legate, sunt zombie M-a altoit bebeluna cat a putut ea, nu stiu ce nu i-a convenit, dar mai avea un pic si-si croia drum prin piele...uff
Castelana, eu de fiecare data inainte sa dau send, dau un ctrl+c mesajului Doar o data am uitat si s-a intamplat chiar atunci sa-l si pierd
rasu'-plansu'
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

oanka80 spune:
HAI babyangel!
[]bisBRAVO Sensibila, Anca_iary, Ami_84, nibi_niki!
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze

oanka80 spune:
OANAIACOVITA, DAYANARA, ANDRA_S, ATB, DIANAMI, JASMINE, ANNYA9, IOANACT, KOSSIR, CENIA, HONEYBABY, BUMBITZA va multumim pt vizionarea pozelor si pt complimentele deosebite. suntem coplesite de cat de frumos ne-ati vorbit si descris. sa stiti ca aveti dreptate ca nu ma mai satur sa o privesc. aseara am facut si noi prima baita si a stat cumintica precum o sirena. nu a scos nici un scancet ci doar a explorat totul cu ochii ei mari.
in schimb nu a adormit decat dupa 3 ore de cand i-am facut baita. a fost f agitata. stiam ca dupa baie bebeii adorm, dar iata ca maria mea are alte planuri. sa vedem cum ractioneaza diseara la baia nr 2.
si a si vomitat aseara un jet puternic de m-am panicat toata.
inca trebuie sa invat cum sa ma port cu ea.
poze

oanka80 spune:
rebiana am vazut si eu pozicile cu MARA a doua minune din viata ta. e o dulcica si cocheta, ca si mami. sa iti traiasca si sa iti aduca multa bucurie alaturi de LUCA.
mi-am luat micul dejun cat v-am citit si acum fug la o repriza de somn
poze