Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

[purple]Bumbita, inca n-am un an, dar se apropie; sper sa-mi fac curaj sau sa-mi vina cheful . Eu sunt inca sub influenta problemelor din sarcina si de la nastere...

Las ca vor trece toate si o sa fie bine. Noi am avut voie toata sarcina si abia abia...dpdv psihologic nu prea ne incumetam, cel putin sotul mereu imi zicea ca ii e nu stiu cum Mai cu seama de cand bebe e asa de jos si poate veni mai repede, chiar ca stam pe tusa... Dar visez la ziua cea mare, nu mai stiu cine zicea, cred ca nici nu mai stiu cum se face.

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetelor sunteti comice cu barbatii si frica lor!
Si eu as fi facut pauza, dar nu am avut motive , nu tu singerari, nu tu interdictie de la doctor, nu tu eminenta de avort, ce motiv sa bag? ca-s cit un munte? deja au inceput sa curga multe complimente si aprecieri ca nici in perioada de curtoazie nu am primit atitea! ha ha ha!

Dianami: se cunoaste ca esti doctor. as putea adauga doctor in multe!puericultura, bucatarie,deserturi, compoturi, crosetat, iar te-as intreba cind le faci pe toate? stiu, nu te uiti la tv, dar totusi.....?

eu am masini de spalat rufe, vase, uscator de rufe ( chiar vi-l recomand ca imi economiseste timp de la : intins rufele, strins rufele, calcat rufele de bbc; as fi vrut si masina de calcat camasi dar nu s-a inventat....) si tot nu as putea sa fac atitea cit faci tu!

mai vroiam sa scriu, dar va las!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna dimineata fete dragi.
suntem in prag de wk-end, sa speram ca-l traversam cu bine si iepurasii pot veni pe lume linistiti, mamicile sa fie sanatoate si "laptoase", burticile sa fie cat mai linistite si cu AMR suportabil!
va invit la o cafea si " ma duc" sa va citesc.

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Felicitari proaspetelor mamici!

Bravo Sensibila!
Bravo Anca!
Bravo Ami!
Bravo Niki!
sa aveti parte de bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Refacere usoara!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

uff scrisesem un mesaj lung, s-a pierdut
imi vine sa ma impusc, nu mai pot sa reiau, scuze.

Kossir, de fapt original ca fi Cesare, care este si de sfant la catolici, are onomastica, dar mi s-a spus de catre cine il boteaza ca va mai avea un nume la biserica ales de comun acord (in trecul il alegea nasa) ne-am gandit la Romano (locuitorul Romei), dar acesta din urma nu va fi prezent in acte, va fi doar pentru procesiunile ce le va face la biserica (botez, apoi la 9-11 ani, etc.) Pentru asta am zic eu ca Cezar e varianta din romana, fonetic e aproape si mie imi place mult (chiar daca e numele unui dictator, ne-am gasit "nasul cred")

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Dianami dar picaturi de vitamina c gasesc?

nu mai intrebati ce a facut sotul, ca a facut. si faza naspa e ca nu vrea sa se certe cu mine.

Eu am cumparat acum 2 ani si ceva, din tara, inainte sa-l nasc pe Tudor, o sticluta de vitamina C, de la o farmacie oarecare dintr-un mic orasel. Probabil gasesti la farmacie, doar intreaba.
Edit: Se pare ca ai primit deja informatia!

Pai cearta-te tu cu el!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor! Ce noapte grea...nu stiu daca am dormit doua ore legate, sunt zombie M-a altoit bebeluna cat a putut ea, nu stiu ce nu i-a convenit, dar mai avea un pic si-si croia drum prin piele...uff

Castelana, eu de fiecare data inainte sa dau send, dau un ctrl+c mesajului Doar o data am uitat si s-a intamplat chiar atunci sa-l si pierd rasu'-plansu'

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

HAI babyangel!
[]bisBRAVO Sensibila, Anca_iary, Ami_84, nibi_niki!

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

OANAIACOVITA, DAYANARA, ANDRA_S, ATB, DIANAMI, JASMINE, ANNYA9, IOANACT, KOSSIR, CENIA, HONEYBABY, BUMBITZA va multumim pt vizionarea pozelor si pt complimentele deosebite. suntem coplesite de cat de frumos ne-ati vorbit si descris. sa stiti ca aveti dreptate ca nu ma mai satur sa o privesc. aseara am facut si noi prima baita si a stat cumintica precum o sirena. nu a scos nici un scancet ci doar a explorat totul cu ochii ei mari.
in schimb nu a adormit decat dupa 3 ore de cand i-am facut baita. a fost f agitata. stiam ca dupa baie bebeii adorm, dar iata ca maria mea are alte planuri. sa vedem cum ractioneaza diseara la baia nr 2.
si a si vomitat aseara un jet puternic de m-am panicat toata.
inca trebuie sa invat cum sa ma port cu ea.

poze

Mergi la inceput

rebiana am vazut si eu pozicile cu MARA a doua minune din viata ta. e o dulcica si cocheta, ca si mami. sa iti traiasca si sa iti aduca multa bucurie alaturi de LUCA.

mi-am luat micul dejun cat v-am citit si acum fug la o repriza de somn

poze

Mergi la inceput