Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 3

babyangel spune:
Dianami, am luat nr. de tel, si va tin la curent...Promit!
Ma duc sa incerc sa adorm, desi slabe sanse! Pupici si va urez noapte buna!
Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR 24 de ore!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

atb spune:
Rebiana, cat e de scumpa Mara!!! Ce nasuc carn are ea!
Adriana 38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Dianami spune:
Gaby, nu se mai gasesc fiolele. Uite ce am gasit pe net: www.magazine-online.ro/medactiv/produse-natural-pharmaceuticals/vitamina-c-natural-picaturi--114879" target="_blank">vitamina C picaturi. Ai putea sa-i dai din astea.
Mai mult n-ai ce sa-i faci acum, repeti analizele spre 1 an si mai vedem atunci.
A, sper ca tu iei fier, da? Pana la 6 luni dupa nastere. Bebe va mai lua si de la tine.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

honeybaby spune:
Gaby - eu nu i-as da suc de portocale , e prea acid pt stomacel. Defapt nici fier nu i-as da, as mai cere o a doua opinie.
Mie dr mi-a dat fierul impreuna cu lactoferina. Ea defapt nu e de acord cu fierul pt ca e toxic si nu se absoabe, dar a zis ca daca decid sa-l iau, macar sa-l iau cu lactoferina care ajuta fierul sa se absoarba si sa nu se mai oxideze in prezenta oxigenului. La fel mi-a recomandat si pt bebe daca ii voi da fier vreodata.
Roxana - pai 3-4 zile ciclu + 7-8 dupa + plus cele 5 zile cat traiesc spermatozoizii ajungi in ziua a 14 a.
Pe de alta parte stiu de la mama ca bolile autoimune pot da ovulatii auirea. Mama de ex ramanea in orice perioada a lunii.
Denisa, 36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

GabyHila spune:
Diana eu iau da. dar cam rar ca ma constipa ingrozitor. dar nu asa, ... .. tot incerc sa diversific regimul sa evit astea si tot degeaba. plus ca ma mentin la aceeasi greutate. m-as fi asteptat sa slabesc cate putin daca tot baga asta mica in ea atata. nics! zero! nada!
ma duc sa caut picaturi din astea. ziceau fetele de pe la alte subiecte ca se gasesc la sensiblu.
mie imi e teama si pt mine. desi iau vitamine, fier, calciu, mg si cam toate cum trebuie si in cure separate tot imi zice dr ca sunt palida. acuma iau si ulei de peste cu omega de la hofigal. oi vedea eu ce iese din mine.
cand au vreo relevanta analizele pt mine daca le fac? alea de sange? siderimii, etc..

Bumbitza spune:
Vroiam sa va intreb daca voi ati spalat aparatorile de pat, pilota, pernuta? Nu stiu cum sa fac, mi-e sa nu se stranga puful ala si sa le stric
Oanka am vazut si eu grasunica scumpa! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si papacioasa!36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

honeybaby spune:
Annya - pe gmail, intri la docs, acolo gasesti mai multe liste, retete culinare, liste cu ce trebuie in bagajul de spital.
In prima lista gasesti nr de tel , id-urile de yahoo etc
Denisa, 36 + cu bebe roz
Maya - Sophie

honeybaby spune:
bumbita eu le-am spalat si nu au patit nimic
Denisa, 36 + cu bebe roz
Maya - Sophie

Dianami spune:
Bumbita, inca n-am un an, dar se apropie; sper sa-mi fac curaj sau sa-mi vina cheful . Eu sunt inca sub influenta problemelor din sarcina si de la nastere...
Annya, intri pe contul de gmail si mergi la docs.
Gaby, ca sa nu mai fii palida mergi sa te bronzezi, nu iei fier . Analizele se fac la 6 luni post-partum.
De constipatie nu mai zic nimic, pt. mine e un subiect dureros. Dar rau, nu asa...
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

annya9 spune:
Merci mult, HONEYBABY!!! Mi-am lasat si eu acolo numarul! 33+
Radu Alexandru
poze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii