Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

va necajesc cu 2 intrebari.
1. maria mea face f des caca. schimbam mereu 3 pampersi odata si nu stiu de ce face asa . ca ma straduiesc mereu sa o schimb inainte de masa ca sa nu o ma foiesc dupa, dar mereu face odata si cand suge si inca o data dupa ce o schimb sau chiar in timpul schimbatului. ce sa fac sa nu se mai intample asa?
2. am o rana f urata la sanul drept si am inceput sa evit sa ii dau sa suga din sanul ala caci sangereaza rana la supt. am niste dureri ingrozitoare cand incepe sa suga din el si nu stiu cum sa procedez ca sa nu gresesc.

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

doamne gaby ,m.am spart de ras cu brocoli in frunte zau :)))
parerea mea e ca e prea mica pt suc de portocale, mai degraba picaturi daca tot e sa.i dai ceva si cum spune yaia se gasesc, a luat cineva din romania, in sticluta de la orice farmacie sau cel putin asa era acum 1 an

denisa eu asa am ovulat intotdeaua,problema cu tiroida am dupa nasterea lui ivan doar

castelana weekend placut si tie

oanka, daca fata face caca normal la culoare si textura, e ok, eu as fi foarte multumita, inseamna ca se hraneste bine de tot!

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna dimineata si de la noi
Azi am dormit mult mai bine , nu m-am trezit decat o data peste noapte
Dar totusi trebuia sa am si o problema , cand m-am trezit am observat ca am o scurgere mai intensa , albicioasa , aveam si inainte dar acum este mai mult . Am facut de 3 ori tratament cu Canestan ar nu a trecut , si r. mi-a dat antibiotic si am zis ca nu mai are rost sa iau acum pe ultima suta , oricum fac si cezariana . Voi ce credeti ?

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Am uitat sa pun moatele pentru Babyangel :

HAI BABYANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!

Roxana - bolile autoimune te nasti cu ele, chiar daca se declanseaza tarziu sau niciodata la unele persoane ceva e scris gresit in codul genetic.
Si mamei bola i s-a declansat dupa nastere, foarte usor. La a doua sarcina a fost puctul culminant.
Nu zic ca nu sunt si persoane care au ovulatie aiurea si fara boli.

Oanka- eu am pregatit pt rani la sani garmastan si lanolin. Nu stiu cat de eficiente sunt. Aaaa si am citit ca laptele lasat pe san ajuta ( sa nu ma intrebi cum ajuta).
Eu zic s-o schimbi dupa ce termina de supt.

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

honeybaby folosesc si eu la greu garmastan si lanolin de la bioclin si nu au nici un efect caci la urmatorul supt rana se umezeste iar. ma dau si cu lapte dar nu vad nici o schimbare
dayanara culoarea si textura le-a vazut pediatra si cica sunt ok (culoarea mustarului) numai ca ma gandesc eu daca e normal sa faca de 3 ori in decurs de jumatate de ora?

poze

Mergi la inceput

kossir multumesc de asemanarea mariutei cu scumpa de joy, de care sunt indragostita de-a binelea . mi se pare ca seamana cu o groaza de alti copii, dar nu vad inca cu cine seamana din parinti . si mi se mai pare ca seamana cu scumpelul de eric . sper sa ajunga sa se cunoasca de-a binelea peste ani

poze

Mergi la inceput

denisa hipotiroidismul dupa nastere e destul de des intalnit si nu are legatura cu tiroidismul de alta natura, mi.au spus medicii chestia asta
iar de ovulat nu ovulez aiurea ci foarte des :)

POZE

Mergi la inceput

ah si cu toate ca tratamentul poate fi pe viata, sunt sanse ca in cativa ani sa se vindece, daca e lasata in repaos, si anticorpii anti-tpo nu au cu cine sa lupte, nu gasesc tiroglobulina, organismul nu.i mai fabrica, daca anticorpii scad si se mentin asa, inseamna ca esti aproape vindecat

POZE

Mergi la inceput

Si eu imi aduc aminte ca zicea doctorita c laptele ajuta la ranile de la sani.

Mergi la inceput