Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 6
Bumbitza spune:
Fetelor
am o zi de pomina... Va spuneam ca n-am prea inchis geana pe geana azi-noapte, am reusit in sfarsit sa adorm pe la 8 si ce credeti, a venit curierul cu salteluta de infasat
Am crezut ca suna cineva in vis asa eram de obosita...
Si m-am mai si enervat, au avut promotie pe site daca faci comanda intre 1-8 martie, i-am intrebat si la telefon daca se aplica, dar in loc sa ma coste 50ron, m-a costat tot 65 ron, niste neseriosi. Suma nu-i mare, dar ma enerveaza fazele astea ![]()
Oanka, si eu am auzit ca laptele e cicatrizant, la fel si saliva lui bebe. Eu ma mai dau cu Bephanten acum cand sunt sfarcurile cam uscate.
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
honeybaby spune:
Roxana- ok. nu am studiat problema tiroidei.
Stiu doar de bolile autoimune ca pot da ovulatie foarte des sau foarte rar.
Eu sunt omul cu logica. Daca ceva e atipic eu caut raspunsul.
Oanka- Sigur se va gasi o mamica care sa te ajute. Mai vb fetele de o crema facut in farmacia dar nu stiu ce contine
Poate protectiile de silicon ar fi o varianta dar sa nu se obisnuiasca Maria cu ele.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
cristina30 spune:
Oanka,
lasa sinii la aer sa se vindece... fara sutien, efectiv free....
felicitari la toate mamicile; eu is pentru investigatii iar vreo 2 zile in spital... dar macar in rezerva, singura.
Cristina
38+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
cristina imi pare rau ca tre sa stai iar in spital, dar nu mai e mult
de ce te.au internat?
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
CoriMami spune:
Neatza mamici
Cafelutza avem voie?
Eu beau una mica cu lapte, va invit si pe voi. Sper sa nu ii faca rau lu bebitza, dar daca toata sarcina am baut cafea, poate e imuna.
Oanka, despre caca des, exact asa face si Eliza, plange..verific Pampers, era caca, o schimb, dau titi, o pun in pat..surpriza...iar e caca-ca mustarul, face caca chiar in timp ce suge. La maternitate ne-a zs ca e f bine, cu cat mai des supt si caca, cu atat elimina mai repede icter si alte probleme.
Mie tineti-mi pumnii ca vreau sa o spal la chiuveta azi...si am emotii. Imi place mai mult ideea de apa curgatoare la fundu lu bebe. Doamne, sper sa ma descurc!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
andra_s spune:
neata fetelor
HAI BABYANGEL!!! CODRIN, HAI LA MAMI IN BRATE!
oanka eu cred ca atata timp cat kk lui mariuca are consistenta normala, nu-i bai ca face des si ca sa nu o mai schimbi de trei ori la rand, o poti face la vreo 20 de minute dupa masa, ca sa nu vomite.
fetelor, eu sunt din cale afara de ciudata, mi-a venit menstruatia la cinci sapt dupa nastere si acum, dupa doua sapt si doua zile de la ultima, mi-a venit iar
offf, si inainte de sarcina nu imi venea fara tratament, iar acum ... si abia la sfarsitul sapt viitoare ajung la dr ca atunci vine in tara ...
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Jasmine spune:

HAI BABYANGEL 

bumbitza - dr meu nu mi-a fixat propriu-zis orele intre care sa ma incadrez cu nasterea,cred ca m-am exprimat eu gresit
ii stiu programul la spital : vine pe la 8 si pleaca pe la 13
dupa-amiaza e la cabinetul particular
ca sa-l prind ar trebui sa ma nimeresc in timpul programului
ai dreptate ca se asteapta destul de mult la cabinet,ca nu are ecograf si ca te trimite pt analize la Medlife
dar eu i-am spus de fiecare data ca am abonament la Medicover si acolo o sa fac analizele si a fost OK
eu am mare incredere in el si sper sa se aranjeze lucrurile in asa fel incat sa nu nasc cu altcineva
de la ce magazin era salteluta de infasat?
si pe mine ma seaca genul asta de magarii
36+ 
greenfrog spune:
Fetelor,
niste majorete si de la mine
;

pentru babyangel!
Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, doar ultimele doua pagini. ultimele zile au fost tare aglomerate, bebe doarme putin. Stam mult la san, orice sesiune de alaptat dureaza intre jumate de ora si o ora si apoi ni se face foame intr-o ora, maxim doua. in intervalul asta nici gand sa dormim, daca s-ar putea ar sta numai in brate.
nu imi dau seama ce se intampla, noroc ca vine pediatrul azi. e clar ca nu se satura dar nu stiu cauza. eu simt acut lipsa somnului si chiar si cand atipesc dorm asa iepureste, cum aud ca se foieste ma uit la el sa vedem ce face, daca e totul ok. sughita mult si des si atunci cam da laptic inapoi.
promit si niste poze curand.
va pup
castelanaC spune:
Buna fete dragi,
tocmai m-am intors de la dr, totul e bine, bebe creste are 3300 acum cica, ma bucur ca m-a asigurat ca luna asta nu e de nascare.
Eu sper sa fie asa pentru ca in perioada 22-29 dr este plecat si sper sa nu-mi faca bebe vreo surpriza sa vina inainte de Paste.pentru aciditate nu e nimisc de facut, el nu este de acord cu alte remedii, mai multe lichide si rabdare ( sau cum am vazut ca se numeste rabdacol)
va pup si merg sa citesc
castelana fericita
36+ 
dayanara spune:
castelana nici eu nu iau nimic pt arsuri, oricum doar cand stau intinsa le simt, destul de rau, ca trebuie sa ma ridic un pic sau cateodata trec cu un pahar cu lapte putin caldut
felicitari pt vestile bune
silvia, asteptam vesti dupa vizita pediatrului :)
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE