Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 7
Ina_3040 spune:
Neatza fetelor! Ce zi frumoasa, ultima zi la servici pana la toamna 
Felicitari Nibi, Sensibila si Ami84, sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi!!!
Babyangel tinem pumnii si tie si te asteptam cu vesti bune!
Citesc din urma si revin. Va pup pe toate.
Ina
38 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
castelanaC spune:
A si tot azi am semnat contractul pentru recoltarea de celule stem.
am o mare bucurie ca am putut sa fac ceva ce-i poate fi util copilasului nostru. Am valizuca tot acum, m-am mai linistit.
va pupu si sa aveti parte de sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
castelana fericita
36+ 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara castelana nici eu nu iau nimic pt arsuri, oricum doar cand stau intinsa le simt, destul de rau, ca trebuie sa ma ridic un pic sau cateodata trec cu un pahar cu lapte putin caldut felicitari pt vestile bune silvia, asteptam vesti dupa vizita pediatrului :) roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
da asa e, pe mine ma mai ajuta cate un iaurt simplu rece, ca imi este cald de mor si simt cum ma racoreste.
oricum le suport eu, imi permit asa sa ma plang aici cu voi, ca in rest ma dau viteaza sa stii.
te pup

castelana fericita
36+
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Neatza fetelor! Ce zi frumoasa, ultima zi la servici pana la toamna ![]() Citesc din urma si revin. Va pup pe toate. Ina 38 ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Ina, ce bine, eu nu stiu cum ai rezistat si pana acum sa te duci in fiecare zi, dar finalmente a venit si ultima zi!
sa te bucuri de toata perioada ramasa de stat acasa pana la venirea bebelusului. Aveti nume?

castelana fericita
36+
Ina_3040 spune:
Castelana saru-mana
. sper sa nu fie grabit feciorul meu sa ma lase sa imi trag sufletul cateva zile acuma.
Felicitari si tie pe bebe grasunel si ma bucur ca mai timp luna asta sa iti faci marturiile, broderiile si tot ceea ce iti doresti. desigur ca asteptam poze cu rezultatul
avem 2 prenume alese, unul eu si unul sotul asa ca le punem pe amandoua. inca nu am zis nimanui, urmam obiceiul de aici, o sa zicem numai la nastere.
o sa fac poze cu camera copilului si cu marturiile ce le-am confectionat si o sa le postez.
Ina
38 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
stefimic spune:
salut mamici si burtici, pentru prima data de cand am nascut am reusit sa citesc si eu tot si sa vad pozici cu bebelini.
noi suntem cu niste colici de i-mi vine sa plang, toata noaptea nu dormim si se vaita saracuta cu tot cu siropelel de rigoare, si asa de mult ma bucuram ca ea nu o sa faca cum a facut STEFAN.
felicitarile mele mamicilor SENSIBILA, ANCA, AMI, NIBI_NIKI
sa aveti bebelusi sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
am vazut pozici cu bebe ERIC, care este un scumpic si jumatate, si are o mamica cu un zambet implinit, bravo mami, sa va aduca numai bucurii.
am vazut-o si pe printesa MARA si o mamica asa de implinita, o bebeita splendida, abia astept sa vad pozici cu cele doua comori ale tale mami REBIANA.
am mai vazut-o si pe scumpica de MARIA-EMILIA, o dulceata de fetita, sa va bucurati de ea mami si sa fiti fericiti.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:

]ANCA

Nastere usoara si bebe CODRIN sa fie sanatos si papacios.
CASTELANA ce dragut este numele ales pentru puiul vostru, si mie i-mi plac numele cu rezonanata.
VLADI ce mai emotionat cu mesajul tau de ultime zile de sarcina si ce inseamna puiul din burtica pentru tine, sper ca te-ai bucurat din plin de ultimele zile de sarcina si maine vine ziua cea mare.
fetelor sa stiti ca si noi facem caca destl de des, adica aproape la fiecare masa, si pisu la fel si noua ne-a spus ca este bine si inseamna ca se hraneste suficient de bine.
duminica vrem sa punem si noi in functiune cantarul si sa vedem ce am luat de cand am venit din spital.
INA concediu placut si sper sa apuci sa te odihnesti si tu putin inainte de marea intalnire.
fetelor va pup, ma duc sa calc,ca se trezeste bebelina.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Rebiana27 spune:
Multumim, fete dragi, pentru aprecierile legate de primele noastre pozici! 

Mara are astazi o zi mai rea.. observ ca deja se strange de burtica uneori si sper din suflet sa nu aiba inca de-acum colici!! Luca e un nazdravan si jumatate care toata ziua alearga si vorbeste si, de cele mai multe ori, e sursa care-o trezeste pe Mara.
La san sta tot la fel.. f putin si adoarme; incerc tot felul de manevre (mai putin ciupitul.. nu ma lasa sufletul) si sper sa traga mai eficient. Si eu incep sa fac ragade la sanul stang (e preferatul ei) si dau cu Garmastan (la Luca nu facea minuni dar...)
Mami de Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nafi spune:
Buna dimineata fetelor!
Am ramas in urma rau de tot cu motatele si felicitarile de rigoare! Am aruncat cate o privire pe forum zilele astea dar nu am reusit sa scriu nimic. Ne-am fatait cu treburi ,pana am reusesc sa racesc din nou si acum imi simt capul cat un dovleac, nasul infundat, gatul in pioneze
plus durerile de rigoare datorate sarcinii. Au aparut si la mine unele contractii nedureroase, intepaturi in col, mers la toaleta tot mai des...cateodata simt ca-mi ies picioarele din sold...trosnesc si ma dor toate incheieturile...Cred ca se apropie momentul si la mine...Evident bebeloiul nu mai are spatiu caci ii simt picioarele in gat si mainile...in celalat exit...

Am cumparat si caruciorul de la Peg Perego. Modelul Pliko P3. Nu am poza ptr ca pana sa ma dezmeticesc eu, sotul deja il facuse bucati si il depozitase bine intr-un colt...ca sa nu ocupe prea mult loc, caci spatiu nu avem prea mult (abia astept sa gasim un apartament mai mare sa ne mutam!).
Le felicit pe mamicile care au trecut cu bine de momentul aducerii pe lume a noilor iepurasi! Recuperare usoara Anca , Sensibila, Ami, Nibi si bebei sanatosi si papaciosi!

Oanka ..ti-am admirat si eu minunea numita Maria. E superba!

Hai babyangel! nastere usoara !
Vladimirescu - cred ca esti deja coplesita de emotii! Scot o motata in avans ptr tine!
succes cu pregatirile de pe ultima 100 de metri!
Ma duc sa-mi fac un ceai cu lamaie si miere. e cam singurul tratament pe care mi-l permit in situatia data!
Un weekend linistit fetelor si plin de noi iepurasi sanatosi si zburdalnici!

36 +
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Bumbitza spune:
Felicitari Castelana pentru vestile bune!
Grasun bebe
Jasmine, repet, stiu ca este un dr f bun si toate cele care au nascut cu el au fost multumite, dar asta a fost experienta mea si am simtit nevoia sa povestesc
.
Salteaua am luat-o de pe un site, jucariide jucarii.ro, dar am discutat cu ei ulterior si si-au cerut mii de scuze ca s-a strecurat o greseala, au vrut sa-mi trimita cei 15 ron inapoi
dar le-am zis ca mai bine data viitoare cand mai comand de la ei sa nu-mi ia transport
...asa ca ne-am "impacat" pana la urma.
La mine nu prea se anunta o zi prea stralucita...ma apasa strumfita si ma doare f tare pe linia chilotului undeva, intepaturi, nu prea ma pot ridica, am avut si vreo 3 contractii, am luat o nospa, acum vad ca e mai bine. Macar am reusit sa mai recuperez un pic cu somnul.
mamicile, iepurasii si burticile
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

ivan leonard(2.12.2006)