Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cris m. ma supar pe tine!asa faci tu? ai promis ca iei kg de la mine,acum ma abandonezi si iei din alta parte?

cornelia,mamica fericita de

Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel(05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

accept cu placere...doar tu te-ai oferit prima

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetele!
sa stiti ca eu fac in continuare precum fluturasii, doar ca mai nou, pompa imi mananca, DIN NOU, tot timpul disponibil. promit ca incerc sa ma mobilizez sa recuperez si sa fiu macar la zi, doar ca bbTo e grozav de agitat zilele astea, si nu am vreme de nik.
toate fetele si toti pufuletii, si scuze ca am disparut ca magarul in ceata! pompa e de vina!
sper ca ema si david sunt ok, si ca toata lumea, de altfel, e sanatoasa!

sper sa revin mai la amiaza...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

off iara poma aia urata...te asteptam,dupa ce se linisteste bbto ...pupici multi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata Plateea!Imi pare rau sa aud ca iar sunteti pe modulul"pompa", spor la treaba si bebe cat mai linistit, ca-ti simtim lipsa

Al3csa, draguta de tine, scoatem niste agitate pt maine?daca incepe travaliul...un week-end placut sa ai

Lorex, incet, incet se vor regla lucrurile si o sa renunti la LP(cat mai repede, sper)

Myky, sanatate multa tie si puilor!

Am admirat si eu pufuleti scumpi de Bea si Alexuzza

Noi azi am fost la Grigore Alexandrescu pentru internare, luat analize(spart 2 vene in prealabil- dar puiutul cuminte tare, saracuta, cred ca s-a invatat cu prostiile astea)-, scos ghips...am ajuns cu ea acasa si nu stiam sa-i tin picioarele sa schimb pampers-ul, asa de subtiri si usoare...la baita a fost si ea incantata, toata seara a fost jucausa, a dat beshe la greu...alta viata cand iti misti picioarele cum vrei... Maine dimi mergem pentru operatie, daca aveti timp, dati si la noi un gand bun, va rugam

Ma bag la somnic, sper sa reusesc cateva ore, sa nu fiu maine varza pe acolo

de Maia Ilinca (29.01.10)

multe rugaciuni sa mearga totul bine,sanatate multa micutei

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....nu m-am uitat daca a fc cineva cafeaua....dar va anunt ca e fierbinte...

ieri am fost la 6 din nou la dr....plecat vaca intors bou sau cum e vb aia...io nu cred ca jiji chiar are chestii nemaintalnite. mi-a zis sa-i facem analizele si daca e ceva..sa mergem la spital pt altele mai amanuntite.

nu stiu cum se manifesta azi insa...de aseara....nu a mai vomat..nici macar de la 2 cand incepe marea frectie...ce-i drept a tras beshe...a mai dormit in brate la mine ceea ce a insemnat sa nu se mai agite atata.
asa ca am hot sa mai astept si asa e we...si rez la analize ioc...

cred ca ma pror la dr de care v-am spus...si vedem...atata timp cat jiji nu face temperatura si nu e deshidratat si arata bine..fara sa planga de nebun nu-l duc la analize.

efectiv dr asta mi-a lasat impresia ca sunt mai documentata decat ea....

cam atat...vreau sa vina primavara...m-am sarurat de vremea asta...

ma duc sa citesc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

da' lasa femeie copilu'...te pusesi pe capul lui..offf micutul de el

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ratusca_mica - si Andreea mea a avut hernie de ombilic si intradevar a trecut de la sine. De ce nu poti sa-i spui ca ai citit asta? Daca zice ca nu, ca sa vezi ... Bine bine dar astia de ce au scris asa? Si de ce e asa de discutabil pana la urma?

SorinaF - si eu i-am facut acum trei saptamani baie prima data singura ca era al meu la masa cu un furnizor si de-atunci numai eu ii fac ... Facem in paralel, eu lui Cristi si el la Andreea.

al3csa - succes azi cu bebe, sa il aduci cu bine acasa luni . In legatura cu alaptatul daca ai putea sa nu renunti, el ar avea mare nevoie avand in vedere prin ce a trecut. Lactatia va creste daca il vei pune mereu la san. Il poti pune inainte de fiecare masa si f f des si usor usor poate renuntati la bibe .

haircut - toata adimiratia mea la cat esti de puternica avand in vedere problema voastra .

mamidepuiuti - e super ca plecati ... Radu ce zice?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

radu studiaza de zor germana si este nerabdator...lui ii place acolo... vom vedea cum va fi la scoala acolo...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

dap...nu a dormit deloc...da deloc...de la 23:10 pana la 6:30 am stat cu ochii una la alta ..ca de plans nu plangea...si bineinteles k akm doarme

mami pleaca azi la tara ,pt ca ii fac pomana bunicului de an..vine maine seara...so...sunt cu toate pe capul meu...copii,mancare,plus ca azi e zi de schimbat paturile+patutul si ordine prin ksa

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

nu stiu daca v-am spus ca atunci cand mi-au adus-o pe Miruna la maternitate prima data am fost uimita de asemanarea cu Daria
am pus si o poza sa-mi spuneti daca sunteti de aceeasi parere aici

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

nu stiu daca v-am spus ca atunci cand mi-au adus-o pe Miruna la maternitate prima data am fost uimita de asemanarea cu Daria

asa creste Daria

Sunt ca doua picaturi de apa . Seamana rau. La fel mi s-a parut si mie cu ai mei, stai sa caut si eu o poza cu Andreea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si capitolul acesta:

Multumim pentru el Nik0le.

Bubu_bu, sa nu crezi ca nu te bagam in seama. Pur si simplu e mai greu cand ai o gaza la tzitzi sa intri pe listuta. Noi am avut un noroc fantastic cu Lorex care a nascut la sfarstitul odiseei si a avut timp si disponibilitate sa se ocupe de lista, pentru ca daca ramanea in baza celor ce am nascut la inceput... nu se mai intelegea nimic din prima pagina.

Beatrice, sa va traiasca micutul crestin. Superbe pozele. Asa o liniste degaja...

Bubu_bu, naspa situatia. Solutia e sa acoperi toate tevile cu silicon, daca ai balcon deschis sa-l inchizi, sa ziditi ghenele ca sa nu mai ai tangente cu vecinii. Altfel dai degeaba cu solutii.

Rebiana, bine ati venit acasa!!! Cum e mica printesa?

Alexia28, bine ai revenit! Te asteptam mai des! Pupam sa treaca dermatita.

Super slingul Lorex!

Nik0le, semnatura asta o inteleg... sunt mai usor de inteles piratii decat genetica de clasa a XII-a!!!

Ratusca, bine ai venit! Felicitari pentru crestere, ati recuperat, nu gluma!

Cris.mario, mani, pedi, pensat... esti o diva!

Alexutzzza, eu cred ca nu e mai important menajul decat alaptatul. Cred ca majoritatea covarsitoare nu au ajutoare de nici un fel. Eu si cand am treaba trebuie sa-l iau cu mine, ca nu are nici cine sa stea cu el acasa, dar sa-mi mai calce, spele si alte minuni. Dar cu vitamina ci si somn mai putin le am pe toate la locul lor.
Si alaptatul imi lasa mai mult timp de forum, ca fac doi in unu ca Napoleon.

Lorex, nici eu nu pot sa scot nimic cu pompa. Si cu mana am reusit un maxim istoric de 60 de ml in aproape 6 ore. Nu te mai lua dupa pompa! Pune bobitza la san sa-si ia ea cat vrea!

Yasmine, bine ai venit!!! Si noi te imbratisam si te asteptam mai des!

Ratusca, scoica mea (alt model) are un sistem de reglat curelele (e pe undeva pe jos). Ai grija, ca acel sistem trebuie reglat de fiecare data pentru ca difera pozitia de la o zi la alta si evident hainutele. Trebuie sa le largesti, pui copilul si apoi le strangi. Cand scoti copilul trebuie facuta operatia inversa!

Xela, si eu tot asa stiu: min 500 de grame si in trei luni. Dar am vazut ca doctorii recomanda dupa o luna lapte praf... ca anticipeaza ei ca si urmatoarele doua va fi la fel.
Cum a fost aseara?

SorinaF, felicitari ca i-ai facut baita singura! Cum ai lipezit? Pe mine asta ma pune in incurcatura...

Catalutza, bine ai revenit! Nu te grabi sa scapi de laptic ca pana la 6 saptamani sunt dese puseele de crestere si o sa fie la fix. Felicitari pentru colicii moderati! Cica tin pana la 5-6 luni, dar doar un copil din 5 are, asa ca poate scapati!

Anag, eu scriu cand papa bebe. El pe perna, eu cu mainile peste el pe calculator. Acum vad ca a raspuns si Decenuela acelasi lucru. Eu nu folosesc batista bebelusului. Am o pompita trompetista si nu-i umblu la nasuc decat daca fornaie. Am citit eu pe undeva ca tot scotandu-i muci favorizezi aparitia altora asa ca am evitat. Asta evident in cazul normal in care nu e racit sau ceva.

Alecsa, ce sa zic, multe flori pentru tine si va asteptam de luni acasa si pe tine pe forum sa te lauzi cu luptatorul.

Trimit ca deja e kilometric mesajul si nici n-am ajuns la pagina 10.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

asa creste Daria

Sunt ca doua picaturi de apa . Seamana rau. La fel mi s-a parut si mie cu ai mei, stai sa caut si eu o poza cu Andreea...

uite si gusatzii mei

Mergi la inceput