Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Noi am avut noapte sexi. Se pare ca asta e moda una buna, altele mai putin . Ei sa fie sanatosi, trecem noi si de faza asta. Sa vezi ce o sa dorm eu cand or avea ei vreo 10 -12 ani .

Aseara am papat, am povestit si ... s-a trezit piciul.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

E hipnotizat piciul cand il bag in wrap. Nu inteleg prea bine faza asta ... Daca nu sta in el oriunde si oricum ar sta se trezeste si caraie si tipa din 10 in 10 min de gaze. Cum e acolo doarme dus si nu-l mai deranjeaza nimic?? Ce-o fi in capul lui ca e clar ca de acolo vine explicatia ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Plateea, cum ai ajuns din nou la pompa? /ti-ai luat pantofi?

Haircut, suntem alaturi de voi! Ne rugam sa n-o doara pe printesa si sa se refaca repede!

Decenuela, ma bucur ca e mai bine Luca. Nu stiu cum sa-ti zic cu spitalul. Daca ar fi sa faci analize, mai bine le faci undeva la un laborator, sa nu stea in spital unde sunt copii bolnavi (si Mamidepuiuti la fel zice, vad).

Mamidepuiuti, asa e cum zici tu, dar daca doctorul nu stia nimic de legarea trompelor si totusi tipa stia ca le are legate cine putea sa le lege? D-aia zic eu ca in Romania sunt posibile multe lucruri. Dar tu scapi .

La multi ani sarbatoritilor zilei: Andrei, Petra, Irina, Irrinaa.

Elefantica, foarte bine a dormit Isa... oare i-a placut spectacolul sau s-a culcat sa nu mai auda?

Cris.dogarel, wish list... bravo mami!

Dastefa, dar stiu ca-ti seamana fetele intre ele! Si Xela, la fel bre'. Ati pastrat tiparul in bune conditii.

Xela, eu m-am documentat cu wrap-ul o gramada. Copii se linistesc in primul rand de la caldura mamei (chiar si cand e cald afara - vezi africanii), mirosul ei si daca mai aude bataile inimii sau vocea e si mai minunat. Si copiii care sunt purtati in wrap sunt mai sociabili si multe, multe alte avantaje. Dar mie tot mi-e frica.

Am editat ca scrisesem africanii cu A mare.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Noi iesim afara, ca trebuie musai sa ajung la farmacie. Sa vedem cum ma descurc ca afara din ce se vede as avea nevoie de un carut amfibie.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

nu stiu daca v-am spus ca atunci cand mi-au adus-o pe Miruna la maternitate prima data am fost uimita de asemanarea cu Daria
am pus si o poza sa-mi spuneti daca sunteti de aceeasi parere aici

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Sunt ca doua picaturi de apa . Seamana rau. La fel mi s-a parut si mie cu ai mei, stai sa caut si eu o poza cu Andreea...

uite si gusatzii mei

seamana tare bine

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

NEATA!

Recuperez de 30 min dar in stilul asta ajungeam sa zic BUNA ZIUA. Patriot la purtator, mufat.Noapte agitata.

Multumesc de incurajari referitor la cura de slabire NU MA LAAAASMOTIVATIA?? privelistea din oglinda.

Lorex, ce tare cu tatii nostri, sa ne traiasca "indragostitii". Nu ai avut dileme,... cum sa petreci Valentine's day? La ziua tatalui sau romantic cu iubitul/apoi sotul? La mine cam era problema

merg sa schimb un patriot

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ratusca mica si la noi kk e rar,dar ne-am obisnuit asa... cand e de doua ori pe saptamana,cand de 2-3 ori pe zi ...cum se nimereste,dar aspectul e acelasi...

cornelia,mamica fericita de

Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel(05.01.2010)

dar nu se screme? mie mi-e tare mila cand vad cum se perpeleste si inroseste degeaba...

acu ce sa zic...daca seamana cu mine...k constipatia in gat.....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ratusca mica si la noi kk e rar,dar ne-am obisnuit asa... cand e de doua ori pe saptamana,cand de 2-3 ori pe zi ...cum se nimereste,dar aspectul e acelasi...

cornelia,mamica fericita de

Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel(05.01.2010)

dar nu se screme? mie mi-e tare mila cand vad cum se perpeleste si inroseste degeaba...

acu ce sa zic...daca seamana cu mine...k constipatia in gat.....

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

wow ... si ce se mai screme!!!!!!!!!!!!!!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

nu stiu daca v-am spus ca atunci cand mi-au adus-o pe Miruna la maternitate prima data am fost uimita de asemanarea cu Daria

asa creste Daria

wow....da ce seamana...f tareeeee....las' sa fie ele sanatoase

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

asa creste Daria

chiar ca seamana ... sa-ti traiasca!!! ai doua frumuseti...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput