Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Alexutzzza inca o intrebare: am si eu acceasi scoica (si carut) ca ale tale si am o problema cu scoica mea: nu reusesc sa inchid sistemul de prindere cu Andrei in cosmonaut. Sunt hamurile acelea prea mici. Si vad ca Yiannis sta bine mersi cu gecuta pe el (care pare destul de pufoasa) si in hamuri si nici nu par intinse la maxim. Cum ai facut? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Hee heee cu cosmonautu nici eu nu am putut prinde in prima zi cand am iesit din spital si nu stiu daca am mai incercat cu cosmonautu....l-am mai scos de 2 ori in cosmonaut dar erau asa de sanchi peste maneci centurile ca nu reuseam sa ii bag mainile in cosmonaut. Nu e usor dar treb trase bine centurile, cu grija, totul e sa nu iti fie frica sa nuil trezesti si sa manevrezi cu grija, e intradevar dificil cu chestiile groase. Treb sa ii pui intai centurile pe maini apoi tragi alea negre de plastic care intra in hamu de jos si tragi de ele le muti pe centura sa vina cat mai jos si sa ramana o parte destul de lunga de centuri in sus .... m-am facut inteleasa?
de Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cris_mario dap...nu a dormit deloc...da deloc...de la 23:10 pana la 6:30 am stat cu ochii una la alta ..ca de plans nu plangea...si bineinteles k akm doarme mami pleaca azi la tara ,pt ca ii fac pomana bunicului de an..vine maine seara...so...sunt cu toate pe capul meu...copii,mancare,plus ca azi e zi de schimbat paturile+patutul si ordine prin ksa Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
offf... mamica obosita ...vezi si poate muti ziua de schimbat paturile ..k doar n-o fi foc daca nu le faci azi ...ci altadata cand esti mai odihnita
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
Yasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
ce mai faceti voi? _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
Noi suntem bine, am luat 750 gr in greutate, am renuntat la san dupa 2 saptamani in care mulgand odata la 3-4 ore nu scoteam decit 30-40 ml, asa ca am trecut pe Humana, acum bea de 6 ori cite 130-150 ml. Contra colicilor din care din fericire nu avem multe bem ceai de anason-fenicul-chimen. Acum ca am primit un laptop nou am sa pun si niste poze, ca sa ne vedeti si tre sa-mi fac timp sa scriu si eu povestea nasterii. Din 8 martie suntem iar la cabinet - amandoua - tre sa spun ca Mara e foarte cuminite, si ca e o rasfatata, ca mereu se gaseste vreo asistenta sa o plimbe in brate .
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Da, si uitai sa va spun ca avem hernie de ombilic, trebuie sa ne lipeasca doctorul leucoplast pe acolo... brrr!!! In mama si copilul scrie ca degeaba, doar o sa ii irite pielea, dar pot sa zic doctorului ca am citit eu in mama si copilul? Pe de alta parte, altceva nu prea cred ca putem face deocamdata, pt ca e micut dragul, Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Neonatoloaga nu mi-a zis nimic de genu dar si eu cred ca avem hernie ombilicala din ce am citit intr-o carte. E mai umflat la buricutz nu? si cand se zbata sau da din picioare sau plange se face mai tare si mai proeminent nu? iN cartea in care am citit despre asta (aia cu Copilul Fericit de am recomandat-o) scrie ca trece de la sine in primul an de viata si ca plastice , leucoplaste etc nu ajuta la nimic , exact cum ai zis, mai rau irita pielea Eu o sa merg pe 22 la pediatru (pana acum am fost numa la neonatolog) si o sa intreb.
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 multumim de complimente........ da alexuta eu fiind de la tara mi-ar placea la oraass tu invers...................................asa e viata Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! Poze Ivan |
Tu poti merge oricand la oras si te poti bucura de toate cele: cafenele, filme, malluri , magazine, dar eu nu o sa pot merge niciodata la tara sa ma bucur de ceea ce inseamna cu adevarat viata la tara: toata lumea se stie cu toata lumea, preotu te stie si face slujba speciala, cum s ebucura si se intristeaza intreaga comunitate ptr un lucru care i se intampla unuia dintre voi, sarbatori in sanu familiei etc...Treb sa ai macar o familie macar o bunica ceva la tara sa pot incerca sa traiesti asta ori eu nu am si nu am avut niciodata, la mine pana si bunicii au fost si sunt bucuresteni....Deci fata de asfalt cum am mai zis
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Buna fete dragi!!! V-am gasit!!!! am muuult de recuperat, dar ca sa ma bag in vorba si eu, alaptatul....am un san facut praf in continuare, la ce la care am facut inceputul ala de mastita...off si sunt un pic disperata...chestiile alea de silicon nu le pot folosi ca de la unul mi s-au infundat atunci canalele. Si fiica-mea trage de el de parca ar fi din cauciuc . Am lapte sa dau si la vecini iar Irina nu ma "goleste" niciodata de tot. Momentan ii ajunge un san la o masa. Maine face o luna si a luat pana acum 800g. Adoarme cu tzitzi in gura cam dupa 45 min si e full ca da gaze afara de la orizontala... Eu ca sa fac lapte am pus-o ff des la san iar acum belea, nu mai stiu cum sa fac sa fie putin mai putin Daca mai stiti vreun remediu miraculos in afara de garmastan, lanolina, bephantene va rog sa imi ziceti si mie ca imi vine sa urlu cand o pun la sanul ala Nic0le mi-a fost dor de tine, iarta-ma ca m-am dat la fund ! pup la toate fetele. ps: cat ar trebui sa dureze colicii? avem si noi dar moderat gratie infacolului... Catalutza 39+ Irina AMR 1 saptamana |
ma bucur ca ai intrat, imi era dor de tine.
Poti incerca sa speli sanu cu apa termala inainte si dupa alaptat si apoi lasal sa se aeriseasca cat se usuca apa aia si intra in piele si abia apoi pune crema....zic si eu
de Yannis
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
uite si gusatzii mei Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
doamne ce bine seamana !!!...
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
mariucasara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
uite si gusatzii mei Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Se pare ca nu sunt singura cu "gemeni". Prima reactie cand l-am vazut pe Sebi a fost "Sara mica!!!"
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui myky791 offtopic: stiti continuarea la curiozitatea a omorat pisica? dar si satisfactia a readuso la viata! am aflat si eu azi Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
f tareeee! erciii din suflet ca ai impartasit ca eu de multe ori sunt pisica si lumea imi arunca in nas "curiosity killed the cat!"
de Yannis
ana_g spune:
intrebare legata de vaccinul de 2 luni. medicul pediatru ne-a recomandat sa cumparam din farmacie infanrix hexa, ca acopera mai multe boli decat ala care e de la stat. de fapt....eu oricum il cumpar, desi habar n-am cat costa in momentul asta, dar daca trebuie, se ia. vreau sa stiu daca e vreo mamica care l-a luat pentru bebele ei si daca a avut reactii adverse dupa. mersi!
(am si eu laptop, dar mi-e greu...cel mai mult pot sa tin o carte in mana cand il am be bebe la san. carte care se numeste "tom sawyer"-ma relaxeaza f tare!nu cred ca am citit-o cand eram mica...)
mama lui stefan, ursuletul nascut pe 19.01.2010
AMR 5kg