Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Eleysa spune:
Neatza fetili!!!
Multumim de cafelutza decenuela
Mamidepuiuti ...germania...nice
Haircut sa iasa bine operatia ...
Al3csa ...hai ca poti...ati ajuns pana aici ...felicitari luptatorilor ......si pune-l neaparat pe bebe la san ...macar sa stie si el ce e aia ...mititelul
Bea ......super pozele de la botez ... pupam bebe ivan crestinat si pe mamica lui cu inventiva ( tare faza cu pampersul)
Alexutzzza frumoase poze ... si frumoasa familie ...HR niceeeeeeeeeeee...si eu abia astept sa se deschida terasele sa o scot pe pitica in oras ...k fetele
Rebiana, Bubu_bu bine ati revenit!!!
Ratusca_mica si a mea s-ar putea sa aiba hernie ombilicala...asa ne-a spus dr cel putin ...si de cand i-a cazut buricul o tin cu un banut infasurat in pansament steril si prins cu leucoplast...
Cristies multumim mult pt cantecele sa ne fi vazut aseara ce spectacol am dat
Noi am dormit de aseara de la 10 pana la 7 ...in ......cu precizarea ca la 4 imi plesnea mie un san si am luat-o si am mufat-o in timp ce dormea si apoi am pus-o la loc in patut...iar acum dupa ce a papat a adormit iar la mine in bratze
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
si noi, si noi! Astazi facem 2 lunite!!! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
iarta-ma ,imparate!...
andrei ioan
cornelia,mamica fericita de
Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel(05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel mamidepuiutiplecati de tot la tati? ratusca, face bine la psihic sa lucrezi, bravo tie!si multept perseverenta cu alaptatul alexutzza buna ideea cu hr cafe +parc. o sa incercam si noi.mersic de ideea cu cartea, trecut pe wish-list ptr ziua mea. si wrapul tot asa l-am cerut... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
de tot,ca asa nu se mai poate! am ajuns navetisti...
si m-am saturat sa le fac singura pe toate...
da'am o teama de necunoscut de nu-ti spun!
al3csa spune:
Buna dimineata si de la noi .. sunt prezenta si la schimbul 1 ..
Am intrat sa imi iau la revedere de la voi pt 3 zile si sa va spun ca ne citim luni .. sper
ratusca.mica asa am sa fac .. Asa stiu si eu ca daca il pui la san va veni laptele .. Si sper sa prinda si forta
elefantica pt agitata .. am avut un pic de emotii cand am vazut-o
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
cristies spune:
Buna dimineata fetele si de la noi.
Merci de cafea Decenuela.
Noi am avut o noapte mai buna. I-am pus sub picioarele patutului cate trei cutii de cd-uri si cred ca a stat mai bine. S-a trezit totusi la 6, a mancat si a ramas sa se uite pe pereti pana l-a luat tati ca-i era drag de el . Eu aseara am mancat paste arrabiata, sper sa-i placa iuteala...
Si acum din capitolul trecut:
Alexutzzza, super pozelle. E asa un dulce Yannis. Ce am vazut eu acolo, o bere neagra?. Eu iar am inceput ca in sarcina sa poftesc la toate whiskeanele si vinoasele care le vad la supermarket.
Elefantica - m-ai distrat cu improvizatia... eu am incercat sa-i zic lui Alexis povestea Cenusareasa si ce-a iesit... la un momentat radeam eu. Trebuie sa incep sa le citesc inainte, ca am auzit ca daca incep sa le retina le vor spuse in acelasi fel.
Mitumac, felicitari pentru crestere! Eu il dau cu lapte hidratant doar dupa baita (de la Klorane).
Cris.mario eu nu-l culc pe picioare. Daca vad ca nu adoarme cu nici un chip il pun in balansoar si adorame acolo. Tampoane de san folosesc cand plec de acasa, acasa le pun degeaba.
Si eu am acelasi fel de marsupiu. Al meu e exact modelul din mama si copilul de fenwick. Asta (si Yasmine) m-a convins sa-l iau.
Mariucasara, in Dragonul Rosu sunt haine de bebelusi din cele care le vezi si la targul de copii. http://www.azizbebe.com.tr/kurumsal/hakkimizda_eng.asp firma asta are magazin de desfacere, mai e una romaneasca licurici parca si inca una bebeceva...Si noi avem hainute neimbracate ramase mici.
Alexutzzza, daca povestea nasterii n-ai scris-o ca ti s-a parut ca nu aveai ce, eu zic ca povestea alaptatului trebuie s-o scrii. Eu imi amintesc cum povesteai ca uzi patul, nu te dureau sanii deloc, scoteai lapte ca sa vezi exact cat papa si totusi cumva ai inceput sa-i dai lapte praf.
Andre_lina, succes in cura de slabire. Mie imi place Monti dar cand ma gandesc fara cartofi....
Sagetutza... multumim de cantece, dar voi ce mai faceti?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
neata
citesc si revin
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mamidepuiutiplecati de tot la tati? ratusca, face bine la psihic sa lucrezi, bravo tie!si multept perseverenta cu alaptatul alexutzza buna ideea cu hr cafe +parc. o sa incercam si noi.mersic de ideea cu cartea, trecut pe wish-list ptr ziua mea. si wrapul tot asa l-am cerut... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Multumim, multumim! Cum e wish-list-ul asta, virtual sau are forma fizica?
Of, suntem din nou constipati, i-am pus saracutului un pic de supozitor, insa mi-e o frica sa il imping in funduletul ala minuscul... Fetele care alaptati inca exclusiv la 2 luni+, cam de cate ori face kk bebe?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui myky791 neta fetele si multam de cafea~! HAIRCUT SI MULTI SA VENITI SANATOASE ACASA! ratusca mie numi trec decat cu sumatriptan si ma tin 2 zile. vomat din ora in ora, nu mananc nu beau nimic, nici lapte nu mai din ce sa fac. am experienta de la primul bebe. tot de la oboseala mi se trage si mie. mamidepuiuti dak am inteles bine vsotul tau e plekat in afara? te ocupi singura de copii? bv pentru tine ca resusesti asa bine noi raportam o dimineata colicoasa. nici la toaleta nam ajuns Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Aoleo! La tine e mai hardcore ca la mine! Multa sanatate si cat mai putine episoade!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
mamidepuiuti spune:
ratusca mica si la noi kk e rar,dar ne-am obisnuit asa... cand e de doua ori pe saptamana,cand de 2-3 ori pe zi ...cum se nimereste,dar aspectul e acelasi...
xela_07 spune:
ratusca_mica - si Andreea mea a avut hernie de ombilic si intradevar a trecut de la sine. De ce nu poti sa-i spui ca ai citit asta? Daca zice ca nu, ca sa vezi ... Bine bine dar astia de ce au scris asa? Si de ce e asa de discutabil pana la urma?
SorinaF - si eu i-am facut acum trei saptamani baie prima data singura ca era al meu la masa cu un furnizor si de-atunci numai eu ii fac ... Facem in paralel, eu lui Cristi si el la Andreea.
al3csa - succes azi cu bebe, sa il aduci cu bine acasa luni . In legatura cu alaptatul daca ai putea sa nu renunti, el ar avea mare nevoie avand in vedere prin ce a trecut. Lactatia va creste daca il vei pune mereu la san. Il poti pune inainte de fiecare masa si f f des si usor usor poate renuntati la bibe .
haircut - toata adimiratia mea la cat esti de puternica avand in vedere problema voastra .
mamidepuiuti - e super ca plecati ... Radu ce zice?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)