Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Venim si noi cu un nou set de poze. Deci pentru cine vrea sa ne admire, ne gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">aici pana maine seara

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Ce frumosi sunt!!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si o saptamana usoara! Si usoara sa fie, si frumoasa.

Dzeu sa o odihneasca pe mamica aceea! Si sa dea sanatate si putere copilasilor ei!

In rest va pupic pe toate si ma duc la ale mele, ca am o super migrena azi si nici nu pot sta cu ochii in calculator. Pupici multi pentru baietii frumosi ai lui Betty! Sunt asa de scumpi, si par asa cuminti cand ii vezi impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!!!!

Am vazut pozele cu Eric si Mario! Sunt superbi!

Multumiri celor care ne-au urat bun revenit acasa!!!

Suntem bine. David papa lapte de la mami, e tare dulce si foarte prezent ("cauta" cu privirea obiectele din jur) si cumintel.

Recuperarea mea merge bine, doar ca nu am stare sa ma linistesc. Avem multe bagaje aduse de la Bucuresti si trebuie sa ma stapinesc sa nu ma apuc de organizat totul (deja am exagerat cu ceva treaba).

Am tras si niste plinsete ca nu imi pot dedica cit timp as dori Dariei.

Cam asta pe scurt.
Trimit invitatie la poze noi pe e-mail.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Nu-mi place sa vad ca lumea considera ca a muncit pana la epuizare doar pentru bani si iar bani. Nu stie nimeni ce bani aveau si ce nu aveau, cine stie cat o fi costat FIVul si daca aveau datorii sau nu.

Acum doua zile.. alta firma ...alta traista...3 ani distanta, alta industrie si alta nationalitate... o colega e gravi (tot management). Ce aud de la un expat: " She's pregnant? Ohhh shit' happens" si dupa 30 de secunde in care m-am uitat urat la el: "eh.. comme on, I'm kidding"

Asa ca cine stie ce trebuia sa indure biata fata la job, n-o condamnati. Vroia si ea o viata buna pentru copii si familie

Andriesule, ca muncea pentru bani, nu incape nicio indoiala, toti o facem. Si e normal, ca altfel nu putem trai. Si nu o condamna nimeni pentru ca a muncit, toti vrem o viata buna. Dar e clar ca nu a stiut sa spuna STOP cand a simtit ca nu mai poate...sau poate nici nu a simti ca nu mai poate!
Cert este ca in tara se fac niste abuzuri strigatoare la cer la privat, nu exista miscare sindicala si nici solidaritate intre angajati. Pai aici nu e asa, nenica. Legea e lege sefii aici nu prea indraznesc sa o incalce ca ii frige rau. M-au sunat si pe mine acum cativa ani in prima zi de concediu ca nu gaseau nu stiu ce si i-am spus ca sunt in concediu si a inceput saracul coordonator sa-si ceara scuze si sa promita ca nu o sa mai deranjeze pe nimeni in concediu, o sa astepte cele 4 saptamani. Si alt manager a sunat o colega aflata in medical sa vina sa-i termine nu stiu ce proiect si aia, fraiera, a venit. Si cand am aflat noi, ceilalti, evident ca i-am sarit aluia in cap si seful cel mare s-a luat de el si i-a zis sa nu se mai intample asa ceva, ca e ilegal. Dar tine si de solidaritatea intre colegi, de cat de puternice sunt sindicatele, de cat de bine functioneaza legea. Aici oamenii respecta legea, nu cauta metode sa o ocoleasca doar pentru a se imbogati. De, mai avem de lucru pana sa-i ajungem din urma, dar de asta zic ca fara ca toti sa ia atitudine, nu se va schimba nimic.

Ce m-a enervat ala cu 'shit happenes'. Eu i-as fi spus ca 'I wonder who's the shit, her baby or you, you piece of shit!'

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dragi mamici

Erina, ma bucur tare mult ca ati ajuns cu bine acasa, ca David e cuminte si mancacios! Multi pupici

Noi suntem bine. Sambata am fost la Ikea si i-am cumparat Antoniei un patut mai mare, masuta si scaune. A fost tare incantat de achizitii, asa ca de acum doarme in patutul ei de fetita mare.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 19s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Nu-mi place sa vad ca lumea considera ca a muncit pana la epuizare doar pentru bani si iar bani. Nu stie nimeni ce bani aveau si ce nu aveau, cine stie cat o fi costat FIVul si daca aveau datorii sau nu.

Acum doua zile.. alta firma ...alta traista...3 ani distanta, alta industrie si alta nationalitate... o colega e gravi (tot management). Ce aud de la un expat: " She's pregnant? Ohhh shit' happens" si dupa 30 de secunde in care m-am uitat urat la el: "eh.. comme on, I'm kidding"

Asa ca cine stie ce trebuia sa indure biata fata la job, n-o condamnati. Vroia si ea o viata buna pentru copii si familie

Andriesule, ca muncea pentru bani, nu incape nicio indoiala, toti o facem. Si e normal, ca altfel nu putem trai. Si nu o condamna nimeni pentru ca a muncit, toti vrem o viata buna. Dar e clar ca nu a stiut sa spuna STOP cand a simtit ca nu mai poate...sau poate nici nu a simti ca nu mai poate!
Cert este ca in tara se fac niste abuzuri strigatoare la cer la privat, nu exista miscare sindicala si nici solidaritate intre angajati. Pai aici nu e asa, nenica. Legea e lege sefii aici nu prea indraznesc sa o incalce ca ii frige rau. M-au sunat si pe mine acum cativa ani in prima zi de concediu ca nu gaseau nu stiu ce si i-am spus ca sunt in concediu si a inceput saracul coordonator sa-si ceara scuze si sa promita ca nu o sa mai deranjeze pe nimeni in concediu, o sa astepte cele 4 saptamani. Si alt manager a sunat o colega aflata in medical sa vina sa-i termine nu stiu ce proiect si aia, fraiera, a venit. Si cand am aflat noi, ceilalti, evident ca i-am sarit aluia in cap si seful cel mare s-a luat de el si i-a zis sa nu se mai intample asa ceva, ca e ilegal. Dar tine si de solidaritatea intre colegi, de cat de puternice sunt sindicatele, de cat de bine functioneaza legea. Aici oamenii respecta legea, nu cauta metode sa o ocoleasca doar pentru a se imbogati. De, mai avem de lucru pana sa-i ajungem din urma, dar de asta zic ca fara ca toti sa ia atitudine, nu se va schimba nimic.

Ce m-a enervat ala cu 'shit happenes'. Eu i-as fi spus ca 'I wonder who's the shit, her baby or you, you piece of shit!'

Daca-mi este permis.

Am urmarit si eu cazul mamicii in cauza, ca deh, nu are cum sa te lase indiferent o asa nenorocire.
Parerea mea este ca, Ro este departe de a fi o tara unde sa muncesti civilizat si sa ai drepturi care sa nu fie incalcate.
Inainte sa ajung in Is, habar nu aveam ce inseamna asta.
Eram director la o firma de telefonie mobila, care se extindea si deschidea magazine in fiecare oras. Eram detasata sa coordonez echipa in formare la noul punct de lucru si munceam minim 12 ore pe zi, iar in lunile de varf lucram de la 8-22 si cand ajungeam la hotel, stateam pana noaptea tarziu sa centralizez date si sa fac situatii, iar dimineata evident ca o luam de la capat. Imi intrasem in ritm si daca ma scoteai din el, eram in alta galaxie. Mi se parea normal si firesc sa muncesc atat.
Dupa ce am ajuns aici, cand m-am angajat la program de 8 ore, in care erau incluse 2 pauze de cafea de cate 30min fiecare plus pauza de masa de 1 ora, mi se parea ca asta e lene si nesimtire in toata regula. Efectiv nu puteam sa concep un astfel de stil de lucru, iar calmitatea cu care erau facute lucrurile ma scotea efectiv din minti. Mi-a luat mult timp sa ma adaptez acestui stil, dar am reusit.
Acum ma gandesc cu groaza ca daca as fi nevoita sa ma intorc in Ro si sa trebuiasca sa imi caut un nou loc de munca, pe un salariu de nimic, cu un program de munca infernal, caci asa mi se pare programul pe care l-am avut atunci, si pe deasupra sa mai am si mai stiu eu ce sef ajuns patron peste noapte, in mod cert nu as rezista.
Dar pana nu treci prin asa ceva, sa vezi cu ochii tai ca se poate si altfel, nu intelegi ca e omenesc, normal, firesc sa fii tratat ca un om si respectat pentru ceea ce faci.

Oricum, intre noi fie vorba, romanul este invatat sa puna osul la treaba, indiferent de conditii, banul sa iasa.

Ce anume a determinat-o pe Carmen sa munceasca pana la epuizare, numai ea stie.
EU stiu sigur ca am invatat multe din ceea ce i s-a intamplat.

Dumnezeu sa o odihneasca acolo intre ingeri, caci sunt sigura ca de acolo vegheaza asupra puilor mici, atat de frumosi si de dragalasi, pe care nu-i mai poate alinta, mangaia, saruta, incuraja.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Daca-mi este permis.

Am urmarit si eu cazul mamicii in cauza, ca deh, nu are cum sa te lase indiferent o asa nenorocire.
Parerea mea este ca, Ro este departe de a fi o tara unde sa muncesti civilizat si sa ai drepturi care sa nu fie incalcate.
Inainte sa ajung in Is, habar nu aveam ce inseamna asta.
Eram director la o firma de telefonie mobila, care se extindea si deschidea magazine in fiecare oras. Eram detasata sa coordonez echipa in formare la noul punct de lucru si munceam minim 12 ore pe zi, iar in lunile de varf lucram de la 8-22 si cand ajungeam la hotel, stateam pana noaptea tarziu sa centralizez date si sa fac situatii, iar dimineata evident ca o luam de la capat. Imi intrasem in ritm si daca ma scoteai din el, eram in alta galaxie. Mi se parea normal si firesc sa muncesc atat.
Dupa ce am ajuns aici, cand m-am angajat la program de 8 ore, in care erau incluse 2 pauze de cafea de cate 30min fiecare plus pauza de masa de 1 ora, mi se parea ca asta e lene si nesimtire in toata regula. Efectiv nu puteam sa concep un astfel de stil de lucru, iar calmitatea cu care erau facute lucrurile ma scotea efectiv din minti. Mi-a luat mult timp sa ma adaptez acestui stil, dar am reusit.
Acum ma gandesc cu groaza ca daca as fi nevoita sa ma intorc in Ro si sa trebuiasca sa imi caut un nou loc de munca, pe un salariu de nimic, cu un program de munca infernal, caci asa mi se pare programul pe care l-am avut atunci, si pe deasupra sa mai am si mai stiu eu ce sef ajuns patron peste noapte, in mod cert nu as rezista.
Dar pana nu treci prin asa ceva, sa vezi cu ochii tai ca se poate si altfel, nu intelegi ca e omenesc, normal, firesc sa fii tratat ca un om si respectat pentru ceea ce faci.

Oricum, intre noi fie vorba, romanul este invatat sa puna osul la treaba, indiferent de conditii, banul sa iasa.

Ce anume a determinat-o pe Carmen sa munceasca pana la epuizare, numai ea stie.
EU stiu sigur ca am invatat multe din ceea ce i s-a intamplat.

Dumnezeu sa o odihneasca acolo intre ingeri, caci sunt sigura ca de acolo vegheaza asupra puilor mici, atat de frumosi si de dragalasi, pe care nu-i mai poate alinta, mangaia, saruta, incuraja.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

la ce companie de telefonie vorbesti? tot aia unde am fost eu si Andries?

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, am admirat pozele cu baietii tai frumosi! Sunt tare dragalas amandoi!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 19s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am citit si eu cate ceva despre nefericirea acestei familii, am vazut ff putin la Tv....deh nu am acces, nu pot pot decat sa ma rog la DD pt ea.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi am schimbat grupa la FTK, a fost mult mai bine, copii sunt putin mai mari, iar Cristi s-a simtit bine, nu a mai facut scandal, insa a vrut sa raman cu el in sala, a participat la toate activitatile fara probleme si a plecat incantat de prietenii lui.... asa ca o sa ramanem aici.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput