Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Venim si noi cu un nou set de poze. Deci pentru cine vrea sa ne admire, ne gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">aici pana maine seara

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, ce dulci sunt protagonistii! Erik este adorabil cum doarme el pe umarul domnului! Este asa de grasunel de-ti vine sa-l manaci de tot si iti seamana foarte bine. Nici Mario nu se lasa mai prejos , cu claia sa roscovana ca frange multe inimi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

Venim si noi cu un nou set de poze. Deci pentru cine vrea sa ne admire, ne gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">aici pana maine seara

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Minunati. Pe Mario aproape ca nu-l mai recunosteam, este un adevarat barbatel, Eric este un dulce............a spus Cristi sa-i ui un tricou ca ii este frig, apoi a vazut poza cu bady cu dalmatieni si zicea "asa da, nu ii este fig, fumos bebe"

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:

pozele noastre
asa creste bebe Mario

sa-ti traiasca,sunt tare scumpi amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Betty sa-ti traiasca!! Am ramas cu gura cascata la Mario, e copil de casting pe o tipologie rara la noi, roscatii cu par cret firma la care ambele suntem ex-e... a cauta unul juma' de an.

Am urmarit si eu tragedia lui Carmen, Dumnezeu s-o odihnesca!!

Nu-mi place sa vad ca lumea considera ca a muncit pana la epuizare doar pentru bani si iar bani. Nu stie nimeni ce bani aveau si ce nu aveau, cine stie cat o fi costat FIVul si daca aveau datorii sau nu. Mai mult, acum e praf rau de tot pe piata IT si se lucreza pe rate orare foarte mici respectiv salarii mici. Ipsos platea salariul minim si restul .. in plic, probabil ca din cauza asta nu a putut sa stea acasa cei 2 ani, iar dupa gemeni e cumplit de greu sa te refaci. Mai stiu cel putin inca 4 firme in care se da 600 de ron pe cartea de munca si alti bani in plic sau in cel mai bun caz pe PFA. Fara sa ai garantia salariilor/veniturilor viitoare, fara sa stii daca vei fi alocat pe un proiect sau nu. Daca seful nu te are in gratii, prinzi numai proiecte proaste si bani ioc. Se aplica un stil de management feudal, un fel de serbie pe tarina ownerului de software house. Cu presiunea indienilor care lucreaza pe 5-10 USD ora (din care lucratorul ia 1 USD- maxim 2) permanent in ceafa. Si daca nu stii sa faci altceva, si daca esti cinstit si speri ca munca iti va fi apreciata ... iei o teapa de nedescris.

Eu eram manager de investitii cand am ramas gravi cu M. Si ce mi-a spus directorul (intre mine si ceo mai era doar directorul meu)? Citez: "Inca unul???" .. and the show began.

Acum doua zile.. alta firma ...alta traista...3 ani distanta, alta industrie si alta nationalitate... o colega e gravi (tot management). Ce aud de la un expat: " She's pregnant? Ohhh shit' happens" si dupa 30 de secunde in care m-am uitat urat la el: "eh.. comme on, I'm kidding"

Asa ca cine stie ce trebuia sa indure biata fata la job, n-o condamnati. Vroia si ea o viata buna pentru copii si familie, sunt sigura ca nu cheltuia banii pe genti channel sau mai stiu eu ce. Si-ti e frica mai sa dai cu pumnul in masa, ca nu se stie unde pleci si peste cine dai. Vorba aia, scapi de dracu, dai de ta-su. Trebuie sa fii foarte smecher sa te invarti si sa faci si bani si sa ai timp si de familie si copii si sa te mai si odihnesti. Io' stiu foarte bine ca si eu am intrat in spital de cateva ori, de ma sunau de la job nu sa ma intrebe cum imi e, ci cum rezolva cutare si cutare. Sper sa ma mai tina balamalele macar cativa ani. Ma rog pentru ea si pentru Raluca S, cealalta fata care a murit cu 2 dosare in brate.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Cu intirziere,ca de obicei :) uram si noi La multi ani pt .Madalina,Danuta,Maria si Adriana Sa fiti fericite si iubite!

Cu privire la Carmen,fie-i tarina usoara,e cumplit :(....am ajuns sa murim muncind pt a putea oferi cit de cit o viata decenta copiilor:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Betty sa ti traiasca feciorii si sa te bucuri de ei!!Frumosi foc!!! Felicitari!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piccaflor

Cu intirziere,ca de obicei :) uram si noi La multi ani pt .Madalina,Danuta,Maria si Adriana Sa fiti fericite si iubite!

Cu privire la Carmen,fie-i tarina usoara,e cumplit :(....am ajuns sa murim muncind pt a putea oferi cit de cit o viata decenta copiilor:(

Picca si Matteo rasfatatul (2.09.2007)

multumesc mult,mai bine mai tarziu decat niciodata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Betty sa-ti traiasca!! Am ramas cu gura cascata la Mario, e copil de casting pe o tipologie rara la noi, roscatii cu par cret firma la care ambele suntem ex-e... a cauta unul juma' de an.

Am urmarit si eu tragedia lui Carmen, Dumnezeu s-o odihnesca!!

Nu-mi place sa vad ca lumea considera ca a muncit pana la epuizare doar pentru bani si iar bani. Nu stie nimeni ce bani aveau si ce nu aveau, cine stie cat o fi costat FIVul si daca aveau datorii sau nu. Mai mult, acum e praf rau de tot pe piata IT si se lucreza pe rate orare foarte mici respectiv salarii mici. Ipsos platea salariul minim si restul .. in plic, probabil ca din cauza asta nu a putut sa stea acasa cei 2 ani, iar dupa gemeni e cumplit de greu sa te refaci. Mai stiu cel putin inca 4 firme in care se da 600 de ron pe cartea de munca si alti bani in plic sau in cel mai bun caz pe PFA. Fara sa ai garantia salariilor/veniturilor viitoare, fara sa stii daca vei fi alocat pe un proiect sau nu. Daca seful nu te are in gratii, prinzi numai proiecte proaste si bani ioc. Se aplica un stil de management feudal, un fel de serbie pe tarina ownerului de software house. Cu presiunea indienilor care lucreaza pe 5-10 USD ora (din care lucratorul ia 1 USD- maxim 2) permanent in ceafa. Si daca nu stii sa faci altceva, si daca esti cinstit si speri ca munca iti va fi apreciata ... iei o teapa de nedescris.

Eu eram manager de investitii cand am ramas gravi cu M. Si ce mi-a spus directorul (intre mine si ceo mai era doar directorul meu)? Citez: "Inca unul???" .. and the show began.

Acum doua zile.. alta firma ...alta traista...3 ani distanta, alta industrie si alta nationalitate... o colega e gravi (tot management). Ce aud de la un expat: " She's pregnant? Ohhh shit' happens" si dupa 30 de secunde in care m-am uitat urat la el: "eh.. comme on, I'm kidding"

Asa ca cine stie ce trebuia sa indure biata fata la job, n-o condamnati. Vroia si ea o viata buna pentru copii si familie, sunt sigura ca nu cheltuia banii pe genti channel sau mai stiu eu ce. Si-ti e frica mai sa dai cu pumnul in masa, ca nu se stie unde pleci si peste cine dai. Vorba aia, scapi de dracu, dai de ta-su. Trebuie sa fii foarte smecher sa te invarti si sa faci si bani si sa ai timp si de familie si copii si sa te mai si odihnesti. Io' stiu foarte bine ca si eu am intrat in spital de cateva ori, de ma sunau de la job nu sa ma intrebe cum imi e, ci cum rezolva cutare si cutare. Sper sa ma mai tina balamalele macar cativa ani. Ma rog pentru ea si pentru Raluca S, cealalta fata care a murit cu 2 dosare in brate.

Andries
ai mare dreptate
eu am lucrat cand am fost cu Teo pana pe 1 septembrie si pe 5 Septembrie am nascut,si am stat acasa o luna si trei saptamani abia imi revenisem dupa cezariana,dar asa trebuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am intrat iute sa vad de Yaia. E bine.
Sabina ma nelinisteste, ma incanta teribil fetele Sabinei Y si baietzii lui Betty - ce dulce e micul "Amor" rotunjor!
Bun venit acasa Erina! O sa fie totul bine!

Noi bine, de sambata singura cu voinicii, cumintzi tare. (Cand l-am dus la gara pe Tati Michael ne-a facut sa plangem pe amandoi... asa sufera! O saptamana tati e in Thailanda.)
Iar Micha s-a decis azi dimineatza ca el nu mai vrea pampers (i-a spus lui Alex: "Pampers TU!" ) si vrea chilotzi. Si asa am umplut duminica: vizite la wc, olitza si vreo 3 rateuri de pipi... dar si o lunga serie de succese nebanuite!!! Face pipi din picioare, dar si pe olitza, kk pe 'peteu' (pardon, mai nou e 'toilette'! ) sau pe olitza - WOW! E asa determinat, zau nu stiu ce l-a apucat?! Vine grabit de afara, infofolit cu salopeta impermeabila samd: "mami, toilette, pipi!"...
Si mi-e greu singura cu experimentele astea: cu Alex la san sa-l ridic, sterg la fund samd pe Michael 'cel mare'... Putea astepta sa vina Tati! De aceea nu apuc pe forum, ca mi-s intre toate.

In rest, ce sa zic, m-a intristat rau cazul mamicii aceleia... nu am urmarit ce s-a scris in presa, dar cred ce spune Andries. Si mai cred ceva: sunt unii/unele cu un simtz al "trebuie sa fac fatza" care e distrugator. Stiu pe pielea mea si pe a colegilor: la noi se muncea in proiecte cate 2 luni de zile in ritm de 7/7, min. 12h/zi - eram asa happy cand veneam la 8 si plecam la 8! Si ajunsesem totzi sa consideram normal ritmul asta! Apoi 4 zile - max 2 sapt. pauza si alt proiect, alta tzara, acelasi ritm! Si unii au clacat: cu sanatatea, cu psihicul... si restul continuam cu pasiune.
(Pana si acum ma simtzeam culpabila ca spargeam usa la 17:30 sa iau copilul, acum nefiind in focuri de proiecte!) Totul e cat tragi de tine - si din pacate de multe ori tragi muuult peste limita si realizezi cand e prea tarziu.
Iar daca mai ai si presiuni financiare...

Dumnezeu s-o odihneasca si mai ales sa-i ajute familiei ramase in urma!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Daca am ras de Papanash cu cipicii , m-am facut si eu de bafta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=18

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput