Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, am urmarit si eu cazul mamici de gemeni care a facut stop cardio-respirator la birou. E trist, mai ales pentru cei mici, care vor creste acum fara mama.
Daca e o lectie pe care trebuie sa o invatat, noi mamicile, e aceea ca trebuie sa o luam incet si sa incercam sa stabilim acel echilibru intre munca si familie, pentru ca cei mici au nevoie de noi sa-i crestem mari si sa le fim alaturi, chiar daca asta inseamna o casa nu totdeauna luna, mai putini bani pentru jucarii sau alte chestii nu atat de importante ca timpul alaturi de cei dragi.
Stiu ca in Romania respectul pentru angajat nu prea exista, ca miscarea sindicala in sectorul privat lipseste cu desavarsire, dar schimbarile pot veni doar de la noi si de la nimeni altcineva. Nimeni nu-i va ridica statuie acelei mamici pentru ca a muncit pana la epuizare. Dar copii sigur ii vor simti lipsa pentru tot restul vietii lor.
Dumnezeu sa o ierte!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Venim si noi cu un nou set de poze. Deci pentru cine vrea sa ne admire, ne gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">aici pana maine seara

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Betty, sunt minunati!!! Sa va traisca si sa va umple vietile de fericire si bucurii!!! Adorabili bibicii tai. Cel mic iti seamana extrem de bine. Bine, amandoi astia mari sunteti frumosi, deci nu avea cum sa iasa din voi decat niste unii si mai momosi. Acum asteptam cu interes fetita. Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, sunt extraordinari!
Eric a crescut fantastic, iti seamana tare.
Sunteti binecuvantati!

Annisia, am ramas in urma, cand p[leci si cand vii inapoi? Aka cand vine domne titita voastra?:))

Yaia, eu nu cred ca numa munca in exces e cauza. Eu n-am muncit ingrozitor si tot sunt varza.

Gabi, incasat :))

Erina, cum sunteti? cum se adapteaza David? dar Daria? Ai destul ajutor?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Venim si noi cu un nou set de poze. Deci pentru cine vrea sa ne admire, ne gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">aici pana maine seara

Vazut, placut, ce ramane de facut? O fata frumusica! Sa vedem ce iese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabina balerina, plec peste doua saptamani si ma intorc in octombrie. As vrea sa raman insarcinata de ziua lui Y, in septembrie. Depinde daca voi putea ajunge in tara la petrecerea de 3 ani a bibicului si, desigur, daca voi fi in perioada trebuincioasa. Daca nu, cu prima ocazie. Hihihihi. Chestia e ca nu fac fetita decat pana in octombrie, dupa calcule. Vom vedea. Eu cu planurile nu stau prea bine. Mereu intervine cate ceva. La mine toate vin cand vor ele, dar vin cu siguranta.
Sper din tot sufletul sa te gasesc reparata si fizic si, mai ales, psihic. Sa redevii tipa vesela si pusa pe fapte mari, ca eu una asa te iubesc si asa te prefer de milioane de ori!!!! Multa sanatate Sabinelu si ai grija de tine. Bine?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, eu nu cred ca numa munca in exces e cauza. Eu n-am muncit ingrozitor si tot sunt varza.

Evident ca nu, ea a avut cu siguranta o conditie anterioara. Dar munca excesiva si stresul au grabit stopul cardio-respirator, pana si medicii sunt de acord cu asta. Chiar ei au spus ca nu s-ar fi intamplat asta daca era doar munca epuizanta si stresul, ca sigur a avut ceva la inima, dar decesul a aparut pe fondul epuizarii. Poate daca nu exagera, stopul ar fi aparut muult mai tarziu, la batranete, cum e natural sa se intample.
Sa stii ca intre ea si tine exista un punct comun: mie mi se pare ca tu te stresezi din orice si cam aiurea. Ia-le mai usor si nu fa o tragedie din orice chichita! Despre conditia preexistenta nu ai ce face decat sa incerci sa o tii in frau cu tratament...la tine e important acum sa o gasesti. Hai, optimism, ca ala e mai bine de 50% din medicamentul care-ti trebuie sa te pui pe picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, Annisia,
Acuma nu e optimismul de vina, ci o epuizare fizica care ma face mai moale.
Din fericire, sunt , la modul rational, increzatoare in sansa mea.

cat despre stressat din orice, asta e firea mea, lupt cu ea...dar mai tare lupt cu pretentiile celorlalti, care daca m-ar slabi un pic , as fi mai linistita. Firea mea nu va putea fi altfel decat nelinisita si problematica, pentru ca sunt artista. Astia mor la burghezie:). Totul e sa gasesc un echilibru cu pretentiile celorlalti.

Nu le-a cazut bine parintilor ca am demisionat de la facultate.
Nu ii cade bine sotului ca e total blocat cu mine, cand el, daca nu-si ingrijeseste sanatatea zilnic, nu ne poate ingriji, in plus, era normal eu sa-l cocolosesc pe el, nu invers. Bine ca s-a dus la controlul la inima acum o luna si acuma medicamentele ii rezolva 90% din problema, ma felicit ca l-am pisat sa faca controlul cand eram eu mai binisor.
Nu-i pica bine nici ca ni se vor termina rezervele, dar pe de alta parte, in momentul asta trebuie efectiv sa delegam aproape tot.

Deci eu le-as lua mai in usor, dar ceilalti, cand ma vad respirand, vorbind, mai facand una alta prin casa, efectiv nu reusesc sa inteleaga ca nu pot fi presata psihic. Daca cer o vacanta, sunt privita cu stupoare. Desi dr a zis clar ca trebuie sa opun stop la orice acuma....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, tocmai asta e problema ta, probabil a fost si a fetei care a murit - pui in balanta: sanatatea ta si prezenta viitoare langa copii tai versus, in cazul tau, ce spun si ce asteapta ceilalti de la tine. Personal cred ca nici nu ai la ce sa stai pe ganduri, dar asa sunt eu, mai indiferenta la asteptarile celor din jur si mai egoista si fixata pe nevoile mele (acelea de a-mi vedea copii mari si de a ma bucura de ei pe parcusul procesului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

Acum am vazut si eu ca Erina a nascut! Felicitari din suflet! sa-ti traiasca,sa fie fericit,sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput