Mamici cu 2 pitici (14)
Raspunsuri - Pagina 7
ClaudiaH spune:
Dani, sunt nostalgica pentru ca era mult mai multa liniste in casa la mine. Lucia pana pe la vreo 6-7 luni sugea la interval de cca 4 ore si in rest dormea sau se juca linistita unde o puneam. Apoi a inceput sa se miste si ea sa doarma mai putin ziua, am inceput diversificarea si pe nesimtite disputele. Acum imi vine uneori sa-mi iau campii caci desi dorm amandoi de seara de la 8 pana dimineata la 7-8 in camera lor totusi peste zi e un balamuc continuu in casa. Se cearta pe jucarii, Lucia se enerveaza ca nu poate diverse chestii, se cere de 1000 de ori pe zi la olita, face mofturi la mancare, iar cand vin sau plec de undeva sunt cu circul parca pentru ca nu stau intr-un loc, pentru ca se antreneaza unul cu celalalt si tot ce fac trebuie sa fac cu ochii pe ei ca pe butelie. Pana bag caruciorul din fata casei inauntru sunt numa' cu gura pe ei: nu fugiti in strada, asteptati-ma, nu va duceti singuri pe scari, Lucia nu scoate din sacosa, lasa bicicleta lui Stefan ca pica pe tine, lasa florile, etc. Cand era Lucia bebelus, ea statea linistita in carucior iar Stefan daca nu avea cu cine se antrena statea jos pe treapta pana ma impachetam eu inauntru cu toate.
Acuma ce sa zic, fiecare cu experienta lui: unele mamici au bebelusi mai dificili dar copii mai cuminti iar altele ca mine bebelusi ca niste ingeri si copii ca niste dracusori. Si mai exista si categoria exceptiilor care au bebelusi si copii exemplar de cuminti. Poate tu te numeri printre exceptii si va fi totul bine si usor. Dar indiferent cum ar fi e si frumos si merita fiecare nerv suprasolicitat si fiecare moment de stres. Acum Stefan e in vacanta si in 3 ore cat Lucia e la cresa ma tot intreaba: "mama cand mergem s-o luam pe Lucia ca mi-e dor de ea". Iar Lucia cand se trezeste dimineata nu ma striga pe mine ci pe frate-su care doarme in patul de deasupra. Iar cand vin amandoi si ma imbratiseaza, se sterge tot greul.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Claudia daaa si eu cand e vb de bb mic devin noastalgica noi sigur mai vrem si bb 3 da mia incolo oleaca, sa termin cu scolile si sa ma apuc serios de munca, am vrea totusi sa avem casa noastra proprie si personala si apoi bb 3.
Oana si la noi e la fel se copie la masa de ex daca Ari termina mai repede Ami nu mai vrea se ridica si duce si ea castronul la bucatarie ca si sorasa, cum se scoala primul cuvant sisterrr, apoi daddy si daca e jale mummy.
Eu-s la coada si numa in caz de urgente.![]()
Claudia legat de faza cu kk nu stiu ce sa zic sincer si Ari a mai avut accidente oricum ei au faza din astea cand si mai stagneaza sau chiar dau inapoi . eu ma gandesc daca face in chilotel sa ii zici ca trebuie la toaleta si sa mergeti sa aruncati impreuna in toaleta si sa trageti apa, zic si io nu stiu, poate merge.

Dani nu te gandi la durata ca e tare deprimant ia fiecare zi asa cum vine nu fa planuri ca suna daunting 6-7 luni.
Cu olitza e inca micutz, Ari abia dupa ce a facut trei ani a mers direct la toaleta a durat fix doua sapt cu totul sa o dezvatam si a avut numai 2-3 accidente. Si eu imi faceam griji dar ea intradevar nu s-a simtit pregatita pana atunci, era deja marisoara intelegea si i-am luat chart de ala cu stickere si primea cate un sticker si la final cand a umplut tot chart-ul a primit cadou o excursie la zoo. Eu ma bucur ca a mers direct la toaleta decat la olitza a fost mai usor sa zic asa, mai greu e lumea din jur in ro mai ales toate matusile si vecinele si etc da eu le-am taiat macaroana rapid cand ma intrebau ca ce e inca in pamperss?? cu un ton de ala deti venea sa le strangi de gat le-am zis da si cand s-o culca cu sotul ei o sa ii dea mai intai pampersul jos si gata. Si na ca nu are nimica copilul e bine ok si a mers totul rapid si fara multe pb cand a fost ea pregatita.
Noi suntem bine, se mai incalzeste si tre sa ma apuc de gradina ca au reparat gardul asta iarna si au distrus tot ce am facut.
Plus tre sa rezovam cu iazul ala poate poate reusim sa scapam de el om vedea mai avem si de redecorat camerele speram sa reusim sa ne iasa toate cum trebuie pana de ziua fetelor, banii is pb mai mare nu altceva, mama lor de bani.
Da na sanatosi sa fim nu?
Avem aici ultimele noutati majoritatea de ieri.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
OanaRusu spune:
Mada, sa-ti traiasca fetele - ce mari si scumpe sunt 
(parca numai ieri eram ca Dani, gravi si cu prunc mic...
)
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
MissJJ spune:
Oana multumim mult.
Da mai am inceput sa aduna acuma poze intr-un album de la inceputurile noastre ca familie si pana in prezent sa facem un colaj si un montaj de ala pe dvd si ma uitam nostalgica, totusi ce repede a trecut timpul in 5 ani de cand sunt cu a meu sot cat de multe s-au schimbat noi ne-am schimbat si parca ieri ne-am mutat impreuna nici nu stiu cand au trecut 5 ani, cand eram tanara 5 ani erau asa de domeniul sf acuma 5 ani e ca si cum ai bate din palme si puf s-au dus.[omulet care ofteaza ingandurat]
_
Mami de A
& A 
ClaudiaH spune:
Mada, ce-au mai crescut moatzele tale!
Parca mai ieri era Ari ca Ami. Si ce bine seamana una cu alta!
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Oana multumim mult. Da mai am inceput sa aduna acuma poze intr-un album de la inceputurile noastre ca familie si pana in prezent sa facem un colaj si un montaj de ala pe dvd si ma uitam nostalgica, totusi ce repede a trecut timpul in 5 ani de cand sunt cu a meu sot cat de multe s-au schimbat noi ne-am schimbat si parca ieri ne-am mutat impreuna nici nu stiu cand au trecut 5 ani, cand eram tanara 5 ani erau asa de domeniul sf acuma 5 ani e ca si cum ai bate din palme si puf s-au dus.[omulet care ofteaza ingandurat]_ Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower. Mami de A & A ![]() |
ei... iar aduci vorba de tinerete? anul asta fac - and I'm proud

au fost foarte intenshi, de aia ne pare ca au trecut repede...
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Danicris spune:
Neatza, fete dragi. 
Claudia, pai eu aveam impresia ca daca se mareste Andra va fi mai usor, dar din ce povestesti ... parca-i vad si pe-ai mei ciondanindu-se din te miri ce motiv. Iar cu iesitu' afara ... nu stiu cum vom face, inca n-am gasit o solutie sa ne impace pe toti. 
Mada, iti urez bafta, sa realizezi tot ce ti-ai propus, casa si bb3. Esti curajoasa, te felicit, eu nu m-as mai incumeta. Mda, asa si Vlad, striga mama doar in caz de urgenta, altfel ... Ce fete frumoase ai ! Sa va traisca, sa fie sanatoase, sa va aduca numai bucurii, iar voi sa aveti sanatate si putere de munca sa le cresteti. 
Oana, multi inainte, cu sanatate si bucurii. 
Dani, mami
de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
MissJJ spune:
Buna fetele!
Dani, Claudia multumim mult de aprecieri.
Da seamana din ce in ce mai tare si imi place ca incep sa se joace mai des impreuna, well tot e greu inca da invata si Ami incet incet sa vb si o sa poata comunica mai bine.
Oana multi inainte si cat mai fericiti
, mai eu is in perioada aia intre nu am ajuns inca la un echilibru, da sper odata cu varsta sa reusesc si asta.
Cum ati petrecut wknd? Ati avut vreme frumoasa?
La noi a fost mai caldutz sambata si am profitat sa tundem iarba sa spalam mobila de gradina si dupa amiaza am avut niste prieteni in vizita si am facut un gratarel si fetele s-au jucat in curte cu bouncy castle si cu mingea si au papat niste pui la gratar si tare le-a mai placut ca am putut sa ne bucuram de gradina in final. Dum deja batea un vant nebun si rece desi era soare afara si azi e la fel rece si un vant a trebuit sa dam drumul la centrala iar aseara cand ne-am dus la somn ca era tare rece.
Va pupam si va uram o sapt usoara si frumoasa.
_
Mami de A
& A 
OanaRusu spune:
Noi am petrecut un weekend ploios in casa.
Paul a facut o criza - na, de mult nu a mai facut ca si uitasem cum e
- insa ma asteptam la asta.
Am scos de o luna medicamentele acelea care-mi mancau mie zilele - cortizon in puf, singulaire si antihistaminicul (zyrtec) - si ne-am pus serios pe treaba cu bowen si cu homeopatie.
Asa ca criza era de asteptat - a fost oricum mai usoara decat oricare alta din toamna.
Ana a dat sa inceapa si ea raceala - sambata toata lumea era cu muci in jurul meu (copii si sotul) insa ma bucur ca s-a "razgandit" si dupa o zi de mucit si un 37,2 timid a renuntzat.
Facem toti patru bowen - la mine a starnit o problema de dupa accident veche de 8 ani, ca abia ma misc de 2 zile, dar asta e, rabd ca stiu ca-i bine pt mine ![]()
Asa ca Paul tot nu merge la camin sapt asta - fiind in convalescenta - si sunt tot cu amandoi acasa - sper sa-i pot duce de maine la bunici, numai ca nu prea are voie sa alerge si nu stiu cat se vor descurca bunicii sa-l tina in frau - ca nici noi nu ne descurcam cum trebuie cateodata...
Pupici la mamici si pici - sa aveti o saptamana cat mai placuta 
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Oana, incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca ati scapat de problemele lui Paul caci nu mai scrisesesi nimic. Imi pare rau sa aud ca iar i-a fost rau micutului. Va urez succes cu metodele naturiste! Trebuie sa recunosc ca despre Bowen stiu aproape nimic. Am citit pe net ceva dar asa mai in diagonala.
Mada, stiu, te inteleg, si noi suntem tare nemultumiti cu vremea asta: o zi calda si 10 reci. Noi inca n-am apucat sa tundem iarba anul asta. De-abia daca si-au lustruit un pic astia micii leaganul si toboganul dar in rest... nu prea ne-am bucurat de gradina anul asta. Ne-am luat si biciclete in asteptarea vremii frumoase ca de-acum Stefan merge bine pe bicicleta lui de 18 inch iar pentru Lucia am luat scun de pus in spate dar... cu vremea asta de-abia daca am apucat sa le facem proba sa vedem ca functioneaza. Dar o sa vina ea la un moment dat si vremea buna.
Iulia, sunteti bine? N-am mai auzit nimic de voi in ultimul timp.
Lucia cu olita face un pas inainte si apoi unul inapoi. Dupa cutezanta ei de a face la wc si-a dat seama ca nu vrea sa i-l dea pe caca vasului de toaleta si s-a intrs vreo zi la olitza. Apoi iarasi 2 zile la wc. Azi a facut pipi de doua ori in chiloti ceea ce nu se mai intamplase de vreo saptamana. Nu mai stiu ce sa cred. Tind sa cred ca efectiv experimenteaza: sa vada cat se poate tine, cum e daca da drumul la sfincter, etc. Cand se scapa in pantaloni plange de zici ca a batut-o cineva desi eu nici macar n-am certat-o. Ultima data s-a intamplat azi dimineata la ora 5 cand s-a scapat in scutec si a izbucnit in plans. Cand am reusit sa o linistesc ii sarise deja somnul asa ca la micul dejun motaia saraca. Dar... om scoate-o noi la capat. Va urez acum noapte buna!