Mamici cu 2 pitici (14)
Raspunsuri - Pagina 8
julax spune:
Buna,fetele!
Claudia,multumim ca ai intrebat de noi
.Nici nu stiu cu ce sa incep...
Din a doua zi de Paste Alex a inceput sa aiba semne de raceala,apoi tuse l-a urmat Ioana,am fost la medic,Ioana are bronsita(e pe trecute),Alex s-a trezit duminica noaptea spunand ca il doare urechea,am observat si un ganglion umflat,am fost la medic si are otita.I-a dat antibiotic si antiinflamator.Probleme e ca de doua nopti tuseste aproape continuu,a si varsat
.Astazi merg din nou la Orl si vreau si al un pneumologas vrea si la un alergolog,vom vedea.
Oana,m-am gandit la Paul zilele astea,imi apre rau ca a avut o criza,ma bucur insa ca nu e grav.Ma gandesc din ce in ce mai serios ca tusea lui Alex e pe fond alergic,mai ales ca are cateva simptome provocate de alergie(nasul care ii curge mai tot timpul in principal).Acum doarme dragul de el,nu a mai tusit deloc de la 6,eu n-am dormit decat vreo ora ,dar vreau sa ne lamurim odata ce are si sa actionam in consecinta.Pediatrul o tot da cu viroza,dar eu nu vad cum o viroza ar putea sa-i dea tuse persistenta noaptea.
da,vom vedea.
Intelegeti ca nu prea am avut dispozitie de scris,dar m-am gandit la voi
Claudia,felicitari Luciei pentru ca e fetitza mare,chiar daca mai sunt accidente,e pe drumul cel bun
Dani,bine ai venit!
Fetele au raspuns asa de amplu,incat nu ma mai repet.Atat doar ca eu am avut/am ajutor cand vine vorba in special de somnul celor mici(dorm cam la aceleasi ore si separat,caci altfel n-ar adormi).Mi se pare greu fara ajutor,mai ales la inceput,dar se poate(fetele au dovedit asta).E frumos cu doi pitici!Mada,am incercat sa vad poze la doua zile parca dupa ce ai postat linkul,dar erau private,probabil l-ai blocat.As fi vrut sa-ti vad printesele,mereu le-am admirat
.va ganditi la bb3,super,curajoaso!
O zi frumoasa si usoara!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, tare mi-e ca si voi aveti ceva treaba de-asta
eu o jum de an am tras-o ca-s viroze...
Insa cauta homeopat - e mult mai bine mai ales la copii mici, si miza e tare mare.
Dar tb sa cauti un homeopat bun - ca dc nu nu e bine deloc - dc vrei detalii, da-mi nr tau de tel pe PM sau mesaj pe FB - si-ti povestesc.
Va pup pe toate
ca musai sa ies acuma..
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Am fost cu Alex mai intai la ORL,a vazut ca e rosu gatul,dar nu are puroi,i-am spus de tuse si mi-a dat trimitere la laborator,i-a luat sange din deget si am dus rezultatul orl-istei ,care a spus ca e o viroza puternica(are limfocitele mari).Am mers apoi si la pneumolog,a spus ca nu are nimic la plamani,dar are traheobronsita si asa se manifesta,Alex e in perioada de varf,dupa care simptomele se remit.I-am spus ca m-am gandit la astm,dar nu poate fi vorba(ca nu are wheezing) .La amiaza a dormit mai bine(a tusit de cateva ori),iar in seara asta nu l-am auzit tusind.Sper sa fie totul bine(mergem duminica din nou la control).
Oana,merci de invitatie,chiar mi-am dorit sa vorbim mai multe
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
valentina_22 spune:
Dupa multa vreme scoatem si noi capul dupa canapea!
Iulia si Oana sanatate multa piticilor si insanatosire grabnica.
Alexandra se reface dupa o gastroenterocolita urata care ne-a cam dat de furca saptamana trecuta. De luni va merge din nou la gradi si tot de atunci incepe si Andrei cresa!
Am incercat eu sa-i explic ce si cum, din cate il observ eu, daca sunt acolo totul va fi bine, insa cum mami va pleca la munca mai ca se va lasa cu urlete 100%. Mi-e asa o mila de el!
Sper sa se acomodeze repede!
Andrei a inceput sa-si imbunatateasca vocabularul si ma topesc pe picioare cand imi spune "mami si io iubes" (mami si eu te iubesc.)
Acum dorm si am profitat de timpul liber pentru a-mi mai arunca un ochisor pe la voi si pentru a face putina ordine in casa. Deja vad,insa ca dau semne de trezire, of ce repede a trecut timpul.
Le dau sa pape, ies cu ei afara, baie, somn si gata si ziua de astazi!
tuturor, week-end minunat si sper sa ne auzim mai des!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
OanaRusu spune:
Sanatate si voua, Valentina, sunteti mari 
Weekend placut, mamicilor, sa aveti parte de putin soare - ca-i cam zgarcita primavara asta ![]()

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
ana_a spune:
salutare! Apar si eu de dupa canapea....
Ca nu am mai dat nici un semn de muuult....
De fapt pe DC in general cam tot mai rar intru, mai scriu la pepenasi una alta si cam atat.
Ce mai fac fetele?
O sa incerc sa recuperez macar acest capitol.
Noi suntem bine, crestem.
Vroiam doar sa va salut! Noutati nu prea am, nimic spectaculos. E bine ca suntem sanatosi si restul or veni toate la vremea lor.
Va doresc un we placut in continuare!
Eu maine plec la tara la bunicii mei, fara prunci, doar eu.
tuturor!
sa auzim de bine!
blog de mamica
proud
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Iulia, ma bucur sa aud ca e mai bine Alex dar imi pare rau ca ati avut probleme. Offf, sper sa nu fei pe fond alergic ca trece mai greu.Sanatate!
Oana, ce mai fac micutii tai?
Valentina, e nalol cu enterocolitele astea. Cu cresa o sa fie bine pana la urma chiar daca inceputul va fi mai greu insa e o experienta care o sa-i imbogateasca viata in ansamblu.
Ana, ma bucur ca sunteti bine. Imi pare rau ca nu prea mai treci pe la noi dar.... managementul timpului e o chestiunde dificila asa ca te inteleg.
Eu sunt cam suparata: joi urma sa zburam in Romania si acum cu norul asta de cenusa... s-ar putea sa nu mai putem. Sambata viitoare urma sa mergem la o nunta pe care o asteptam cu nerabdare atat pentru miri cat si pentru faptul ca la nunta respectiva aveam ocazia sa ne reunim multi vechi prieteni. O sa ne reprogrameze zborul si o sa ne revedem parintii, rudele dar nunta... o vom rata. Dar... ce sa facem, cu natura nu ne putem pune.
OanaRusu spune:
neatza buna!
Ana, bine ai revenit! pupam pruncii 
Claudia, pacat ca ratati nunta
dar mai bine decat sa aterizati brusc........
O sapt cat mai bune 

Danicris spune:
Servus, mamici de pitici.
Julax, multumim frumos de primirea calda. Cum mai este Alex ? Multa sanatate. 
Valentina, cum este Andrei ? S-a adaptat la cresa ? Ce frumos "mami si io iubes", abia astept sa inceapa si Vlad sa vorbeasca. 
Claudia, asteptam vesti, sa ne spui daca ai ajuns la nunta sau nu. Distractie placuta oricum. 
Noi n-am reusit sa iesim saptamana aceasta, abia acum am comandat wrap, ajunge probabil luni-marti, atunci o sa am curaj sa ies cu piticii. Intre timp avem alta problema : Andra are icter de cand am ajuns acasa dupa nastere si inca nu i-a trecut, doctoreasa de familie cica ii trebuie neaparat tratament cu fenobarbital, medicul de la Bucuresti imi spune sa stau linistita mai ales ca alaptez. Eu numa' linistita nu pot fi insa parca nici fenobarbital nu i-as da fuga-fuga, mai astept macar saptamana aceasta sa vedem ce se intampla, poate daca o scot la soare incepe sa isi revina.
Va imbratisez si va doresc un week-end insorit. Papaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
OanaRusu spune:
Dani, si fata mea a avut icter prelungit - vreo 3 sapt - dar dc se hidrateaza corect, nu-i pb, ii trece...