Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana, la noi binele a venit dupa 7 nopti able imaculate, deci mai e ceva-ceva...but there will be sleep!

Despre carne de vita, chiar azi am vazut o emisiune, faceau stir&fry, in wok si secretul parese era taiatul fff fin. Nu stiu, am mancat la chinezesc carnea aia care se topeeste in gura, eu una o fac mai mult fiarta apoi o adaug in mancarici, nu pot s-o las talpa ca ii dau lui Robert care si asa cam inghite nemestecat.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Bellanne multumesc de reteta, suna tare bine!

Am gasit o reteta super pentru avocado, am sperat ca o sa pape si mofturosul meu :
-1 avocado bine copt
-4-5 linguri de miere de albine
-un pliculet de zahar vanilat
-2-3 lingurite de cacao
-apa - depinde cat vrei sa fie sosul de moale.
Toate astea se amesteca la blender si iese asa ceva ca o spuma de ciocolata, ca o budinca, e dementiala. Nici nu-ti dai seama ca e cu avocado. E ca un fel de nutela. Ei bine piticul meu nu a vrut sa manance deloc. De fapt lui nu prea ii place ciocolata (nu ca nu-s incantata de asta, insa speram sa-l imbii sa manance avocado asa, dar nici o sansa)

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Foarte tare retzeta, am sa o incerc... cu mai putina cacao, sa nu se "transforme" Eva.
Raspunsul pe care-l asteptam e negativ... cu casa, ma refer. Il admir pe al meu ptr ambitie, vrea sa mergem si mai departe, sa incercam sa schimbam terenul, mie mi se pare tampenie, sau n-am eu putere efectiv sa o mai fac si pe asta, dar stiu ca are dreptate. De sapt viitoare incepem demersurile si in sensul asta, si incepem sa cautam si apt... asta e...

Alysh ai grija de burtica, te rog din suflet scumpa! Bine ca e bine, dar menajeaza-te.

Lorich, Gabitzam, si Eva este fascinata de portofelul meu, nu stiu de ce ca am grija sa fie mai mult gol

Micaela, felicitari ptr casuta! Si ptr gradi! A fost si Iuby azi si a luat formularele si fisa de inscriere.

Belleane si noi suntem programati cu Eva marti dimineata la analize.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Bellanne multumesc de reteta, suna tare bine!

Am gasit o reteta super pentru avocado, am sperat ca o sa pape si mofturosul meu :
-1 avocado bine copt
-4-5 linguri de miere de albine
-un pliculet de zahar vanilat
-2-3 lingurite de cacao
-apa - depinde cat vrei sa fie sosul de moale.
Toate astea se amesteca la blender si iese asa ceva ca o spuma de ciocolata, ca o budinca, e dementiala. Nici nu-ti dai seama ca e cu avocado. E ca un fel de nutela. Ei bine piticul meu nu a vrut sa manance deloc. De fapt lui nu prea ii place ciocolata (nu ca nu-s incantata de asta, insa speram sa-l imbii sa manance avocado asa, dar nici o sansa)

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Vroiam sa o incerc acum ptr. lunch, dar mi se stricase avocado, asa ca poate maine sau duminica.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, sustine-l pe al tau barbat, ca tare imi place de el. E un luptator. Si da, merita sa alergati si pe 2 planuri. Nu stiti ce va iese

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

ylari, sustine-l pe al tau barbat, ca tare imi place de el. E un luptator. Si da, merita sa alergati si pe 2 planuri. Nu stiti ce va iese

Il sustin... ce sa fac... va ziceam si voua insa parerea mea. Sau nu stiu, poate din cauza dezamagirilor, birocratilor intalniti pana acum... a insuccesului... de-aia zic ca n-avem sanse. Dar o sa o incercam si pe asta, ultima sansa.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Va multumesc ptr. retete.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Il sustin... ce sa fac... va ziceam si voua insa parerea mea. Sau nu stiu, poate din cauza dezamagirilor, birocratilor intalniti pana acum... a insuccesului... de-aia zic ca n-avem sanse. Dar o sa o incercam si pe asta, ultima sansa.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Iubita, nu renunta! Capul sus si... la lupta! Ca lupti ptr. casa TA!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, va mutzumesc din suflet pt cuvintele frumoase si pt urari. sunteti niste dulci. nu vreau sa nominalizez pe nimeni, sunt sigura ca as uita pe cineva (sunt la al doilea pahar de carmenere chilian, preferatul meu). sincer, nici nu ma asteptam la atatea cuvinte frumoase, eu sunt mai retrasa aici, intru rar, vorbesc putzin, nu sunt tot timpul pe subiect. dar va iubesc si imi sunteti tare dragi si m-ati bucurat tare cu urarile voastre.

trebuie sa ma laud, acum: am primit 37 de trandafiri de la sotz. 36 rosii si unul alb. sunt asha de frumoshi... o sa le fac poza si o sa va arat. am primit multe multe telefoane de la prieteni dragi. copiii m-au pupat , dar asta fac ei in fiecare zi. pot zice ca am avut o zi frumoasa.
va pup si va urez un weekend frumos.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara

DANA - La multi ani iti urez, fericiti si impliniti, cu familia aproape si cu prietenii :) Si eu te admir, ca de altfel multe mamici de aici Si sper sa ne si cunoastem intr-o zi, vorba aia, nu suntem departe unii de altii. daca Robert continua pe calea "cea dreapta" pe care a apucat-o (adica e sanatos, vesel, cuminte si mancacios) sper ca vom avea si noi o primavara normala in care sa calatorim un pic si poate va vizitam

Fetelor, frumos ati tot povestit de copilaria voastra - sper ca si ai nostri pitici sa aiba ce sa povesteasca celorlalti, numai lucruri bune si frumoase :)

Lori - felicitari pentru intarcat Bravo, bine ca ati reusit. Si iti urez muuuulte nopti linistite. Eu una m-am reobisnuit sa dorm ca un porcushor, 8 - 9 ore, fara intrerupere. E tare bine, sunt la full capacity. Ma gandesc uneori cum de am putut inainte sa am nopti asa de fragmentate, sau nedormite deloc, si totusi sa merg la serviciu, sa alerg de colo colo ... Mi se pare imposibil, dar uite ca am facut-o si pe asta. Si daca vine bb2 mai urmeaza o tura Ma tot intreb daca ii voi mai face fatza...

Cine mai intreba de intarcat - eu am luat medicamente dar pana nu a trecut de la sine, nu a trecut si pace. Cam o saptamana am pus comprese reci in sutien si am "dormit" intr-o baltoaca. Nu beam mai nimic in zilele alea, mancam putin de tot (se vedea la silueta hehe), am avut noduli o groaza, uneori mulgeam fff putin ca sa ma usurez nitel. Simteam ca o iau razna de nervi, desi nasterea lui Robert m-a temperat f tare, eram mereu super calma (stiti voi, cu zambetul ala pe fatza ...). Robert avea cam 5 luni. Procesul de dez-lactare a durat cam o luna, ba chiar 2 daca stau sa ma gandesc. Stiu o fata care si la un an dupa ce intarcase copilul gasea ceva lapte prin sutien. Insa nu cred ca e cazul la voi de asa ceva, caci eu am intrerupt alaptatul in plin avant, lactatia se instalase superb, bebe bea doar san, nu era diversificat etc. De aia cred ca a fost asa greu. Voila.

Fug la nani, am fost in parc cu copilul, toata saptamana am fost, desi e destul de frig, peste 5 grade nu au fost. Insa i-au priit iesirile astea lui Robert, nici pomeneala de raceala sau muci, ma minunez fiecare zi. E rosu in obraji, cred ca de asta mananca in halul asta. S-a ingrasat cu 500 de grame intr-o saptamana ! Si ma sparge cu mancarea, nu stiu ce sa ii mai dau, mananca in continuu, orice. Azi noaptea s-a sculat (!!! mi s-a parut tare aiurea) si imi cerea de mancare ! El, care nici la 2 luni nu manca noaptea. In fine, sa nu ma ambalez prea tare Noapte bunaaaa :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Pentru eventualele insomniace si pentru celelalte in loc de cafea aveti aici primele incercari de a colora farfurii. A fost grozav de amuzant!!!

esme

Mergi la inceput