Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 9
Alysh spune:
"Neata! Prima insomniaca la apel cu
pt toata lumea.
Sper totusi sa mai adorm. Ne-am culcat la 2, M-am destrabalat aseara, am fost la biliard si darts in Texas. A fost amuzant: plini de studenti si gahsca noastra, de-astia mai batrani
cu doua gravide din care cumnata mea tre sa nasca peste 2-3 saptamani. Se uitau aia la noi crucis cum ne intindeam burtile peste masa de biliard si mai beam si bere (fara alcool dar nu aveau cum sa-si dea seama), cred ca paream niste depravate
. Apoi am papat bun de tot la Trattoria. Numai nebunii am facut in sarcina asta.
Esme, super activitatea farfuriilor pictate, mi-ai dat o idee de si pt Vlad. Desi mi-e greu sa mi-l imaginez stand asa cumintel la o masa, parca-l vad cu pensula alergand pe holuri si facand picturi murale![]()
Ylari, ce de alergatura si la voi cu casutza. Poate ambitia sotului tau va rezolva cumva problema. BIne ca mergeti pe doua planuri, macar unul trebuie sa se rezolve!
Hai ca am papat un bol de cereale si sper sa mai adorm nitelus.
ALI, mami de Vlady si
26+ cu
Luca
cleo78 spune:
niatza
deci super pozele cu lorelei pictand farfurii - la mine ar fi si picturi murale, si pisicaPictata, si covoare si manutza si burtica si tot...
fetelor, luai cartea lui Mencinicopschi. Cetii, cetii, si tare imi place! numai ca a comentat negativ de ciorbele drese cu multa smantaata..no, asha ceva nu accept!
alysh, bravo ca te destrabalezi.
Magdone, am omica mare proeblema! sa ne dai de stire cand sa scoatem majoretele...tre sa facem tamntam si sustinere morala!!
si nashtere usoara, si linishte si pace 
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Buna fetelor.
Asteptam pe Iuby sa vina sa ne ia acasa. V-am zis ca sunt la mama? Ups... am uitat.
Esme, foarte frumoase operele voastre de arta ![]()
Alysh sa va fie de bine distractia!
Mi-am facut plinul de cumparaturi, de aici din piata de la ai mei, sunt tare multumita. Vad ca au zis ca incepe sa se indrepte vremea, Doamne ajuta, ca tare vreau sa mai iesim si noi prin parc!
Va pup si ne mai "auzim" pe dupa-amiaza!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
'Neata! Vad ca sunteti la plimbare... si la noi ploua si bantui singura pe aici.
I-am luat Victoriei laptop si acum ma mai lasa si pe mine la comp. mare. Hai sa va arat care l-am cumparat:
Edit2: nu ma lasa sa va pun alt link, asa ca va arat aici:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3867943&kw=dora%20carnival%20time%20laptop&origkw=dora%20carnival%20time%20laptop&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384
I-am cumparat si bata de baseball, manusa si mingi (2) de baseball, ca la vara cand joaca daddy baseball vrea sa mergem cu el si sunt sigura ca Victoria o sa vrea mingile si batele si manusi si orice foloseste daddy, asa ca i le-am luat ale ei, cu printese. Sunt tare frumoase.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Am gasit si bata de baseball: Cine vrea sa vada:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3439878
si manusa:
NU o gasesc... dar e tot ca si bata (ca design, ma refer...)
_
22.05.2008
Doloress spune:
Desiree la noi e soare, cald , fain, 11 grade! yu-hu! Abia astept sa se trezeasca piti sa o luam la plimbare.
Cu lap-topul ala s-a jucat Patrick o gramada cand am fost intr-o zi la Toys'r Us, nu-l mai desprindeam de acolo. Eu trebuie sa-i iau crosa de hockey ca ma innebuneste. Deocamdata paletele mele de plastic sunt pe post de crose.
Am vazut-o pe Lorelei pictand, ce frumos! Si ce cuminte statea ea acolo pe scaunel. La noi in primul rand ca n-ar sta cu sortulet din ala, nici macar o babetica nu-i putem pune. Apoi normal ca ar picta oriunde numai pe farfurii nu. Ultima pozna ce mi-a facut-o azi dimineata, nu stiu cum l-am scapat in birou, mi-a luat toate foile de pe birou si le-a bagat in shredder, nu erau documente importante insa sunt tot felul de informatii pretioase de care am nevoie la munca, acum trebuie sa le caut una cate una prin arhiva de mailuri sa le scot iar la imprimanta.
Dar nu-i bai, copilul meu a inceput sa pape!!!
Sunt cea mai fericita mama! Dimineata pe la 7 a papat o felie cu peanut butter si cu miere, la 9 un mar si acum la 11 i-am dat pizza, ma bucur ca nu-i place blatul, a mancat numai uimplutura in care am pus la greu legume, spanac, morcov, ceapa, ardei, ciuperci, apoi si carne de curcan si cascaval, deci ma declar super-multumita. ![]()
YLARI spune:
Desiree, foarte misto si laptopul si bata
Sa le stapaneasca sanatoasa Victoria si sa se joace cu ele fericita!
Vai ce bine ca a fost frumu azi afara. Acum sper sa si incalzeasca soarele asta. Sper luni sa ies cu fata cu tricicleta!
Mama, am la mancare, mi-a dat si mama supa de pui, ciulama si tocanita de pui cu ciuperci, am facut si eu ciorbitza de curcan, a iesit delicioasa ca i-am pus de toate, inclusiv tarhon, am gasit in supermarket, foarte happy sunt!
Eva e bine, inca mucioasa... asta e, o aspiram mereu.
Pupici tuturor!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Reallaura spune:
Noi suntem bolnaviori
Prea ne-a mers bine toata iarna asta!
Aseara mi-a facut febra de 2 ori, intre 2 si 4 abia amreusit sa-l adorm... Mi-a si vomitat, nu stiu de la ce, de la muci, de la tuse, pur si simplu...?
Sper sa fie maine mai bine daca nu neducem la doctor pt antib...
Azi a stat la socrii si noi am mai shoppingarit prin Mall, mi-amluat niste balerini misto dela Nine West, camasa de spital de la Etam, I-am mai luat si fetii cate ceva, am luat si din Cora pachetul pentru mamici - aviz gravidutelor.
Ali draga mea, termina cu efortul...si eu mai fac, ma doare burta apoi regret...cand nu ai incotro e una, dar lasa leaganele deocamdata!
EU azi mi-am facut secretie si streptococul B, ultimul set de analize in sarcina asta, iar luni fac morfofetala de trim 3..uraaa, peste o sapt intru in 9l...
abia astept sa-i vad mocuta.
Desiree sastapaneasca sanatoasa laptopulsi bata de baseball!
Adriana hai ca redescoperi tu placerea dormitului, cat de repede!!
SImonix ma bucur ca e ok Robertrix si se plimba in fiecare zi prin parc indiferent la vreme 
Esme buna idee cu mozoleala, trebuie sa fac si eu rost de ceva asa artistic...dar nu stiu daca ma tin nervii la murdarie, ca nu se poate sa nu stropeasca Mirci peste tot... Felicitari pentru activitatile pe care le aveti si pentru inspiratia pe care ne-o furnizezi si noua! De papusa ta nici nu ma i comentez. E o papusa ![]()
DanaH vai, dar oricat de rar ai intra faci parte dintre noi atat de puternic...si asteptam si citim mesajele tale cu mare interes
Belleane, Doloress mama, trebuie sa incerc ambele retete, sunt supeeer!
Ylari succes cu casuta, orice varianta ar iesi, ceva trebuie sa se intample!
Va pup pe toate
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
33+
Ilinca Sabina
Victoria_mami spune:
Am vazut-o pe Lorelei pictand farfurii; e o frumoasa. 
Doloress, ma bucur mult, mult ca Patrick papa bine iarasi.
Ylari, sa ne spui daca se descurca Eva cu tricicleta. Noi am zis sa-i luam una de ziua ei;pana atunci are motocicleta, daca o sa vrea sa o calareasca afara. Deocamdata imi tot cere, dar asa imi cere si lapte si nu-l bea. ![]()
Laurita lutumesc si multa sanatate va dorim.
_
22.05.2008
cleo78 spune:
niatza
la noi se inverseaza treaba- trece marei raceala, am racit io. Sper sa ma dreg pana miine...
Vazui neshte poze, si mi-a ramas asha,o asociere in minte: daca ia Victoria bata de baseball si sparge farfuriile lui Lorelei? E bata de lemn sau de cauciuc?
PS. va dati seama ce nasol ar fi de pisica cu asha o bata in casa?![]()
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008