Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

si noi suntem un pic raciti...cam muciosi...cu asa o vreme...
Dar am auzit ca vor fi 10 grade abia le astept! Abia astept sa vad magnolii inflorite si gradini pline de zambile si narcise!

Belleane, Micaela sa stapaniti sanatoase casele si sa va iasa renovarile asa cum doriti!
Am impresia ca incepe sa se miste un pic piata imobiliara...ceea ce e un semn bun!

ylari am vazut aseara un film Acasa...era cu unii carora le trecea o autostrada fix prin fata casei...M-am gandit la voi! ...Ar fi fain sa va dea teren in alt loc!

alysh you rock!

desi sa stapaniti sanatosi noile achizitii si sa va distrati pe cinste!

esme spor la bricolat!

cleo m-ar distra filmul Mara, pisica si bata de basball...

Am pus pozeeee aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

niatza

la noi se inverseaza treaba- trece marei raceala, am racit io. Sper sa ma dreg pana miine...

Vazui neshte poze, si mi-a ramas asha,o asociere in minte: daca ia Victoria bata de baseball si sparge farfuriile lui Lorelei? E bata de lemn sau de cauciuc?
PS. va dati seama ce nasol ar fi de pisica cu asha o bata in casa?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

HAHAHAHAAAA! M-ai facut sa rad de dimineata. Bata e un fel de plastic nu foarte tare. acoperit cu burete. Deci, si farfuriile lui Lorelei si matza sunt in siguranta.
Imi pare rau de raceala ta. :(

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

si noi suntem un pic raciti...cam muciosi...cu asa o vreme...
Dar am auzit ca vor fi 10 grade abia le astept! Abia astept sa vad magnolii inflorite si gradini pline de zambile si narcise!

Am pus pozeeee aici

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Am uitat sa va spun ca imi iasa narcisele, lalelele si zambilele Sper sa avem o vara mai calduroasa decat vara trecuta, cand au crescut frunzele de gladiole, dar nu au apucat sa infloreasca, asa vara aiurita am avut... :(

Imi pare rau sa aud si de raceala voastra :(

La noi ploua iar... dar mergem in mall la cumparaturi si stam sa papam de amiaza.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu mai avem bucleeeee
Mi-a tuns baiatul si am tras un bocet cand l-am vazut asa.... Mor de dorul la buclisoarele alea mici si zulufii de bebelus. Cand l-a tuns la zero asta vara n-am simtit asa ceva.
Dupa care mi-a trecut ca e asa de dulceee, ca un mic barbatel.
Au plecat sa-l tunda pe Andrei si s-a intors cu amandoi tunsi.

Vedeti de aici: http://www.dropshots.com/gabitzam4#date/2010-03-14/13:44:17

E si un filmulet, incerc sa-l fac sa numere, dar el face cum vrea el si cand vrea el. Stie numerele pina la zece, il aud cum le recita prin casa daca ii vine lui, dar daca il pun special le zice din 2 in 3.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam, barbate-tu e ca al meu, cum prinde ocazia cum ii tunde..Mie imi plac asa mai rebeli, mai cu plete, dar barbate-miu are mani sa-i vada tunsi... Dar sunt frumosi mai Gabitzam, acum ai 2 barbatei, nu unul.

Noi n-am pierdut plete, dar am pierdut dinte. Deci David al meu a crescut!!! I-a cazut primul dinte, de fapt eu i l-am scos cu ata...Sa vedeti ce frica i-a fost si ce tipete a tras...dar apoi statea intins cu miinile sub cap si medita la dintele lui..nu putea sa mai faca nimic altceva, ziceai ca intr-adevar s-a maturizat si a depasit un prag...

Sis, sanatate multa lui Mircisor...si celorlalti bolnaviori bbei sau mamici!

Ylari, spor cu casuta, sper sa rezolvati cumva...ce greu tb sa iti fie incertitudinea asta..

ALysh, sa-ti fie de bine rasfatul...si mincaricile bune, ce salivez

Mihaser sanatate la pitici...amindoi s-au pricopsit? Dc nu ne mai slabeste si pe noi frigul asta...am inteles ca de miercuri iar vin ploi si frig..

Desiree, si noi speram la vreme mai buna. Ati shopingarit iar? Ntzntz..ce te invidiez. Si eu am fost cu baiatul meu mare la Mall, el a mincat cartofi prajiti ca murea de pofta(eu nu-i fac niciodata acasa), iar eu o salata de la spring. A fost tare frumos, mi-a multumit la intoarcere, a zis ca a avut o zi atit de frumoasa...Dragul de el, pentru 2 ore in Mall...Ce important e pt ei sa stam impreuna, sa vb sa ii tratam ca de la egal la egal...

Doloress, ma bucur ca-si revine Patrik incet incet. Acum va recupera fara probleme...SI deci aveti primavara acolo...mai cred ca emigrez la voi...na ca nu as fi crezut s-o spun vreodata pe asta...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna seara,

Am culcat puiul, azi, desi terminat de bolita a dormit doar vreo 1/2 h, am fost in parc cu masinuta, apoi in Auchan unde si-a facut de cap pe la toate raioanele.
Continuam cu muci, tuse, vibrocil, aerosoli. Macar febra sa nu mai apara in peisaj!

Mihaser cepoze frumoase...am vazut si o bucatica de baie Imi place f mult. Iar copii sunttare dulci
Gabitzule foarte frumos le sta tunsi...as vrea sa-l duc si eu pe Mirci, dar inca nu ma incumet, tot eu il tund...mi-e sa nu se smuceasca sub foarfeca aleia.
Ylari sa-ti fie de bine cumparaturile..a.devarul e ca si din piata poti lua chestii super. EU am gasit azi un magazin cu rochite suuuper, am luat pt Ilinca o rochita tare frumoasa, eu zic ca o pot folosi la botez..sa vedem ce zice si Sis Erau reduse la 1/2 de pret. acum imi pare rau ca nu am luat mai multe, nu aveam masura mica, dar luam pentru 18l...
Ali
Gata ne uitam la Colombo si mancam semintele

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Noi n-am pierdut plete, dar am pierdut dinte. Deci David al meu a crescut!!! I-a cazut primul dinte, de fapt eu i l-am scos cu ata...Sa vedeti ce frica i-a fost si ce tipete a tras...dar apoi statea intins cu miinile sub cap si medita la dintele lui..nu putea sa mai faca nimic altceva, ziceai ca intr-adevar s-a maturizat si a depasit un prag...

Desiree, si noi speram la vreme mai buna. Ati shopingarit iar? Ntzntz..ce te invidiez. Si eu am fost cu baiatul meu mare la Mall, el a mincat cartofi prajiti ca murea de pofta(eu nu-i fac niciodata acasa), iar eu o salata de la spring. A fost tare frumos, mi-a multumit la intoarcere, a zis ca a avut o zi atit de frumoasa...Dragul de el, pentru 2 ore in Mall...Ce important e pt ei sa stam impreuna, sa vb sa ii tratam ca de la egal la egal...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simona, felicitari ptr. asa baiat mare si cuminte. De fapt, amandoi baieti cuminti
Da, iar am fost la shoppingareala; am mai cumparat o fustita, 2 tricouri, unul cu "I'll just ask my daddy" si unul cu "Cool little sister", inca o pereche de iegari si asa cum ii sta bine unei domnisorici, inca o pereche de sandale; daddy a zis, daaa, i le cumparam, ca doar tre' sa le schimbe la fiecare 2 ore" si un sfetarash din-ala bolero, alb, frumos. Ah, si un sweater cu gluca si maneca scurta. Desi , ne dusesem sa-mi iau eu rochite de plaja, si nu mi-am luat nici macar 1. Asta e, eu ies miercuri singura la tribunal, apoi la cumparaturi, sper sa gasesc rochite si apoi am programare la coafor, sa ma tund, ca m-a innebunit parul. In timpul sarcinii s-a indesit si incretit ingrozitor de mult!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Am avut o super zi...

pe care cum prindem punem la vopsit

si cand ne plictisim de asta facem un mic raliu sau niste aruncat cu iarba prin gradina dar astea nu au fost documentate fotograficeste de catre mine, asa ca speram la altii...Dar terminam cu o cina romantica

sa aveti o saptamana senzationala,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza!
Si noi am avut ieri o zi super....am avut musafiri, printre care si o fetita de 2 ani jumate.....s-au jucat fetele o gramada, au ras, au alergat, au sarit in pat si pe canapea, pana cand i s-a rupt pampersul Deliei si avea in dres numai bilute din acelea de gel(nu stiu daca vi s-a mai intamplat, la noi n-a fost prima data......halal firma de renume cu pampersii lor cu tot). Nici nu stiu daca sa ma laud sau nu..hai sa ma laud, ca apoi ma si plang......Delia a inceput sa pape, ieri s-a facut numai ciorba pe bluza si pe pantaloni, sper ca a intrat si in burtica ceva, apoi a papat juma' de banana in timpul jocului(ole!fiica-mea mai mult de 2 muscaturi timide n-a mancat niciodata mai mult, dar a vazut-o pe prietena ei cum a balotat o banana intreaga si a zis sa nu fie mai prejos). Acum sa ma plang.....de cand m-am laudat cu kk nu a mai facut nimic....azi e iar a patra zi...deci o sa maresc lactuloza, asa cum scrie pe prospect...offf

Am vazut si eu pozici cu Raducu.....ce barbatel frumos
Si am vazut si raliul ....ce copii zglobii

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Ylari, lupta, lupta, lupta.... trebuie sa invingeti cumva. Sa fiu in locul vostru as merge acum pe ideea de a cumpara un apartament, apoi as continua lupta cu terenul....dureaza si pana gasiti apartamentul sa va convina....in fine, voi stiti mai bine!
Prietenii care au venit ieri la noi sunt in curs de a cumpara un apartament la o statie de noi.....de-abia astept sa fim mai aproape, fetele sunt cam de aceeasi varsta......dureaza insa ceva ca iau prin "Prima casa" si le trebuie o gramada de acte....sper sa reuseasca.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Desiree, sa poarte sanatoasa Victoria hainutele si sandalutele!
Voiam sa te intreb de nasii tai, ce au mai facut?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput