Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi_bebelina eu am patit-o cu granulele in masina de spalat S-a gandit Eva sa bage un pampi la spalat...........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Mi_bebelina eu am patit-o cu granulele in masina de spalat S-a gandit Eva sa bage un pampi la spalat...........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ups! Mai nasol ca la noi.....noua ni s-a mai intamplat dar prin pat....si asa ii placeau Deliei ca voia sa le pape.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimi si de la noi!

Noi ne-am trezit devreme azi.
Annika doarme mai bine noaptea, in schimb se trezeste Lara acum ... Doamne Fereste sa dorm si eu vreo noapte bine!

Doloress, pofta mare in continuare!

Simona, a cazut primul dintisor? wow! va merge David la scoala anul asta?
Si Lara tanjeste sa petrec mai mult timp singura cu ea, din pacate Annika e mereu in coasta noastra, si eu o cam neglijez pe Lara

Gabi, i-a tuns frumos.
Poate o sa creasca iar buclat

Mihaser, si pe puiutii tai i-am admirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Reallaura moama ce a trecut timpul, mai ai asa putin si nasti....Imi pare tare rau ca racit Mirci, poate trece si fara antibiotic. Vreau sa te intreb ceva! De la un timp asta mic tot duce manutza jos si stramba din nas ca il deranjeaza ceva. De decalotat l-am decalotat si cand il spal e curat curat sin u da semen ca l-ar deranja ceva acolo. Oare sa il usture cand face pipi ??? Chiar nu imi dau seama ! Stiu ca tu ai avut probleme cu Mirci cu infectie urinara si de asta te intreb. La infectie urinara poate sa il usture cand face pipi ?? Ce ii pui in aerosoli ???

Desireee fff frumoase jucariile !

Esme ce frumos picteaza ei acolo. Vreau si eu !

Gabitzam ce barbatzel frumos ai tu acolo ! Mie imi place muuult cum ii sta ! Moama deja numara pana la 10 ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana, daa, i-a cazut dintisorul, de fapt trebuia sa-i cada ca-i crescuse deja in spate...La scoala nu anul asta ci anul viitor pentru ca abia are 5 ani 4 luni...OOf, e greu cu impartirea timpului intre cei doi, acum dc poate sotul sa stea cu cea mica sa mergi tu cu Lara si sa faceti ceva special...cred ca s-ar bucura enorm...sa nu o mai aveti pe cea mica dupa voi...Sper sa va reveniti cu somnicul...pe annika o dai la gradi???
Fug la cumparaturi...
Va pupez

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, si a venit Zana Maseluta sa-i aduca ceva lui David in locul dintelui?

Andrada, asta mic numara si nu prea pina la 10. Cateodata ii iese cap coada , alteori sare din 2 in 3, altadata nu vrea deloc. Le zice mai mult ca pe o pozezie, nu cred ca are inca notiunea de numarat, de cantitate asociata cu cuvintele acelea. Eu tot iau obiecte si le numar impreuna cu el pina se prinde.

Weekendul asta a invatat sa zica "Da". La orice il intrebi zice "Da"

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Weekendul asta a invatat sa zica "Da". La orice il intrebi zice "Da"

off, n-ar veni si la noi perioada aia cu da? ca eu tot ce o intreb zice "mau", in traducere libera din vietnameza "nu".

simona, felicitari pt primul dintzoc...lipsa. noi (alex) suntem la al doilea. asa dulce e cand ii scapa suentele printre dinti...

am baiat mare, azi face 6 ani. nici nu imi vine sa cred. parca mai ieri era cat polonicul.
ieri am copt toata ziua brioshe sa fac pachetele pt la scoala, impreuna cu niste bombonele. seara am decupat, legat, fundite, de astea. si eram varza de obosita dupa eptrecerea de samabta, cand, alta zi de pomina, am gatit de la 10 pana la 5, cu 15 minute inainte de a veni musafirii. nici macar nu am apucat sa fac poza la tort.

dar azi dimineatza oboseala si-a spus cuvantul. eram asa de varza cu nervii... am tzipat si la copii, si la mashina, si la shoferii de pe strada. offf, nici nu ma suport ca am fost asa azi, de ziua baiatului meu. sper sa ma rascumpar dupa amiaza.

va pup si am duc sa fac si eu ceva treaba, ca pana acum i-am servit pt colegi cu prajitura de ziua mea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Eu iar m-am enervat si deprimat azi ca nu mananca. SI nimerisem o carnita de vita buna, s-a fiert bine... oof, iar am mancat de vreo 4 ori pentru ca mi-era mila sa arunc..

Andrada al meu plangea la pipi, dadea din picioare, se stramba si spunea pica pica, adica putzica.. Acum spune doaie -doare pipi.
Doar pentru ca pune mana nu e musai o problema...asa ne-au spus doctorii.
Mai ales daca e se decaloteaza bine, eu zic ca nu tb sa te ingrijorezi.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Esme, SImonix frumoasa pereche aveti voi acolo
Mi-a placut f mult cum si-au parcat masinile unul langa altul...nu se incurca hehe!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hello!

Ce frumos e afara azi!

Si noi am avut un weekend dragut, a venit mama la noi si ieri am iesit si noi doi ca doi porumbei la film, in sfarsit am vazut si eu Avatar!!!! Ce ma bucur ca l-am vazut, minunat film! Si nici nu mai fusesem la 3 D pana acum , a fost fooooarte taaare!
Cand am iesit de la film as fi vrut sa mai lenevesc prin magazine, dar am sunat-o pe mama ca Robert plansese, era super trist sio nu mancare nimic de la trezirea de dupa nani; asa ca ne-am limitat la film.

Am vazut poze frumoase, se vede ca toata lumea s-a dixstrat, Esme minunate idei mai ai acolo, Gabi ii sta foarte bine tuns asa, Desiree sa le stapaneasca sanatoasa pe jucarele, Mihaser, Eli e tare dulcica, asa cu buculitele alea!

Adriana noi am avut 2 nopti bune si ziceam ca l-am apucat d eDumnezeu de un picior, dar de 2 nopti se trezeste o data si plange neconsolabil, nu vrea luat in brate, nu vrea lasat, nu vrea nimic, plange cu suspine, in final pune capul pe mine si adoarme...nu-mi dau seama ce il deranjeaza!!!

Iti dau un sfat vizavi de Lara (furat din show-ul ala de pe Travel&living "Jon&Kate+eight") - fa-ti timp de petrecut excusiv cu Lara- o zi de saptamana, la 2 spatamani, cum se poate.... cand stai tu cu ea si atat, ori va duceti undeva doar voi doua (mall, teatru, parc etc, etc, etc) ori pleaca tati sau mama ta cu Annika, ma intelegi tu, Lara are dreptul la timpul asta exclusiv cu mami, n8u am frati, dar cred ca e greu sa fii the big sister!

Laura sanatate muuuuulta!

Inais sunteti bine 100%??????

Va pup si va doresc soare si in suflete!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput