Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Am vazut poze si filmulete: pui dragalasi de Mihaiser (ce mult seamana intre ei), Am vazut raliul Robertix-Lorelai si ma gandeam ce-as fi facut eu pe langa prajiturile alea de pe masa(am vazut la sfarsit ca ele ramasesera acolo). Ce pereche frumoasa.
(sper ca nu se supara Mara ca Robertel trage la blonde).
Am vazut transformarea miraculoasa a unui copilas dragalas si cuminte intr-un minibarbatel- este vorba de Raducu. .
Am mai vazut jucariile Victoriei. Ce sa zic: eu ma abtin tare greu sa le cumpar jucarii. Cred ca le cumpar pentru mine mai mult.

Am vazut reteta lui Doloress mi se pare formidabil si chiar nu m-am gandit la avocado pana acum decat ca la o leguma. desi e fruct.
Am facut tocanita de vacuta din reteta. Mama ce a iesit o bunatate si carnea aia se topea in gura. Pacat ca n-am facut poze pentru ca am reusit sa ridic capacul cu mana si m-am fript la degete pentru a mia oara(ca de obicei cand folosesc cuptorul).

puiutilor cu mucisori -Eva sau febra- Mirci.

Lorich: Uau sa va fie de bine ieseala si filmul. Nu mai zic de somnul odihnitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Cu speranta ca nu o supar tare pe Simonixul pun linl catre pozele ei cu splendoarea in iarba.

Pe cuvant a fost o zi geniala si foarte activa. Abia asteptam vara...Ieri iarba era umeda ca doar ce plouase cand au venit musafirii si a mai tras o tura si in timpul creatiilor artistice. Da' pe astia ai nostri nu i-a durut nicaieri. Imi pare rau ca nu s-au facut poze si cand s-au amuzat cu vecina mea, asa superb s-au jucat cu Suzy. ea saraca si-a tot cerut scuze ca nu poate vorbi intr-o limba pe care Robert sa o inteleaga, dar de interactionat tot au interactionat fain de tot.

Dana sa fie sanatos, fericit si norocos micul tau baiat mare!!! La Multi Ani, dragule Alex!

gata...fug...

o zi buna

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simona, Lorich, Annika sta mai degraba cu mama decat cu sotul, ca pe mama o vede mai des, ca-i toata ziua la noi.

Simt ca Lara cam sufera, si chiar mi-ar placea sa petrecem mai mult timp doar noi doua, mereu imi propun ca o sa facem aia sau ailalta, insa Lara e f. dificila, desi are si ea mom. ei de cumintenie si dragalasenie, nu o tin prea mult, si dupa un timp incepe apoi sa topaie, sa se agite, sa se scalambaie, sa faca fel de fel de mutre, de ma enerveaza la culme. Asa ca sincer o prefer pe Annika, care e mult mai intelegatoare si potolita si aman mereu iesirile mele doar cu Lara

Danah, sa-ti traiasca baiatul! O zi frumoasa, cu tort bun si multe cadouri
si-apoi odihna

Lorich, o visa ceva, l-o deranja pe el ceva, de plange neconsolat, sunt sigura ca o sa treaca; noi avem mereu perioade si perioade

Fetelor, eu ma declar iremediabil indragostita de varsta asta a piticilor nostri (in jurul a 2 ani).
Cand o aud pe Annika cum vorbeste - ma topesc! Si se misca asa haios - e o combinatie intre bebelus si copilas mare, e asa dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

P.S. Ca mi-a amintit Belleane
Copiii ca copiii (Lorelei si Robert), i-am admirat ... da ce-am mai admirat si poftit la prajiturile alea de pe masa.

In ultimul timp am un chef nebun de dulce si rontaiala de toate felurile, am un burtoi de balena, da nu ma pot abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare salutare Mai fetelor, vine primavara aia odata ?? ca dispozitia primavarateca e in aer, se simteee :)

Esme drag, nu m-am suparat, cum se poate :) Confirm si eu, o duminica superba am avut, si noi ne declaram indragostite (sigur si Esme simte la fel) de piticii nostri de 2 anishori aproape. Lorelei si Robert se inteleg tare bine, intr-adevar, se joaca foarte frumos amandoi, uneori se mai ciondanesc pe cate o jucarie, alteori Robert nu prea intelege tandretzurile de Lorelei (ea e foarte sincera si deschisa hehe - iar i-a aratat burtica, ma intreb cand o sa se opreasca ), dar per total au joculetzele lor, parintii sunt super relaxati, nu mai trebuie sa stam pe capul lor. Planuiam acum cu Esme iesirile de vara, cand o sa ii lasam prin curte toata ziulica :)

Pentru ca inca nu a venit totusi vara, am avut activitati indoor: pictat la inceput - moaaama ce uimit era Robert, Lorelei stia ea ce stia si era nerabdatoare, vesela, al meu era super concentrat, zici ca facea opere de arta Asa ca au colorat ei canutzele, farfuriile, masa, si Lorelei, fiind fetitza, s-a si machiat bine bine , si-a facut unghiile, un tatuaj pe limbutza, minunat. Vaz ca al meu nu a fost asa murdaricios, cred ca nu prea s-a prins el ca faza cu coloratul nu e musai sa se opreasca la obiecte din jur, ci e permisa si pe propria persoana. Apoi micii artisti au fost spalati bine, masutza la fel, si le-am pus bunatatzi: zmeurici, mandarine, banane, din care s-au infruptat cu drag, au ras tot ! Nu mai zi cand au venit prajiturelele (fara cioco pentru ei, cu cioco pentru noi ) - Robert nu stia cum sa le indese in gura, se facuse mai ceva decat Lorelei cu culorile pe fatza ; Alte activitati: lipit stickere pe cartzulii - maaare fun si cu asta, desi aveau ajutor de la tati de Robert. Ati vazut deja ca au bagat niscai curse de F1, ne-a placut ca si-au facut ei regulile si se tineau de ele :) Dulci.

Apoi am dat o tura prin iarba, hmmm... era asa proaspat aerul, umed si rece, miros de padure ... ce sa zic, s-au dat tumba pe acolo amandoi, s-au jucat cu vecinii , si-au luat portia de aer curat :) Mai tarziu, in casa, s-au apucat de citit impruna, s-au mai zbenguit nitel si am incheiat totul cu o cina romantica Au mancat piticutzii cu pofta , Lorelei i-a aratat lui Robert cum se ineaca pastele cu apa din cana Sau cum sa mananci supa de paste La final, domnisoara era tare amorezata de Robertix, statea agatzata de el Si piticul ce sa zic, barbatzel, asa, se dadea mare si tare

Sa pun linkul cu toate pozicile de duminica, pentru cine are chef si timp:

http://picasaweb.google.com/poze.robert/ArtFunCuLorelei

Foarte frumos a fost :) Sa va zic ca dimineata Robert bagase o sedinta de video chat cu Mara de Cleo ?? Hmmm... Ce sa ma fac cu craiul asta ? maa, fata cuminte, asista la spectacol: Robert dansa pe acolo, se zbenguia, deh, cocosh nevoie mare. Mda ...

In rest, se pare ca intr-adevar al meu pitic nu mai doarme la pranz in weekend ... Asta este, eu o sa incerc sa il adorm dar nu mai insist ca nu are rost, e drept ca duminica e mai obosit, insa ce sa ii fac.

Laurita - sanatate multa la Mircishor de-abia astept sa te vad cu burtica - vezi ca pe 3 aprilie aterizez in Bucuresti, poate organizam ceva.

Inais - sper ca si-a mai revenit Iasmina Un gand bun de la noi.

Lorichb - uf, cu noptiel astea mai nedormite Sa stii ca si al meu a avut asa o perioada, dar a trecut, nu stiu de ce facea asa. Succesuri

Adriana - si io sunt indragostita! Ieri astia mici ai nostri erau asa de dulci amandoi ca efectiv ma topeam, i-am visat toata noaptea Iar duminica dimineata m-am trezit langa pitic (fusese agitat peste noapte si am adormit langa el) si eram amandoi pe perna, fatza in pfatza, mainile sub obraji amandoi ne-am zambit asa, linistit, apoi el s-a apropiat si mi-a dat un pupic cu buzitzele lui si m-a mangaiat... apoi a zis bucuros si linistit MAMA :) Mi-au dat lacrimile :)

Belleanne sper ca ati savurat tocaniztul cum se cuvine
Simona - woow felicitari pentru dinte de David Mie imi era o frica de dinti cazuti brrr
Dana - sa iti traiasca baiatul mare Si voi pe langa el, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii :)

Gata, la muncaaaa

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

esme, simonix, eu ii cred pe lorelei si robert. pai in iarba aia, la marginea padurii, m-as tavali si eu. poate la ziua lui lorelie ajungem primii acolo si trag o tavaleala cu copiii pana vine ceilalti invitati. dar, esme, promite-mi ca iti trimiti vecinii de acasa.

adriana, confirm si eu ce zice simona (parca), si anume ca cel mare are envoie de timp separat. si aelx e la fel. el petrece timp separat cu taica0su, dar stiu/simt ca vrea si cu mine. cand facem cate o escapada (rar, recunosc) amandoi, este asa de incantat... de exemplu, sambata la lectia de inot merge mai tot timpul taica-su. cand a auzit intr-un weekend ca ma duc eu, nu i-a venit sa creada: "mami, chair emrgi" chair stai acolo sa vezi cum inoti?". sau de emrs la film, merge mai mult cu taica-su, dar cand ne ducem noi amandoi, este altfel.

nu spun ca nu ii place sa fie si cu odo. are grija e ea, este asa de dulce. ieri i-am lasat sa iasa impreuna din gradina, pe aleea dintre case. evident ca noi ii urmaream de dupa draperie. sa fi vazut cum avea grija de ea sa nu iasa pe strada, cum o tzinea de manutza. ne-am topit si ne-am scurs amandoi langa geam uitandu-ne la ei.

simonix, fii pregatita, ca te indragosteshti din ce in ce mai tare. eu, defapt, sunt indragostita de fiecare varsta. evident ca fiecare varsta are si partzile ei cu probleme, dar trec, el uitzi.

hai pupici ca fug al treaba.

Poze

edit: mai fetelor, sunt groaznica. fac o gramada de greseli cand scriu, cel mai ades inversez literele. dar nu am timp sa le corectez. in schimb am timp sa dau edit. sper sa intzelegetzi voi ce vreau sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dana la multi ani lui Alex!

Simonacip wow ce baiat mare, i-a cazut primul dintisor! Nu-i asa ca parca mai ieri ii ieseau! Of, ce mai trece timpul!

Gabitam e un frumusel si cu plete si fara!

Am vazut si pozele si filmuletele de cu Robert si Lorelei, foarte frumoase, se vede ca ati avut o zi superba, Patrick a stat foarte atent si s-a uitat la filmulet, cand s-a terminat cica : Encore! Asa ca ne-am uitat de vreo 3 ori la raliu.

Belllanne si eu am facut tocanita! Confirm ca a iesit o bunatate, asa carne de vita frageda n-am mai mancat demult. Pacat ca mofturila al meu nu vrea sa pape carotfi absolut deloc, nici macar prajiti nu-i plac. Nu reusesc sa-i dau legume decat maruntite in pizza si fructe in muffins. Altfel, nici o sansa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Lori da, suntem bine, refacute. Intr-adevar a durat ff putin comparativ cu virulenta virusului pe care l-a prins...nu ma asteptam. Se pare ca sunt si ei mai mari si incep sa fie mai rezistenti. Am scapat relativ usor...doar anti-termice si ceva pt tuse+aerosoli. NU antib....deci nah!
Imi pare rau sa aud de noptile voastre...dar ma bucur sa aud de cinema!

Va las ca nu pot scrie mare lucru. Iasmi e plictisita complet de zilele petrecute doar in compania mea, in casa. Prin urmare vrea diverse chestii interzise numai ca sa-mi atraga atentia!

Vazut pozele copilasilor de aici...Esme si Simonix cu micile comori si tunsulica de Gabitzam! Sunt !

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

DanaH: Puiului tau mare!! Sa petreceti frumos impreuna!

Adriana:eu ma duc doar cu cea mare de 2 ori pe saptamana la cursuri de engleza si dans la clubul copiilor. Plec mai devreme de la munca si ma duc numai cu ea. De astazi merge taica-su cu ea la dansuri de societate. Si cand va veni primavara vom merge la bazin la innot si la tenis. Sunt uneori varza de atata alergatura dar merita sa fac asta si pentru ea. Zilele trecute de exemplu mi-a spus ca era pe locul 2 la engleza si atunci i-am spus ca ar trebui sa fie pe primul loc si vineri cand mi-a dat diploma: era pe primul loc. Alteori o iau doar pe ea si mergem la Bucur Obor in magazin si apoi la Mcdonald. Ii cumpar cam ce vrea sau ce avem nevoie si se simte tare bine. Cand ajungem acasa ea e cea care trebuie sa renunte mereu in favoarea piticului.

Mergi la inceput

Am primit rezultatele analizelor: piticul e anemic. Destul de tare. Are si niste modificari ale hemogramei dar minore. Se cunoaste ca a fost virusata. Tre sa o trec pe carne rosie si verdeturi. Cum oare ca nici din tocanita nu a papat carnea de vita. Cat despre ficatel: e cahhh.
Ne-a dat pentru imunitate imunice. N-am auzit pana acum de el dar incercam si cu asta.

Mergi la inceput