Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 13
mi_bebelina spune:
DanaH, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si voios si sa n-o supere pe mami!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Belllanne si eu am facut tocanita! Confirm ca a iesit o bunatate, asa carne de vita frageda n-am mai mancat demult. Pacat ca mofturila al meu nu vrea sa pape carotfi absolut deloc, nici macar prajiti nu-i plac. Nu reusesc sa-i dau legume decat maruntite in pizza si fructe in muffins. Altfel, nici o sansa. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Am facut si eu tocanitza aia sambata.
Buna a mai fost 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Of, Belleanne, imi pare tare rau de anemie... incearca eventual, sa ii pasezi carnea... stiu cum e, nici Victoria nu papa carne, dar ea macar papa pate de ficat. Incearca cu carnita pasata, ca la 6-8 luni si ascunsa prin ce-i place... zau ca nu stiu ce sa zic, decat ca-mi pare rau.
Dana, LA MULTI ANI PUIULUI TAU MARE!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
belleane spune:
Desiree: eu nu pot sa-i ascund decat in supa ceva ca altfel nu vrea nimic amestecat. Mananca foarte simplu. Morcov, cartof, carne toate separate si blenduit nu i-am mai dat de la 1 an. O sa incerc cu supa cu urzici, perisoare de vita doar cu ou ca altfel s-ar putea sa nu vrea. Ea nu este palida sau slaba. Arata excelent fata de anul trecut si culmea calciu are suficient desi eu as fi presupus ca are lipsa de calciu. De aici aproape trag concluzia ca transpiratia in zona capului este de la lipsa de fier si eu credeam ca de la calciu.
Adriana_78 spune:
Mie asta mi se pare cea mai frumoasa perioada.
E adevarat ca puiutii nostri ne uimesc mereu si ne amuza cu perlute, insa cand sunt mai mari parca nu mai sunt asa de dulci, tot ce-i mic e mai dulce
Doloress spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Mie asta mi se pare cea mai frumoasa perioada. E adevarat ca puiutii nostri ne uimesc mereu si ne amuza cu perlute, insa cand sunt mai mari parca nu mai sunt asa de dulci, tot ce-i mic e mai dulce |
de aia sunt eu dulce, ca am numai 1 m 50
Si eu zic ca sunt mici si dulci acum, insa eu abia astept sa mai creasca, sa vorbim, sa facem activitati impreuna, sa-i citesc povesti. Incet incet incepe sa mai stea si el locului, invatam cuvinte, ne uitam in carti, desenam, observ schimbari de la zi la zi. Ori o fi avand vreun puseu de crestere acum.
Bellanne imi pare rau ca e anemica, si al meu transpira tare de tot la capsor, orice as face. I-am tot dat vitamine, am terminat o sticluta, am sa contiui sa-i mai dau, desi n-am intrebat doctorul.
Lilly79 spune:
Hm....am citit tot si-am uitat tot.
Trebuie sa iau lecitina.
In Madrid a plouat si-a fost frig, asa ca presupun ca pe soare si pe caldura ar fi iesit niste poze mai frumoase ![]()
Edit: am scos linkul (nu-l las mai mult de 2-3 zile; daca mai vreti sa vedeti poze, spuneti si le voi pune iarasi :) )
Despre Julia: in fiecare zi vorbeste din ce in ce mai multe, si incepe sa lege cuvintele in propozitii, a renuntat definitiv si f usor la biberon (asta era obsesia mea), si inca nu am inceput "antrenamentul" la olita (sper ca o vor invata la gradinita, unde va incepe sapt viitoare).
simonacip felicitari pt casuta.V-ati luat impreuna cu Laura sau doar voi?
danah la multi ani pt puiul cel mare si la multi ani si pt tine cu intarziere de 3 zile ![]()
gabitzam lui Raducu ii sta tare bine si cu plete si fara plete.Si Julia numara dar fara sa-si dea seama ce inseamna.Cand o intreb de exemplu cati ochi are, incepe sa-i numere: unu, doi, chei, patu
Gata nu mai pot scrie ca Julia vrea sa vada nu stiu ce videoclip (numai gummy bear, crazy frog, pigloo, piticii din alba ca zapada si altele asemenea se mai aud pe la noi
).
Edit: am facut-o pe Julia sa uite de videoclip si i-am dat niste dvd-uri cu tom si jerry sa le arunce prin casa (nu tin la ele asa ca poate sa le strice)
Am intrat sa zic ca am vazut poze cu Lorelei si Robert in focul creatiei.Mi-a placut enorm rezultatul.
Si am mai vazut si alte poze, dar v-am zis eu ceva de lecitina.Sunt convinsa ca dupa ce ma indepartez de calculator imi amintesc ![]()
lorich felicitari pt intarcat si pt nopti dormite cap-coada.Eu nu as fi rezistat 1 an si 9 luni sa ma trezesc des noaptea.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Reallaura spune:
Lily superbe poze de la Madrid...vad c aatiajunssi laSegovia, super. ce conteaza vremea, e frumos anyway...wow inca sta in marsupiu Julia??
DanaH 
la multi anisori lui Alex!!
Simonix frumoase poze, asa imi place in cantitatile distribuite de tine
am vazut si cum se pupa copilasii hehe! Siiigur, poate ne vedem pe 3 aprilie, ce mi-ar placea...sper sa fiu inca intreaga si valabila.
Adriana nici eu nu ma pot opri de la dulciuri si de la nimic. e foarte frustrant. Cred ca e si din pricina vremii, eu una m-as simti altfel daca ar fi senin si ar mirosi a primavara... Zic si eu. sper.
e adevarat ca sunt atat de dulci la varsta asta, cum vorbesc, cum te surprind in fiecare clipa...
Lorichbravo pentru minunata seara romantica de vizionare de film la Mall hehe... as aam ajuns si noi, parca cine stie ce facem cand mergem la film la mall..![]()
Belleane imi pare rau de anemie. SI eu vreau sa ii fac analizele ca nu mananca deloc acum si e atat de slab, imi vine sa plang de mila lui... O sa fac si eu tocanita aia neaparat. Ce carnita ai luat?? Vrabioara??
Ali ce faci, scumpa?? 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
33+
Ilinca Sabina
Andree27 spune:
Eu din pacate nu pot dormi!!Imi vine sa mor de durere.Iar am pierdut sarcina!!Ieri am inceput sa sangerez f tare si cand am ajuns la dr nu mai avea ce sa imi faca!!!!Nu mai pot!E groaznic!!Nu am ce spune decat ca ma simt ingrzitor de rau!Mai aveam putin si treceam de primul trimestru!
Andreea ,
de
Eric Sebastian (31 Mai 2008) si
9+
Evolutia lui Eric
mi_bebelina spune:
| citat din mesajul lui Andree27 Eu din pacate nu pot dormi!!Imi vine sa mor de durere.Iar am pierdut sarcina!!Ieri am inceput sa sangerez f tare si cand am ajuns la dr nu mai avea ce sa imi faca!!!!Nu mai pot!E groaznic!!Nu am ce spune decat ca ma simt ingrzitor de rau!Mai aveam putin si treceam de primul trimestru! Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) si 9+ Evolutia lui Eric |
Andree, imi pare tare rau sa aud ca treci prin asa momente. Bucura-te de blondutul tau minunat, iesi la aer curat si ai sa vezi ca minunea se va intampla cand nici nu te astepti. Imi imaginez ca-ti este foarte greu, dar trebuie sa ai puterea sa treci peste toate astea. Ai sa vezi, vine primavara......sigur va veni soarele si pe strada ta!
si sanatate multa!Deliutza Broscutza
Deliutza micutza