Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete. Scriu acum ca nu mai apuc deloc, nu stiu..
Sis, cum mai e Mircisor?? Vad ca si Matei cam tushe(nu rau, rar mai mult dimineata), i-am facut deja aerosoli, sa nu evolueze.
Desiree, sa poarte sanatoasa Victoria lucrusoarele...Lasa ca rochitele de plaja le iei mai bine in sezon, nu e gama mai variata atunci??
Esme si SImonix, mai ce bine se inteleg cupiii vostri, imi place tare de ei...ce cursa au tras...cu obstacole, cotiri, etc
Mi_bebelina, ofof, sper sa rezolvati constipatia asta.
Gabitzam, nu, nu i-a adus nimic in locul dintelui Zana Maseluta pt ca a vrut sa si-l pastreze....Il tine pretutindeni dupa el, l-a si pierdut de vreo 2 ori apoi l-a gasit cu araboi mare...Dci nici chip s ase desparta de el, a zis ca poate pe al doilea il va da Zanei..
Dana, La MULTI ANi lui ALex...dar si tie ca nu mai stiu dc am apucat sa-ti urez, sa fiti sanatosi si fericiti!!! SI eu mi-am cam pierdut rabdarea cu ei, am zile cind efectiv nu stiu cum sa ma abtin...Acum de ex Matei nu mai vrea in masina deloc, vrea sa mearga pe jos la cresa prin baltoace si mocirle...Ma dispera.
Lorich, sa-ti fie de bine filmul..si eu l-am vzt, mi-a placut dar cred ca 3D la un cinematograf e si mai fain...
Adriana, si mie imi placea tot virsta asta cind prostesc cuvintele, sunt asa dulci..La David eram si eu indragostita de ea,a cum...Matei inca nu vorbeste...foarte putine cuvinte si-l pun s ale repete pe alea ca sa-i aud vocea si eu mai des...Uoof.
DOloress, ce-mi place de Patrik cu encore...stie ce vrea omuletul...
Inais, ma bucur ca sunteti sanatoase, refacute..tare riscant si cu vremea asta inselelatoare acum. Vezi soare si zici ca-i frumos, dar cind colo e vint si frig
Belleane, sanatate multa!! Ce v-a dat de imunitate..Ar tb sa-i repet si eu lui Dav analizele ca iesise cu sideremia mica, i-am dat fier si cred ca tb sa repet, dar mi-a fost mila de el. De Matei nu-mi fac griji mari ca papa absolut orice, si chiar e fan carnita...
Lilly, ce frumos a fost in concediu!! Imi pare rau de vreme, dar per total cred ca v-ati simtit bine.Casuta doar noi si cu ai mei deocamdata. Sis sper sa reuseasca si ea pina la urma sa vina linga noi.
Andreea, ooofof Imi pare tare rau...dar ce s eintimpla? Fa niste analize mai amanuntite. Oof, utrogestan ai luat in sarcina asta?? Nici nu stiu cum sa te incurajez, sper sa te refaci tu psihic si sa fie cu noroc data viitoare.

Va pup fetele, plec la gradi cresa, apoi merg la dentist. Nu-mi place dar tb sa rezolv.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lilly, vazut poze cu vacanta voastra! Nasol ca a plouat….dar per total cred ca v-ati distrat bine.

Lumineeeeeeeellllll, ce faci, nu mai treci pe la noi?

Inais, ma bucur ca pitica s-a insanatosit!

Simonacip, mai dar ce mesaj luuuung…..bravo, tine-o tot asa!

Belleane, imi pare rau sa aud ca nu sunteti tocmai ok….nici eu nu i-am mai dat Deliei carne de vreo saptamana, tot incerc cu ciorba de legume….trebuie sa invingem constipatia asta. Sanatate multa!

Lorich, cum mai e cu noptile? Se mai trezeste Robertel?Si la noi a fost o perioada cand se trezea si noaptea si la somnul de dupa-amiaza la jumatate de ora dup ace adormea…ma duceam langa ea, ii tot repetam ca sunt cu ea, plangea ce plangea, lua biberonul cu apa si readormea….nu stiu ce-o fi fost….dar a trecut. Noi sambata plecam la Braila si stam pana dupa Paste…ce sa-i transmit soacrei?

Reallaura, si voi aveti probleme cu mancarea? Eu sper ca daca mergem la Braila sa se mai indemne cu var-su care e mare mancacios…..of, of…..de 2 zile am revenit la seringile cu iaurt…vad ca nu le mai refuza. Continuam asa daca altfel nu se poate….parca de-abia astept sa incep munca, sa o iau cu mine si poate se da pe brazda cand o vedea copiii cum mananca…de azi mi-am pus in gand sa notez ce si cat mananca….tot am citit in ultimul timp ca sunt mamici care sunt obsedate ca nu papa copilasii, dar in realitate nu e chiar asa…..macar sa elimin si chestia asta cum ca as avea eu pitici….intre noi fie vorba, stiu ca nu-i am, dar sa ma conving…..

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUna dimineata fetelor,

N-am mai intrat ca ma lupt cu birocratia romaneasca, mi-am schimbat buletin, acum tb permis, talon si cu actele pt cresa lui Vlad. Off, parca nu se mai termina.

Colac peste pupaza, azi noapte n-am inchis un ochi, VLad cred ca a facut otita, a urlat noaptea de durere de ureche, pe la 1 Stef mergea la farmacie, el nu se consola decat la mine in brate, peste burta....astept acum sa se trezeasca sa vedem daca e cazul sa mergem la spital. PArca a mai avut un copilas otita, ce i-ati dat?

Laurita, multam de intrebare. Am citit ca sunteti bolnaviori, imi pare asa de rau. Sanatate lui Mirci si multi pupici tie.

Simo , felicitari pt iepurasul dintos, cate evenimente emotionante traim cu copii astia ai nostri.

DAna, LA multi ani lui Alexandru!!

Am vazut ieri si poze superbe cu Robert si Lorelei, doi copii frumosi si sociabili!

ALI, mami de Vlady si 26+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Alish, imi pare rau sa citesc de Vladi bolnavior.... sa treaca repede!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

am trecut sa ii spun Andreei de Cluj ca imi pare tare rau pt sarcina pierduta si o refacere fizica si psihica cat mai rapida

Alysh presupun ca ai fost pana la urma la doctor cu Vlad la ORL neaparat .Majoritatea otitelor necesita antibiotic si sa stea la caldurica copilul...noua chiar ne-a zis sa nu il ducem in colectivitate 7-10 zile ca in genere in aceasta perioada face recadere.Oricum va dorim sanatate .

si io am 1.58 m , deci, oi fi si io foarte dulce

si eu votez pe cat se poate pt petrecerea timpului - cat de putin - separat cu fiecare copil, astfel si tatal se poate acomoda cu copilul cel mic.Eu il mai las pe sotul (cand prind momentul ) cand cu unul cand cu altul cand cu amandoi...trebuie sa se cunoasca reciproc si sa petreaca timp impreuna

despre noi : Beatrice e o scumpa si , mai nou, are perioade in care mananca...la noi merge bine daca ceva mananca Norbert atunci si ea vrea neaparat , se urca peste tot dar peste tooooot ...daca cumva nu ajunge isi trage scaun sau o masuta , ea numara demult pana la 10 (nu ca sa ma laud dar a prins din zbor de la frate-so ) dar evident o zice ca si o poezie ,.A fost foarte draguta , odata, mi-a numarat sanii .Noi suntem inca pe baricade cu alaptatul si trezitul noaptea (de 2-3 ori cred)...ramanem eu, doloress si desiree
ce super we au avut Lorelei si Robert .Si noi am iesit in we la iarba verde doar ca la noi pe teren a fost mai mult noroi dar eu nu imi fac probleme avem haine de ploaie .Noi in genere iesim in fiecare zi si chiar de 2 ori pe zi .

no ma duc sa fac ceva de papa
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Andreea27 imi pare foarte rau sa aud ce ai patit. Nu stiu ce as putea sa iti spun ca sa iti ridic macar putin moralul. Eu zic sa lupti in continuare si sa nu renunti.

Alysh Pupici multi si sa va treaca repede ca stiu cat e de dureroasa, Tiberiu nu mi+a facut pana acum. Daca il doare asa rau mergi cu el la doctor poate ii da un tratament ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Andreea imi pare nespus de rau!!!

Alysh fetele de la cealalta odisee si de la mamici de Timisoara au tratat otitele cu otovowen...e un medicament nemtesc homeopat. Se administreaza oral...Eu am unul nedesfacut...daca vrei ti-l trimit!

Lily sunt foarte frumoase pozele...Si eu vreau sa ajung la madrid si sa vad toledo. Tu arati minunat...ca o scolarita, iar de Julia nu mai spun...e o dulce!

Dana sa-ti traiasca flacaul...voi ca si noi...la cateva zile distanta...asa o sa avem si noi sapt aviatoare 2 party-uri.
Uite ca mai sunt mamici ca tine...care abia apuca sa scrie...Nu am mai facut un conspect de nu mai tin minte...si asa imi propun sa spun tuturor ceva...si nu ajung!

O am pe Eli bolnavioara...cred ca e iar bronsolita...saraca abia a putut sa doarma!

Puppp...s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Andree27 a pierdut iar sarcina????? Nu am citit asa ceva aici, sper sa fie o confuzie!
Ali noi am avut un inceput de otita, i-am pus OTIPAX, niste picaturi pe care le incalzeam nitel inainte, se pun in ambele urechi. A trecut repede. Sanatate multa si voua!! Sper sa reusim sa ne vedem cand se fac baietii bine. EU am fost la eco ieri, are bblusa lu'mama 2400 gr, fata mare.
Mi_bebelina nu a mancat nimic vreo 3 zile, de cand cu boala. Pachet de oase a ajuns azi dimineata l-am lasat pana la 9 si vad ca a mancat o banana pasata cu branza si smantana. Ma simt f fericita.
Sper si eu la gradi sa-si schimbe Delia obiceiurile!! SI eu zic ca se va schimba, vazind alti copii.
Sis e mult mai bine azi, multumita aerosolilor. doua sedinte sunt suficiente sa amelioreze. DIn pacate am inceput antobioticul aseara, amoxiklav, din cauza lui Bogdan ca l-a vazut mai fara vlaga. Eu zic ca era obosit, dar asta e. puteam sa scapam fara, dar ma gandesc ca i-o face bine la infectia urinara macar, daca o mai fi si aia...ca vad ca ii place sa zica ca doare orice, popoul, putza, okii, gatul. cred ca se cam joaca cu mine si miorlaie non stop

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea nici eu nu stiu ce sa spun, nimic din ce as spune nu ajuta, ma rog sa vina iar bebe la tine, ca doar el sau ea iti poate alina durerea. Te pup mamica draga, as vrea sa stiu sa-ti spun ceva acum.

Mi bebelina noaptea ce-a trecut a fost foarte buna, dormit cap-coada 10-8, o data a dat sa maraie, dar am inceput in soapta "bate vantul frunzele...." si gata "sforrrr!!.." Si noi cdre ca vom ajunge de Paste la braila,poate ne vedem pe faleza

Am facut reteta de Dolores i-a p[lacut lui Robert!

Sanatate multa Eli si Vlady!!!

Lily superte poze, Julia, catedrala, testoase, apeduct, tot... minunat, pacat de vremea cam morocanoasa!

Fetelor, va recomand sa treceti si pe aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149815&whichpage=2

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

andree27, imi pare rau de sarcina pierduta, o sa treaca raul, si data aviatoare o sa fie bine! . Are Dumnezeu planurile lui, cu rugaciune si linishte in suflet, treceti mai departe.

cu otita a fo Mara in noiembrie. Picaturi in urechi, si antibiotic, parca ospanox. Dar tre sa va vada un orl-ist, zic io - ca e boala pacatoasa. Noi am avut 2 antibiotice, primul dupa 3 zile a inceput sa supureze urechea, semn ca nu a fo cel mai potrivit, dupa 1-2 zile de ospamox, a trecut tot.

Si io is racita acu, de vineri seara m-a lovit, si pe mine, si pe tati- zic ca e o infectie (virus/bacterie, cui ii pasa), ca si fifi, si noi... fifi insa e mult mai bine. Si tati de ieri - io o mai tarai putzin- dar am zis bolii ca de la pranz nu mai vreau sa o vad.

Of, Mihaser, e perioada cu viroze... aveti aerosoli? daca e bronshiolita- baga cat se poate de mult.

O sa ma uit la pozele lui Lilly- mai acusi.

DanaH, sa iti traiasca flacaul. Ce baieti mari aveti, a venit si Zana Maselutza...

Belleane, de anemie, incearca de toate: urzici, zeama de la urzici, spanac, ficatei, pate de ficatzel, brioshe cu carne in ele, suc de morcovi, morcov ras - sa fie mai usor de mancat etc. Zic ca undeva, in combinatzia asta, ceva tot se va lega/indrepta. Mai sunt si siropele, dar... fiecare om e unic, si absoarbe din unele alimente mai bine decat din altele - ii vei gasi echilibrul ei.

DOloresss, dulce esti pt ca esti moldovianca

mara tot japoneza vorbeste.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput