Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 15
Simonix spune:
Neatza fetele
Am intrat repejor sa o incurajez de departe pe Andreea
Imi pare tare rau de sarcina pierduta - sper din toata inima sa te refaci repede si ca data viitoare sa fie cu noroc. Pierderea unui copilash, fie el cat de mic in burtica, cred ca este printre cele mai traumatizante lucruri of of 
Mi-bebelina - colectivitatea are parti foarte bune, si este fix cum spui tu: ii pote transforma pe bebelacii nemancaciosi in copiii pofticiosi :) Cu Robertzel asa este - el cand ii vede pe altii ca mananca cere, deschide gura, se ia dupa ei. La cresa mananca bine, a avut perioada cand acasa nu manca nimic dar la cresa manca binishor, pentru ca vedea ceilalti copii. La fel, in vizite, la Lorelei, de ex, mananca de sparge, nu il recunosc, asta pentru ca toata lumea mananca cate ceva prin jurul lui :)
Mihaser - uf, sanatate multa ! Bronsiolita ?? Asta parca cu antibiotic se trateaza? Sau ma insel ? Stiu ca la bronsite scapi cu aerosol in genere ... oricum, sa va faceti bine repede 
Alysh - si noi am avut INCEPUT de otita si am pus niste picaturi de urechi ceva, nu mai stiu cum se cheama din pacate - in orice caz, a trecut usor, fara antibotic. Picaturile le prescrisese medicul.
Laurita - sanatate multa la Mircishor. Cu antibioticul sa stii ca data trecuta si eu i l-am dat asa, cam fara sa fie cazul (m-am dus la un medic mai "moale" care a prescris repede si eu am ezitat daca sa il dau, caci nu era asa rau, pana la urma l-am dat, cu inima indoita). Chestia este ca i-a facut bine, culmea, nu stiu daca a fost medicamentul sau chiar s-ar fi reparat fara ... dar febra i-a disparut imediat (febra de 10 zile), a incetat sa se zgarmane in urechi, deci nu stiu ... Si de atunci nu am mai luat nici mama medicamentului
Azi-noapte vaz ca a fost infundat nitel, mi-e ca ne paste o usoara raceala, sa vedem cu evoluam.
Fetelor, a propos de indragosteala - sa va zic cum a fost la mine: cand bebe era mic, nou-nascut, eram in faza aia de atasament extrem, ma rog - si imi ziceam: ce frumos esteee, fatza de copiii aia mari, de vreo 9 luni, asa
Ce hainutze urate pt copii de un an asa
Mi se pareau mari, lungi, hainele de copii mari, si eram SIGURA ca nu se putea ca Robert sa se faca mai frumos ca atunci. Buuuun, trece vremea,face 3-4 luni - imi zic: maaai dar ce frumos este, probabil ca asta e perioada in care este cel mai dulce, imposibil sa se faca mai dragutz. Face bebe 9 luni - maaaai dar ce scump este, oare cum se poate sa se faca mai dulce, nu se poate
Si uite asa, am ajuns la 2 anishori si tot ma minunez pe zi ce trece ca are de unde sa se faca mai dulce ... Si cand ma uit pe pozele cu Robert nou nascut - vad un pisoi negru si incruntat, uratzel foc ![]()
Si imi zic: LOVE IS BLIND 
Asa ca astept cu interes anii ce urmeaza, sa vad scumpicenia asta pana unde merge ???? 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Adriana_78 spune:
Andree27, imi pare rau de sarcina. Iti doresc sa te refaci repede si sa nu-ti pierzi speranta ca data viitoare va fi cu noroc!
Erika, mai sunt si Crinandreea si Monik16 care alapteaza.
Mie chiar imi placea alaptatul ... nu credeam ca o sa-mi placa asa mult, ca pe Lara am alaptat-o doar 4 luni, si chiar nu mi-a lipsit dupa.
Cu Annika de fiecare data cand simt sanii tari, am un regret. daca nu s-ar fi trezit asa des noaptea sa molfaie la san, as fi continuat, ca era mult mai simplu si frumos
Alysh, daca e otita trebuie un doct. sa-ti prescrie un antibiotic. Aveti grija de voi!
Laura, da parca acum cateva zile te auzisem cat de bine mananca Mirci. Sau confund?
Poate o avea o faza.
Lilly, f dragute pozele. Mi-ai facut chef de plimbare
Sanatate lui Eli - o avea legatura cu gradi, o fi luat ceva de acolo, asa e cand sunt multi copilasi la un loc
Sanatate si lui Cleo si lui tati de Mara si pofta de mancare lui pitic anemic de Belleane. Belleane, da-i niste vitamine, exista Fier Hausman sau cum se cheama? daca nu vrea sa manance diversificat.
Annika vorbeste deja f. bine, face propoz. scurte si chiar fraze, e adevarat ca jumatate din cuv. sunt cam stalcite si verbele sunt puse la coada, da eu o inteleg si ma amuz teribil cand vad ce combinatii face si cate asimileaza.
mihaser spune:
fetele va multumim ptr urari!
simonix...eu cu cri am ajuns la 4 ani si tot ma minunez ce frumos e!...asa e cu cioara ta! 
adriana ti-am trimis pm!
laura felicitari ptr grasulina si sanatate lui Mirci! 

YLARI spune:
Andree27, imi pare tare rau ptr pierderea sarcinii. Te pup si te imbratisez, iti doresc sa te refaci repede, sa treaca suferinta si curand sa ai parte de bb2!

Alysh, refacere rapida lui Vlady! 

si voua
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
gabitzam spune:
Andreiuta, n-am cuvinte sa-ti zic cat de rau imi pare de tine si de cat suferi acum si de pierderea ta! Offf, draga de tine, nici nu stiu ce sa-ti zic sa-ti fiu alaturi si sa te consolez putin.
Alaturi de SEBI
belleane spune:
Andree27:E tare greu sa treci prin asta; sunt alaturi de tine; Ma rog sa te ajute DD sa afli cauza ca sa poti trece mai departe si sa ajungi sa ai un bb2 sanatos si voinic.

Piticul meu mananca carne chiar foarte multa dar numai de pui sau peste. Si astea au o cantitate mica de fier. Eu cred ca are mostenita o malabsorbtie de fier (de la mine). I-am tot dat picaturi FERRUM HAUSsMAnn si lapte praf imbogatit cu fier dar nu-l asimileaza. Fierul din legume este foarte greu de asimilat si se pierde usor- ca ea papa tot felul de legume si fructe si sucuri; Dar fiind atata timp mucioasa probabil ca organismul are nevoie mai mult pentru a lupta cu infectiile si virusii. doctora mi-a zis ca asta din carnea rosie se asilimeaza in aceste cazuri dar ea se plictiseste sa mestece carnea de vita si o scoate afara si amestecurile gen piftele, perisoare nu-i plac. O sa incerc niste snitele de vitel sa le fac mai subtirele asa poate ii plac.
Laura: Am folosit pulpa de manzat cred ca mergea si ceva cu putina grasime. Oricum a iesit super frageda carnea. Sanatate multa lui Mirci.
Simonacip: I-a dat emunice pentru stimularea imunitatii. Eu ii dadeam Imunokid cu propolis si vit c si echinaceea dar nu prea si-a facut efectul.
Lily: ce poze frumoase
. Am observat peste tot unde nu e Romania ca poate sa fie si potop si nu gasesti atata praf si nomoale. Ce mare si desteapta e Julia.
DanaH spune:
Andree27, imi pare tare tare rau de sarcina pierduta. nu am trait asemenea experiente, dar imi imaginez ce e in sufletul tau. ai incredere, recupereaza-te si fii optimista, acolo sus cineva sigur te iubeste. numai uita-te la copilashul pe care il ai si o sa iti dai seama de asta. te imbratzishez cu drag.
fetelor, multzumesc mutl pt urarile la adresa baiatului meu mare. are mama flacau, ce sa mai zic.
imi pare tare rau de copilashii bolnaviori. sper sa treaca repede.
si odo tot duce pe picioare o raceala. nasul ii curge, in diferite culori, de vreo 2 luni. de vreo 2-3 zile are ochiii foarte murdari. azi noapte a si tushit. uff...
in plus, nu shtiu ce are ca de vreo cateva seri nu vrea sa doarma. cred ca a simtzit-o pe soacra-mea ca nu suporta sa o auda ca maraie nici macar un minut. eu,r ecunosc, o las acolo sa vocifereze pe diferite tonuri, si cand vede ca nu reactzionez, se potoleste. ei bine, soacra-mea imdiat s educe, sta cu ea sa o mangaie si cate o ora. oi fi eu rea, nu stiu, dar de mangaiat, pupat, jucat, citit face inainte. cand am zis ca stingem lumina si ne culcam, pai aia facem.
aseara s-a "jucat" cu noi pana pe la 22. era cam muta dimineatza de oboseala. dar lasa, ca pleaca ea soacra weekend-ul asta si revenim noi la programul nostru.
eu sunt in urma rau cu munca saptamna asta. (bine, si cu somnul, dar aia e stare generala la mine) se vede ca saptamana trecuta am tras matza de sfoara. si azi s-au gandit ashtia sa faca exercitiu de evacuare din cladire. am mai pierdut juamd e ora pe afara. iar eu eram la curs, preedam, a trebuit sa ies fara haina. mi-a inghetzat....
acum ma intorc la mucna sa recuperez.
pupici
Poze
belleane spune:
Mihaiser: Sanatate multa pt. Eli!!!
Simona, Laura, Cleo: voi cu ce faceti aerosoli la pitici?
Alysh: noua ne-a dat Otocalm. Dar pe ea nu o durea si nici nu supura si atunci m-am hotarat sa nu-i dau. Si i-a trecut de la sine. Sanatate lui Vlady.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Mihaiser: Sanatate multa pt. Eli!!! Simona, Laura, Cleo: voi cu ce faceti aerosoli la pitici? Alysh: noua ne-a dat Otocalm. Dar pe ea nu o durea si nici nu supura si atunci m-am hotarat sa nu-i dau. Si i-a trecut de la sine. Sanatate lui Vlady. |
ser fiziologic la muci.
Cand a fo cu muci colorati, si cu o tuse mai nu stiu cum, pediatra mi-a zis sa bag ACC si dexometazona. Acc bag numai la aerosolii de dimineatza, ca altfel fluidifica f.mult - si tre sa stea in fund sa mai tusheasca, sa elimine tot. Dexametaxona - doar daca se inneaca cu muci si tuse... dar nu am avut nevoie (i-am pus de vreo 2 ori, dar nu au avut efect vizibil)
Dar ser fiziologic, fara numaaar. La primii muci ii bag. Culmea, ca raceala asta a fo fara muci- dr zice ca o infectie in gat care s-a lasat cu puroi (amigdalita...)
Nu stiu daca sunt alte medicamente de pus pe aerosoli.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Simonix spune:
Ca si Cleo - noi facem aerosoli cu ser la mucii "light"
In rest mai am niste Pulmicort (cortizon cevashilea) de cand a avut inceput de bronsita si care ne-a reparat tare bine - il voi folosi doar la tuse urata, probabil... dupa ce sun doctorul.
Belleanne - ce chestie cu anemia... eu nu prea mi-am facut probleme de fier, desi la analizele din primavara ii iesise cam jos fierul, era sub limita. Dar nimeni nu mi-a zis sa ii dau nimic, picaturi sau alte "fieratanii", acum habar nu am cum sta ... Lui nu ii place carnea, eu o pasez bine bine in legume ca sa mi-o accepte. Daca gaseste o bucatzica mai mare - adios mancat! Peste insa vad ca mananca, desi mai il scuipa cand i-l dau simplu, fara legume. Oricum, si al nostru papa doar pui, peste, vita si probabil ca mult miel de la tanti
caci e musulmana, deci nu gateste cu porci ![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe