Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am fost afara..ptiuuu... pe cat e de frumos, pe atat e urat Daca scapam nemuciti si de data asta, atunci e clar - nu se raceste decat de la virusi!

Belleane nu ziceai tu ca a fost puiutza ta virusata? Ca stiu ca dupa virusi, infectii etc fierul iese prost la analize. Sunt si eu cam ingrijorata, ca nu i-am dat fier-picaturi si nici analize nu i-am facut pana acum; sper sa fie ok, fierul e f important pt bebelushime, noi in iarna asta am cumparat de la tara, de la un unchi o tona cred de vitel si mai mult asta gatesc, ii fac bucati mici mici si le papa singur, acum cat sutn de mestecate, nu pot sa stiu. Cert e ca le fierb bine.

Simonix amuzant ce povestesti tu cu Robert mic. Mai, cred ca toate mamicile sunt asa, exact aceleasi sentimente le aleva si eu, mama ce bebe frumos (mai ales cu slabiciunea mea pt blonzi cu ochii albastri), apoi pe la 3 luni ziceam tot asa acum e si mai frumos si tot asa, azi mi se pare ca e cel mai frumos, parca la 3-4 luni nu era asa frumusel, iar ca nou-nascut, umflat la ochi, cu capul lungit ce sa mai vorbesc Cat de adevarata e povestea aia cu cioara, mai!

Oricum cel mai dulci si mai dulci si mai duci sunt cand vorbesc, Robert nu spune f multe, dar ne amuzam copios pe ce spune, imi imaginez ca binele de acum va veni. Aseara se juca cu premergatorul vtech, inca e la putere, si ala face weeee...that was fun! si Robert zice weeee...pampampam paaaaiii si cand zice pammmpaai ii trebura buza asa, razi de lesini.

Acum se chinuie sa ma strige pe nume, plus ca e mama la mine pe care o striga "mamane". Doamne, cta sunt de indragostita!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Si io tot cu ser ma gandeam sa-i fac aerosoli; Nu i-am mai facut de mult. Aseara insa mi-a tusit rau cand am culcat-o si dimineata inca un pic. Am ajuns aproape sa nu mai observ daca tuseste si de cate ori tuseste. Abia seara imi dau seama ca a mai trecut inca o zi si ea inca este mucoasa. Si cred ca din cauza asta nu pot sa mai dorm.

Mergi la inceput

Cine are copilul la gradi/cresa sa-mi povesteasca si mie cam ce program au zilnic.
Ma refer -daca-i ajuta sa pape-daca mancarea e pasata/bucati
-cum ii culca cineva
-daca-i pune la olita/cum
-daca-i schimba de pampers
-daca ii spala pe maini
-le da apa

altele; Ma gandesc ca poate mergem mai devreme de 3 ani la gradinita dar pentru asta trebuie dezvatata de pampers si nu prea vad eu bona sa o dezvete prea curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Andree27, imi pare rau de sarcina. Iti doresc sa te refaci repede si sa nu-ti pierzi speranta ca data viitoare va fi cu noroc!

Erika, mai sunt si Crinandreea si Monik16 care alapteaza.
Mie chiar imi placea alaptatul ... nu credeam ca o sa-mi placa asa mult, ca pe Lara am alaptat-o doar 4 luni, si chiar nu mi-a lipsit dupa.
Cu Annika de fiecare data cand simt sanii tari, am un regret. daca nu s-ar fi trezit asa des noaptea sa molfaie la san, as fi continuat, ca era mult mai simplu si frumos

Alysh, daca e otita trebuie un doct. sa-ti prescrie un antibiotic. Aveti grija de voi!

Laura, da parca acum cateva zile te auzisem cat de bine mananca Mirci. Sau confund?
Poate o avea o faza.

Lilly, f dragute pozele. Mi-ai facut chef de plimbare

Sanatate lui Eli - o avea legatura cu gradi, o fi luat ceva de acolo, asa e cand sunt multi copilasi la un loc

Sanatate si lui Cleo si lui tati de Mara si pofta de mancare lui pitic anemic de Belleane. Belleane, da-i niste vitamine, exista Fier Hausman sau cum se cheama? daca nu vrea sa manance diversificat.

Annika vorbeste deja f. bine, face propoz. scurte si chiar fraze, e adevarat ca jumatate din cuv. sunt cam stalcite si verbele sunt puse la coada, da eu o inteleg si ma amuz teribil cand vad ce combinatii face si cate asimileaza.

Eu nu mai alaptez de la 1 martie... A fost chiar usor de intarcat Sara. Mai greu e de mine ca inca ma mai dor "biberoanele" si dostinexul nu prea-si face treaba....
Pup

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca ma chinui de 2 ore sa intru pe forum, sa-i zic la multi ani fericiti lui monik16! Toate gandurile bune sa vina spre tine, sa ai o aniversare frumoasa si sa-ti reuseasca usor intarcarea puiutzei

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANDREE – of ce rau imi pare! Parca ziceai ca aveai placenta dezlipita? Asta e cauza pentru care am nascut prematur. Dupa trei zile in care au incercat sa-l mai tina la caldurica pana la urma am nascut, doctorul mi-a zis apoi ca oricum in cazuri din astea nu prea ai ce face, decat cu repaus total la pat si nici atunci nu ai garantii. Placenta mea era deja neagra cica.Mai am o prietena care a pierdut bebelusul din aceeasi cauza la 5 luni.
Of, e cumplit, ai mare grija de tine, fa analize amanuntite, nu-ti pierde speranta!

SIMONA – asa eram si eu cand eram mica, mi-aduc aminte ca aveam o cutiuta cu toti dintii si o luam peste tot cu mine, chiar si la scoala.

ALYSH – multa sanatate lui Vlady Al meu a avut otita, din pacate trebuie sa mergi la un doctor sa-i dea ori picaturi ori antibiotic. Acuma poate ii da numai ceva extern sa puneti in ureche, sotului meu asa i-a dat si i-a trecut imediat. Doctorul stie mai bine. Lui Patrick i-am dat antibiotic pentru ca avea si pneumonie in acelasi timp.

MIHASER – imi pare rau de Eli ca e bolnavioara, ce sa facem, asta e colectivitatea din pacate.

LILY – superbe pozele, m-am delectat ieri cu ele pe indelete, si apoi il tot bateam pe al meu sot la cap, cand mergem si noi in Spania!! Din pacate la noi toate concediile sunt prinse cu ai mei, ori vin ei la noi, ori mergem noi in tara. MA gandesc ca nu o sa traiasca vesnic si deja regret ca ii lipsesc de bucuria de a fi cu adevarat bunici, deci orice ocazie prindem preferam sa ne vedem. Asta este, poate o sa apuc si eu sa calatoresc la pensie, daca oi ajunge pana atunci.

MI_BEBELINA – al meu e un inacapatanat si jumate, toti copii mananca in jurul lui, daca lui nu-i place, nu mananca si gata. Ieri era doamna terminata din cauza lui. Nu a reusit sa plimbe copilasii desi e tare cald si frumos din cauza lui care nu voia sa mearga frumos de mana cu ceilalti si alerga in strada, in carut nu voia sa stea, de mancat n-a mancat nimic si cand a indraznit sa insiste a urlat o ora si a facut criza cu trantit pe jos, ei numai motocuri. Si aseara a facut pozne dupa pozne, samabata a fost apogeul, i-a stricat play-station lui taica-su, am crezut ca face Gabi soc. Unul nou e 700 de dolari am sunat la companie si pana la urma o sa-l trimitem la ei si ni-l repara cu 200. Bineinteles ca eu am fost de vina, ca nu am stat cu ochii pe el, dar chiar 24 din 24 nu-l pot supraveghea.

ERIKA – al meu nu prea se trezeste noaptea, decat sa zic odata, de doua ori. Rar cand se trezeste mai mult de-atat. Nu as rezista altfel, cu serviciul. De aceea nici nu ma mai stressez cu intarcatul, il las in pace. Suge cand vine de la gradi, putin cand adoarme, (mai mult de 10 minute nu) din cand in cand noaptea, desi are si nopti in care nu se trezeste deloc, apoi dimineata, insa nu tot timpul. Al meu bea lapte de vaca, deci nu pot sa zic ca e dependent chiar de tzatza. Asa ca ii prelungesc placerea, ma termina cat e de fericit sa vada tztaza. Ii trece orice suparare.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

monik, LAAA MUULTI ANI!! sa fii sanatoasa si la punga grasa, sa fii fericita, si implinita!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Hai ca ma chinui de 2 ore sa intru pe forum, sa-i zic la multi ani fericiti lui monik16! Toate gandurile bune sa vina spre tine, sa ai o aniversare frumoasa si sa-ti reuseasca usor intarcarea puiutzei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Multumesc!!!

Din pacate ziua de azi nu e prea grozava ca Sara e bolnavioara, cica are laringita si ne luptam cu muci, tuse, febra. Deci azi nu iesim nicaieri, o sa petrecem in casa, doar noi si batista bebelusului .
Dar nu conteaza, sa se faca ea bine cat mai repede.

Imi pare rau pt. Andreea si pt pierderea suferita... Multa sanatate si putere, sa treci peste asta...

Sanatate multa tuturor mladitelor si mugurasilor!!! si la mamici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

monik, LAAA MUULTI ANI!! sa fii sanatoasa si la punga grasa, sa fii fericita, si implinita!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Multumesc!

Mergi la inceput

Monik16: La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, implinita, fericita alaturi de puiul tau mic!!!

Astazi e si ziua mamei mele. De dimineata ma chinui sa gasesc un magazin online cu ceva flori sau cadouri in orasul ala sa ajunga azi ca m-am trezit tarziu. Deja m-am lasat pagubasa. De Paste mergem in vizita.

Mergi la inceput