Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traisca,
La multi ani!
Monik sa traisca
Monik sa traisca
La multi ani!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Monik! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mladita ta! Multa sanatate Sarei!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Monik , La multi ani, sa fii fericita si sanatate multa Sarei!!! Cu alaptatul, ce sa zic, dureaza o luna si ceva pana nu te mai dor sanii...poate chiar spre 2 luni..
Simonix tare simpatica esti cu stalceala ta de cuvinte...
Belleane ms de raspuns. Pofta buna picei. EU ii pasez carnea intotdeauna, nici el nu e fan. Despre aerosoli, noi punem Flixotide 1ml si ser 2 ml.
Adriana Si mie imi placea alaptatul. Dar nu stiu daca voi mai avea atata timp de stat de Ilinca cum am stat de Mirci. Sper sa fie mai mult lapte...
Cu Mirci, daaa, el mananca fructe legume, ciorbite, dar de cand e racit nu mai ia nimic, nimic... sper sa treaca repede.
Andree27 sa dea DOmnul sa treci peste necazul asta si sa faci bb2 cat mai repede! Imi pare ff rau ca a trebuit sa treci prin asta iar...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

monik, La Multi Ani!. Sa fii sanatoasa, fericita si implinita si sa ai numai bucurii alaturi de familia ta!!

Azi e si ziua unei prietene dragi si apropiate sufletului meu din Frantza. La Multi Ani, fetitza draga, deshi shtiu sigur ca tu nu citeshti aici!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Cine are copilul la gradi/cresa sa-mi povesteasca si mie cam ce program au zilnic.
Ma refer -daca-i ajuta sa pape-daca mancarea e pasata/bucati
-cum ii culca cineva
-daca-i pune la olita/cum
-daca-i schimba de pampers
-daca ii spala pe maini
-le da apa

altele; Ma gandesc ca poate mergem mai devreme de 3 ani la gradinita dar pentru asta trebuie dezvatata de pampers si nu prea vad eu bona sa o dezvete prea curand.

Incerc sa-ti raspund eu...
La gradi ii duc pe la 8 si papa micul dejun. Mancarea nu e pasata...e mancare gatita. Ii spala pe maini inainte si dupa masa si ii si ajuta sa pape pe cei mici. La ora 10 au fruct. La 12 au supa si felul 2, iar dupa nani au gustare. Apa le dau la cerere sau in sticlele lor. La masa au si ceai...si la gustare le pun...Pe Cri l-au dezvatat de pampers...Pun copilul pe wc sau pe oala...ce prefera! Ii schimba de pampers de 2-3 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multi ani Monik, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Sanatate multa piticei!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Andree multa putere iti doresc! Multe nu sunt de spus...stii cel mai bine ce e in sufletul tau si mai ales tot in tine trebuie sa gasesti cumva puterea sa treci peste. Si in Eric. Si el te va ajuta! Apoi cei din jur. Important este sa te gandesti asa: totul se intampla cu un rost pe lumea asta....stie el Dumnezeu ce stie. Cu siguranta o sa va daruiasca un puiutz minunat. Astea sunt incercari ale vietii prin care nimeni nu-si doreste sa treaca. Dar sa stii, Dumnezeu nu iti da mai multe decat poti duce...deci o sa treci peste!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Monik, draga mea, La Multi Ani fericiti, sanatate Saratzinei, sa dea Dumnezeu sa se faca repede bine. Si tu sa rez cu sanii.
Belleane, in primul rind fara emotii. ..cit se poate. Toate problemele de pe lista ta le rezolva ingrijitoarele mai usor decit crezi. Cind sunt in colectivitate si au alta autoritate linga ei (alta decit parintii) copiii sunt altii. Ascultatori, dormiciosi, mincaciosi...Deci eu zic sa nu te panichezi. La noi la cresa maninca unii singuri, cei care nu pot singri primesc in gurita, unii dorm in balansoar(cei mai neconsolati asa), restul fara probleme in pat. Al meu am inteles ca-si duce si mainile la ceafa si ingrijitoarele spun ia uite Matei e la iarba vedre, ca are pozitia aia intins, cu fata in sus in sus si linistit, relaxat..Ai nosti chiar si deseneaza, am intrat odata mai tz si le cinta, ei stateau linistiti la masute, asculta si cutiuta muzicala...La noi asa e, nu stiu in alta parte..

Noi aerosoli cu ser si poate o fiola d eadrenalina. Dc e rau si hiraie punem si flixotide de 0,5 - 1 ml (de 2 ori pe zi facem)CInd nu-i trece nici asa la noi merge cu dexametazona extraordinar de bine Pun 0,5 ml dexa - e cam peiculoasa insa. Am fol de vreo 3 ori pina acum...dar doar o zi sau maxim 2 facut...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Laaa Muuuulti Aaaani! Monik Sanatate multa Sarei...im pare rau ca e bolnavioara taman acum...de fapt, ca e bolnavioara si atat!

Eli de Mihaser te si fa-te bine repejor!

Pitic de Belleane si tie sanatate multa! Eu pt tuse am folosit si ceai de ceapa+nuci si sirop de ridiche neagra. Plus sirop de plante (de la Hipocrat si Favisan). Aerosolii ser+ACC...dar atentie maaaaaaaaaare cu fluidificatul. Si ser+dexa care o calma...deci doar seara inainte de somn. Cand a fost mica si a avut raceala aceea puternica am mai folosit si Salbutamol...dar daca nu e ceva la plamani eu nu vad sensul. Orienteaza-te fc de felul tusei. Aaaa noi am mai luat si Aerius. In fapt la orice raceala luam un anti-histaminic.

Vladi de Alysh sanatate multa si tie! Eu zic doar atat: n-am avut de-a face cu asa ceva pana acum, dar am notat sfatului lui Mihaser cu medicamentul naturist. Trebuie vazut de medic. Neaparat.

Reallaura nici Iasmi nu si-a revenit cu apetitul dupa viroza. Ma dau de ceasul mortii cand vine ora mesei. Simt ca imi pierd orice rabdare...ma exaspereaza efectiv. Nu inteleg cum de nu are apetit deloc, deloc, deloc. Cum e posibil efectiv. O zi intreaga poate sta si nu cere decat apa...dar mancarea nu o pasioneaza. Mananca cu pacaleli, etc. Norocul meu ca papa niste chestii (ou, laptele praf, orez cu lapte) ca altfel zau de nu o treceam pe vitamine ceva. Si noi vom face niste analize de bilant zilele astea. Am lasat-o putin sa ii treaca viroza ca altel iar vedeam valori fals modificate.

Simona sper sa incetati cu tusea mai...hai ca tu te pricepi ce si cum sa-i faci! Pupici lui David stirb!

Sper ca nu am ratat vreun puiut bolnavior...daca da, sa-mi fie cu iertare!

Va pe toate!...pupic special lui Robert cel vorbaretz cu buzita lui cu tot! Mi-e dor de voi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Inais 'pooooi daca va e dor de noi poate ne vizitati! Noi suntem singurei weekendul asta, ce zici, va tenteaza? Sau saptamana viitoare sau cum si cand vreti, si noua ne e tare, tare-tare dor de voi!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput