Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Micaela: Mai ce fata mare ai. merge la gradi direct la grupa mijlocie. Super!!! Dariei. Voi ce ati mai facut cu casuta?

Ne-am luat in 23august (dupa republica) mi-a convenit ca nu ies din buc si la o chestie (raman fara permis sau masina) am mijloace de trensport.
Acum suntem in plin proces de amenajare, de luni incepem, ca este la gri in interior si pana am gasit mesteri sa ne convina... ce sa zic, durere de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

[bMicaela: bafta cu mesterii. La noi e si mai greu ca vrem extindere si consolidare deci trebuie si proiect si autorizatie si dupa aceea finisaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dana La multi ani!!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta frumoasa! nu-i bai ca nu te sarbatoresti acasa, te sarbatorim noi aici!

Micaela felicitari pentru casuta! Spor la amenajari! Bravo si pentru Dariuta, direct la grupa mijlocie, ea oricum a fost tare precoce, mi-aduc aminte cu mersul. Si al meu e topit dupa cei mai mari. Mi-a zis doamna ca se joaca si mult mai furmos cu ei decat cu cea mica de varsta lui (ca numai una are mica).

Ma bucur ca s-au mai insanatosit copilasii bolnaviori! Asa vreau numai vesti bune.

Desiree am o carte intreaga cu retete de peste, poate am timp sa-ti copii niste idei. Oricum suna tare bine somnonul cu crab. Eu una sunt fan orice fel de peste. Si vad ca si Patrick a luat microbul.

Mi_bebelina ma bucur ca a papat Deliuta, nici nu stii ce bine te inteleg, si la noi fiecare imbucatura e o victorie! Azi a inceput sa faca si pipi pe reductor. Ai vostri fac din picioare sau tot asa, asezati ca fetele cum face al meu?

Am plecat, azi vreau sa fac si mancare, si servici, si timp suplimentar, nu stiu cand o sa le fac pe toate. Deocamdata eu mi-am baut cafeluta pe DC

Voiam sa va intreb, voi cum faceti friptura de vita, sa nu iasa prea tare? Mie mereu imi iese ca trebuie sa mestec 3 ore la ea Si al meu sot ma innebuneste cu vita, toata ziua imi cumpara.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress: uite asta mi se pare tare buna si chiar ma gandeam sa o fac in weekendul asta. Am vazut reteta asta intr-un film si mi-a stat gandul acolo.
http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/2009/05/tocanitaspeciala-de-vacuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi-a inchis Mirci tocmai cand terminasem un mesaj mare...si asa sunt nervoasa ca nu a dormit nici 5 minute, in conditiile in care e terminat de raceala, okii pe 1/2 inchisi.
DanaH sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o zi minunanta si o petrecere reusita!!!
Inais, Cleo ma bucur ca Iasmi si Mara sunt mai bine, sanatate in continuare!
Mi-Bebelina felicitari pt kkuta
Lumi ma bucur ca esti ok si nu sunt probleme
MIhaser ai dreptate, sunt asa draguti, Mirci spune merci orice ii dau si spune pardon, e dulce foc, imi trece supararea imediat...hm. dar poate tot era mai bine pentru amandoi sa fi mers nitel la cresa...
Ylari ce bine ca te intelegi si te simti bine cu colegii de serviciu, mare lucru sa nu existe tensiune la capitolul job.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele,

Azi am fost la taica-miu la servici sa-mi fac o eco, de o saptamana ma durea burta, luni l-am bagat pe Vlad intr-un leagan gen marsupiu pe care il suspend de tavan....pe care il foloseam cand era el mic si acum l-am scos de la naftalina sa-l distrez pe baiat. Si fiind f mare pt leaganul respectiv, de bagat l-am bagat dar nu l-am mai putut scoate....m-am chinuit de mi-a venit rau sa-l scot, pana la urma a tb sa scot leaganul din tavan cu tot cu copil in el, a fost f greu si de atunci parca simteam contractii in fiecare zi.

In fine, azi am fost la eco si se pare ca totul e ok, nu stiu ce-s durerile alea pe jos :(

In primul rand LA MULTI ANI, DRAGA DANA!!! SA AI PARTE DE MULTA FERICIRE SI IMPLINIRE, SANATATE SI VOIOSIE!!!!

Laurita, deci Mirci e pus pe giumbuslucuri!! Cum se mai simte?
Si VLad intra in agitatie cand ma vede la calculator!

Mi bebelina, felicitari pt kkutza! Te inteleg perfect ca si noi cand asteptam doua zile sa facem kk tare greu e....pup fetitza scumpa.

Doloress, ma facusi sa plang cu povestea copilariei tale, f frumoasa!

Lorich, la cat mai multe nopti bune, linistite si odihnitoare de-acum inainte!!!

Micaela, felicitari pt casutza si pt fetitza descurcareata. Si bafta la gradi! Eu am mari emotii....

ALI, mami de Vlady si 26+ cu Luca

Mergi la inceput

Alysh ai mare grija de burtica!

Multumesc fetelor care ma adauga pe lista de prieteni, eu inca n-am reusit sa-mi dau seama cum se procedeaza.

Mergi la inceput

Bellanne multumesc de reteta, suna tare bine!

Am gasit o reteta super pentru avocado, am sperat ca o sa pape si mofturosul meu :
-1 avocado bine copt
-4-5 linguri de miere de albine
-un pliculet de zahar vanilat
-2-3 lingurite de cacao
-apa - depinde cat vrei sa fie sosul de moale.
Toate astea se amesteca la blender si iese asa ceva ca o spuma de ciocolata, ca o budinca, e dementiala. Nici nu-ti dai seama ca e cu avocado. E ca un fel de nutela. Ei bine piticul meu nu a vrut sa manance deloc. De fapt lui nu prea ii place ciocolata (nu ca nu-s incantata de asta, insa speram sa-l imbii sa manance avocado asa, dar nici o sansa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Bellanne multumesc de reteta, suna tare bine!

Am gasit o reteta super pentru avocado, am sperat ca o sa pape si mofturosul meu :
-1 avocado bine copt
-4-5 linguri de miere de albine
-un pliculet de zahar vanilat
-2-3 lingurite de cacao
-apa - depinde cat vrei sa fie sosul de moale.
Toate astea se amesteca la blender si iese asa ceva ca o spuma de ciocolata, ca o budinca, e dementiala. Nici nu-ti dai seama ca e cu avocado. E ca un fel de nutela. Ei bine piticul meu nu a vrut sa manance deloc. De fapt lui nu prea ii place ciocolata (nu ca nu-s incantata de asta, insa speram sa-l imbii sa manance avocado asa, dar nici o sansa)

vaaai..ce bine suna!! trebuie sa incerc!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lorich, la cat mai multe nopti dormite!
La noi tot cu treziri dese, desi deja de 3 zile nu a mai baut la san.

Nici nu mai stiu cum e sa fie o noapte dormita cap-coada. Si mie ce-mi mai placea sa dormmm... sper insa ca intr-o zi ... voi dormi

Doloress, si reteta ta suna bine. Eu nu am mancat niciodata avocado, mi se pare gretos

Apropo reteta cu carne de vita, vitel - eu nu reusesc deloc s-o fac moale, iese talpa de pantofi, asa ca singura modalitate e s-o fac tocata.
Nu stiu la restaurante cum reusesc sa prepare friptura de vita moale de ti se topeste in gura?

Esme, ref. la coloratul pe textile - exista unele care se fixeaza pe trricouri and co. numai daca ai calcat desenul cu fierul de calcat, altfel se scapa cica.
Noi inca nu le-am probat, mai intai ne trebuie tricouri de proba

Mergi la inceput