"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 20
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Monikus, am tot vrut sa-ti raspund de dimineata cu somnul. Nu esti singura, asa e si la noi. De cand s-a nascut nu a dormit ziua legat mai mult de 30 mins. Acum , de 2-3 saptamani se trezeste noaptea cam la o ora. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Cel putin adoarme inapoi ne-leganata? eu nu pot nici sa-l pun la san sa se calmeze ca e pe lapte praf. offf.sper sa fie bine.
Ele medicul de fam mi-a zis sa-i dau peritol dar.... nu stiu.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
coolutz spune:
citat din mesajul lui monikus Acum sa va mai intreb ceva. Este vreuna dintre voi care are un copil care sa nu doarma legat 2 ore nici noaptea nici ziua? Al meu are nopti in care se trezeste si din 15 in 15 minute si nu adoarme decat leganat din nou. AAA si nu se trezeste de foame. Pur si simplu da din maini din cap si din picioare pana se trezeste si incepe sa planga. Cum as putea oare rezolva treaba asta. In rest nu mai plangem decat cand suntem foarte obositi sau plictisiti sau vrem in brate. De vomitat, am cam scapat si de asta. Mai avem ture dar mai rar. |
salutare
in diminata aceasta m-am trezit setata sa va scriu si eu pe forum ...fiindca am si eu o dilema, acceasi ca si monikus ....si nu mai rezist ...psihic vorbind ..paradoxal ...dpdv fizic as mai rezista
noaptea se trezeste foarte des iuli a mea si nu mai stiu ce sa ma fac cu ea...
pana acum am zis ca e o faza trecatoare, creste, isi regleaza programul ....dar deja are 5 luni si o saptamana si nu da semne ca ar vrea sa se schimbe treba
deci sa descriu un pic...:
ne trezim tot cam la 1,5 h, foarte rar doarme legat mai mult de 3 h ..si in ultima vreme dindin ce in ce mai rar ...
problema este ca nu imi dau seama care e motivul, ce as putea sa schimb ca sa nu mai fie asa ...
mi-e foarte clar ca nu se trezeste de foame, nu sufera..nu are dureri ..si totusi
se trezeste bine dispusa, gangureste o vreme, apoi incepe sa se agite daca nu e bagata in seama, striga dupa care incepe sa urle...daca gaseste vreo jucarie prin pat o mai smotoceste pana se plictiseste de ea, daca ii pun suzeta se joaca cu ea pana nu o mai gaseste...nu e nevoie sa o leagan, daca ma duc la ea radiaza de fercicire , dar daca nu o iau din patut se pune pe urlate pana nu mai stie de ea...
initial am crezut ca se trezeste din cauza ca nu aveam un program foarte bine stabilit al meselor i-o fi foame, a fost alaptata exclusiv de la san, uneori treceau si 4 ore intre mese, alteori 2, in functie de cum cerea ea , o puneam la san chiar si numai ca sa se linisteasca...
dar de vreo 3 saptamani am incercat sa respect cel putin 3 h intre mese, uneori 4 ...peste zi nu cere mai des, dar nopatea se trezeste aproape din ora in ora ..sunt terminata si cred ca aste se vede si din stilul incoerent
in ultimele nopti am incercat sa o las sa planga ...la inceput cate 5- 10- 15 minute pana a plans 1 h legat dupa care sotul meu nu a mai rezistat si s-a dus sa o ia...culmea nu a mai avut nimik a inceput sa gangureasca..evident i-a adormit in 5 minute in brate de epuizare....si peste 1,5 h am inceput de la capat ...
nu mai stiu ce sa fac ..dati-mi vreo idee...
,
andrea cu julia (3Oct2009) si andrei (6april2007)
Fragutza spune:
Noaptea se trezeste pt mancat.
Nu stiu ce sa zic cu siropul asta..Dupa ce m-am dat cu capul de toti peretii ca nu doarme si ca e prea agitata am ajuns la concluzia ca asa e ea, foarte energica si n-am ce face.
Asta e, cu timpul se va rezolva.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
moni_iulia spune:
Buna!
Pe etno tv e acum unul "dintre cei mai mari ortopezi din lume" dr la Gr Alexandrescu. Nu stiu ce zice ca momentan i se face biografia.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
Dana15 spune:
Dragelor,
aici sunt cateva din pozicile facute astazi..sper ca si Ralu sa mai aiba cateva cadre frumoase;
Cecilia..imi pare rau pentru mamarutza..probabil sunt dintisorii; oare cu panadol ai incercat? daca zici ca sufera asa tare..
o sa incerc sa intru si eu mai pe seara
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Pe etno tv e acum unul "dintre cei mai mari ortopezi din lume" dr la Gr Alexandrescu. Nu stiu ce zice ca momentan i se face biografia. Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii Romania- The land of choice |
multumim!
nici nu stiam daca am setat etno tv...dar l-am gasit pe undeva
dar cum il cheama pe nenea dr?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
selen80 spune:
gata, am vazut, e vorba de dr MIhai Jianu
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Andrecluj spune:
Pup toate mamicile de dovlecei, continuam sa va citim cu drag, dar acum a trebuit sa le intreb pe Dana si Raluk ce-au avut cu mesagerul??? Off, ce-as fi vrut sa fiu cu voi. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
mary_07 spune:
Dana,superbe pozele
Selen,cred ca le-am vizionat amandoua,in acelasi timp...am dat comentarii la secunda
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Pup toate mamicile de dovlecei, continuam sa va citim cu drag, dar acum a trebuit sa le intreb pe Dana si Raluk ce-au avut cu mesagerul??? Off, ce-as fi vrut sa fiu cu voi. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi