"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Sunt foarte frumoase fotografiile cu Ana nazdravana si cu Alex cel shotios. Si tot la fel de frumoase sunt mamicile.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

super minune ai dana. cum se poarta la shopping?

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

sarbatorim jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mihaela super simpatic micul samurai!! cum plange el in fata feliei de tortulet. iar cu meniul pe fata si pe el, este delicios!

danutza, ralukule ce frumos au interactionat bebelusii, ce veselie pe ei si cum se tineau de manute. doi frumosi si doi scumpi ! si nici mamicile nu se lasa mai prejos .. aratati tare tare bine! sper sa stie anita ca alexu e luat deja si alexu sa fi fost baiat cuminte caci il asteapta o alta anna la bucuresti, da?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Dragele mele,

pup mamicile frumoase si dovleceii scumpi

Mamicilor care au intrebat de trezitul des al copiilor noaptea, le scriu ce stiu/am auzit si eu: acest fapt se datoreaza ciclicitatii fazelor de somn: somn iepuresc-imediat dupa ce adorm copiii, somn adanc- dupa aprox 15-30 minute, iar dupa o ora jumatate revin la acel somn iepuresc, cand multi copii se trezesc. Acum, problema e sa invete sa adoarma la loc, aici depinde de fiecare copil/parinte, in cazul puiutzului meu e suficient sa ii dau suzeta. Si Carol al meu se trezeste noaptea, acum se trezeste cam de doua ori, inainte se trezea de 3-4 ori. Sper si eu sa trecem peste perioada asta de trezire aiurea.

Eu cam asta stiu, daca mai stiti si alte explicatii, le voi savura cu mare drag.

Pupici de la Dana si Carol

Mergi la inceput

mihaela, samuraiul e mortal. cum papa el singurel din castronas, ca un baiat mare ce este!

referitor la trezitul noaptea, eu am niste copii minunati. cu toate ca pana acum au dormit de la 6 dupa-masa (somn de noapte) nu se trezeau chiar asa des. in perioada cat au papat lapte si noaptea, adica pana la 4 luni se trezeau la 2 pt papa. apoi doar cate unul de sete. ii dadeam repede ceai si gata, se culca la loc fara sa apuce sa-l trezeasca si pe celalalt.pana ieri tot la 6 ne-am culcat si am dormit bine mersi, treziti de mine la 22 pentru cereale si apoi cam pe la 5 dimineata se trezea darius si nu mai adormea pana dupa ce papau la 6.apoi somnic iar pana pe la 8.ieri insa nu au avut chef sa doarma dupa 18 asa ca ne-am uitat impreuna la stiri si pe la 19.40 i-a luat somnul. i-am culcat, le-am dat cereale la 22 si pana la 6 si 5 minute nu sa-u mai trezit deloc.
sunt o mamica fericita. nu ma chiar omoara noaptea desi mai avem si noi cate o nopticica in care avem chef de joaca, dar aia e una la atatea.

poze

sarbatorim jumate de an

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Vaaaaaai, in isteria mea cu mucii am uitat sa va spun ca astazi am adaugat si banana la masa de frcute, a fost IAMYYYYYY rau de tot, a mai cerut pana s-a umplut de nu a mai vrut lapte!!!

Edit: Monica eu te inteleg perfect si am inteles de aseara ce vroiai sa spui, cam tot pe acolo sunt si eu! Ti-am zis ca semanam mult!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

si noi am papat azi prima data banana. am amestecat-o cu branzica de vaci si a fost super yamiiiiiiiiii!au deschis guritele si mami nu mai avea ce sa le dea ca mi-a fost teama sa le fac prea mult ca ori nu le place ori nu le face bine. dar se pare ca le-a si placut si le-a facut si bine

poze

sarbatorim jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Fragutza, nu ti-a zis sa folosesti de la Trixera care are ceva balsam de inmuiat apa. Eu nu am luat dar daca ei se gandesc ca e de la apa......

Raluk, referitor la discutia legata de laptele, branza, iaurt din lapte de vaca, eu cred ca formulele sunt superioare prin adaosul de vitamine, minerale, fier, etc. Pana la varsta de 1 an cel putin poate chiar mai mult eu o sa ii dai Mariei formula adaptata varstei ei. Acum eu nu cred sa i se intample ceva de la laptele de vaca. Pediatra mea a zis sa ii fac de exemplu spanacul sau dovlecelul cu lapte de vaca. Deci noi chiar l-am incercat.

Kawaichan, ma bucur ca sunteti mai bine si felicitari pentru marea diversificare.

Sabina, ma bucur ca si tu esti mai bine, iar fetitele tale sunt minunate.

Mkunigunda, cerealele care nu contin lapte se dau dizolvate in lapte. La Maria ii plac cele de orez. Eu i-am mai luat somnic usor si cereale cu 5 fructe de la nestle care ii plac asa si asa. Astea sunt de la 6 luni. Daca nu le va accepta bine am vazut si orez cu fructe.

Scriu la acest mesaj de la 2 si acum il trimit. Intre timp am fost la plimbarici si am vomitat o parte din papa de la pranz. Se pare ca nu suporta prea bine galbenusul.

trimit si revin dupa baita si culcat bebe

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna seara dovlecime!

Scuze ca am cam disparut in ceata azi dimineata, v-am citit dar nu am apucat sa va raspund, asa ca o fac acum.

Carina
esti tare draguta. Vad ca sunteti diversificati destul de bine, de la ce varsta ati inceput? Multumesc de ideea de meniuri, mi le-am notat, o sa le incerc mai incolo, dupa 6 luni, cel putin galbenusul si carnea. Deocamdata vreau sa testez toate legumele, sa vedem ce baza fac pentru mancarica mai consistenta mai incolo. Azi i-am dat mar+para+banana, nu ne-a prea placut si in plus ne-au iesit 3 punctulete pe burtica, care trebuie sa fie de la para sau de la banana, ca mar separat am incercat si nu am avut probleme.
Eu am cumparat azi cereale cu fructe si cereale cu banane, incerc maine sa vedem ce ne place. Aveam inainte cereale fara lapte si le faceam cu apa, poate de asta nu i-a placut, ma lamuresc eu maine.
Poze cu voi unde gasesc?

Kawa super simpatic este Josh cum vrea el sa manance singur!

Dana si Raluk ce frumosi sunt puii vostri si ce curiosi amandoi si voi aratati minunat, va prieste postura de mamica

Elle am tot uitat sa-ti spun de storcatorul de fructe, este o piesa din setul Magic bullet, deci nu ai sanse sa-l gasesti separat si sa te tzepuiesti cu el. Eu folosesc un storcator de la moulinex, sunt multumita de el.

Ma duc si eu la , noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Seara buna!

Dana si Raluk sa va fie de bine intalneala. Am vazut poze absolut superbe . Aveti doi copii minunati, iar voi sunteti tare frumoase! Ce frumos se studiau ei unul pe altul si apoi vreau sa se atinga cu manutele

Kawa samuraiul tau e absolut delicios! Ce mutrite facea el la marut si morcovel! Iar freza e absolut mortala! mami sa gasiti impreuna calea spre armonie!

Eu sunt varza de oboseala pt ca Andrei s-a trezit azi-noapte din doua in doua ore si de la 4.30 nu a mai vrut sa adoarma pana la 7. Apoi a dormit un pic pana la 8 si s-a trezit definitiv. Iar azi nu a vrut sa manance aproape numic nici din fructe nici din legume. Nu stiu ce a avut ca in rest a fost vesel si vioi. Temperatura nu avea, mucisori nu.. Sper sa nu se mai repete! Asa ca referitor la sfaturi pt dormit noaptea nu ma bag. Eu chiar am cumparat de pe net un dvd referitor la cum sa-l faci pe copil sa doarma toata noaptea, dar mare lucru nu spuneau. Singura chestie era sa incerci sa nu-i dai sa suga imediat cum sa trezeste (era un fel de program pe 5 nopti) si sa amani suptul intai cu un sfert de ora, apoi cu jumate si tot asa!

Am vazut ca vorbeati de lapte, branzica si iaurt. Eu de doua zile ii fac branzica din lapte La Dorna ecologic. Eu am mare incredere in el (eu beau mai demult din asta) pentru ca certificarile respective (firma de certificare e din Germania, ca la noi nu exista) se obtin extrem de greu si dupa controale riguroase, care se repeta periodic.

Va pup si va doresc o nopate linistita si cu cat mai putine treziri!

PS Selen nu am ajuns inca la Florin ca astept banutii! Oricum vreau sa ma fac mai aproape de Pasti ca ne gandeam sa mergem la ia mei la Pitesti!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ce-i cu linistea asta, girls!

Alex, ce face frumoasa Zeina?Mai e mucoasa?

Carina, despre ce e vorba? Ceva produs care se pune in apa?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput