"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mary foarte misto si piscina voastra. Ideea e ca vom lua una pana la urma mai ales ca vrem sa mergem si la mare.

Dana pai nu e corect. Trebuia sa ma anunti si pe mine sa vin ca doar si al meu a nascut in aceeasi zi. Glumesc evident. Nu am eu cum sa ajung pana acolo cu cel mic desi mi-ar face mare placere. Sa va fie de bine si astept si eu poze cu nerabdare.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Miha(84) tot respectul si admiratia si din partea mea! Ce mare s-a facut Iriiiis

Alex,da sa te tzuc,nu stiam ca ti-a fost si tie asa de greu

Hepi,mi-ar place sa vad si poze cu Maia cand mai ai timp sa pui

Monica sa foloseasca Atomixu' scaunul de masina sanatos si fara incidente !

Monikus tin pumnii sa doarma Rareselul,si eu zic ca merge cu 'ingramaditul' .La multi ani bunicii !

Monique pup fetele cucuiete

Lali

Fraguta
tin pumnii si voua sa rezolvati cu dermatita.si noua ne-au aparut niste pete rosii si muuulte bubite mici si rosii pe maini in ultimele zile dar io ma fac deocamdata ca nu le vad,poate or trece de la sine

Cu produsele bio nu ma bag in discutii ca nu mai am timp acum,dar poate va zic odata cum e aici cu 'taranii' si produsele lor:)

Va multumim de aprecieri,ma retrag si eu ca e tarziu,sper ca n-am uitat pe nimeni

O seara frumoasa !

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

o intrebare de 100 de puncte .. cand vine primavara?? m-am saturat de iarna pana peste cap ..

andra of a facut papusica buf .. imi pare rau, mami. bine ca e ok. deci a inceput cu tumbele si cu rostogolirile razacioasa mica. sa te tii de acum gimnastica pe capul ei. astept pozutele cu noile achizitii .. cred ca-s superbe.

sabina de acord cu tine .. trebuie sa-i obisnuim cu ceea ce e pe piata .. ca nu toate avem acces la produse bio. m-as bucura sa-i pot da pui de tara, lapte de vaca de la tara, oua .. dar de unde. ne mai invartim de una de alta dar nu avem de unde sa luam mereu. sanatate multa erikai! sunt superbe fetitele tale!

monikus uf mami imi pare rau ca te supara piticul cu somnul .. de cand face asa? poate il doare burtica sau gigiutele .. chiar nu stiu ce sa-ti spun ..

cristina eu am tinut-o pe eva cam pana pe la 1 an jumate cu branzica facuta in casa .. apoi am luat din comert, de la monor sau lacteea.

s-a trezit eva .. revin

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

..si multa sanatate Liliacu'

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, Raluk, ce fain ca v-ati intalnit! Abia astept pozele!

Cat de dulce e Josh, si ce perisor are dragul de el!

Am mai vorbit cu un dermatolog, n-a vazut-o pe Natalie, doar din ce i-am spus eu si mi-a zis sa incerc si putin cortizon ca sa vindec si apoi sa continui cu cremele de hidratare.

Carina, cat timp poti folosi Locoid-ul ala?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
monikus uf mami imi pare rau ca te supara piticul cu somnul .. de cand face asa? poate il doare burtica sau gigiutele .. chiar nu stiu ce sa-ti spun ..

Eva
Anna
papa bun

Ele noi suntem asa cu somnul de cand am venit din maternitate dar am tot zis ca se va schimba. Acum am cam ajuns la capatul puterilor si de asta intreb. Poate o fi normal asa. Nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Monikus tin pumnii sa doarma Rareselul,si eu zic ca merge cu 'ingramaditul' .La multi ani bunicii !

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09[/teal]

multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina precizez ca branzica nu o papa goala ci amestecata in fructe .. altfel nici nu punea gura pe ea ptr ca iese aspra ..

liliaco of tot o trageti cu raceala .. imi pare tare rau. sper sa va puneti repede pe picioare.

alex daaa cum sa nu mearga .. oftameson N .. 2 picaturi in fiecare nara .. sau colargol (atentie ca pateaza). eu l-am luat de la farmacia dona. mucii ii trageam de cate ori era nevoie ..

anamaria si eu stiu pe cineva care ia laptic de la ferma animalelor si e ff multumita de calitate. numai ca e tare departe de mine ..

croco eu am vazut piscina cu bile in dragonul rosu .. in nr 2, la magazinul 474 .. dar asta mai demult.

dana ce frumos ca v-ati intalnit cu raluca .. si cat de frumos ai descris intalnirea voastra! abia astept pozute.

monikus of .. vorbeste cu pediatrul si poate ii recomanda un siropel ceva .. eu ii dadeam evei in perioadele de maxima agitatie si nesomn, ketof ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

Noi suntem tot la fel ..maraite si nu ne convine nimic. Am vorbit cu dr de familie si vine pe seara sa ne vada...sper sa imi spuna ca sunt dintii.

Vad ca sunt mai multe fete active din nou ( Monikus, Raluk, Miha74), Nela multumim ca ai intrebat de noi...am spus ce facem...mamarutza maraiie si eu imi pun parul pe moate ca nu am ce sa ii fac. Degeaba dau cu calgel sau dentinox..e apa de ploaie. Asta e...trebuia sa avem si o perioada mai maraita ca altfel nu stiam ca avem copil mic in casa...Isabela a fost foarte cuminte si este in continuare, dar mi-e asa mila cand o vad si stiu ca nu am ce sa ii fac!

Techiluta ce te-ai scos...puii maninca vad bine si tu ai si robot! Cool

Am vazut si polemica despre lapte, iaurt, chestii bio...hmmm...complicata treaba asta cu diversificarea si cu alegerea produselor mai putin nocive pentru puiuti. Sunt convinsa ca toate vom face cum e mai bine pentru copii nostri!

Miha84 ...stiu de imensa suma de 100 ron...merci oricum!
Liliac sanatate multa...
Dana si Raluk..astept cu interes poze....

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monikus, am tot vrut sa-ti raspund de dimineata cu somnul. Nu esti singura, asa e si la noi. De cand s-a nascut nu a dormit ziua legat mai mult de 30 mins. Acum , de 2-3 saptamani se trezeste noaptea cam la o ora.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput