"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

monikus, am reusit sa gasesc intr-un final piscina de la chicco www.erachicco.ro/cautare.html?caut=go&criteriu=piscina" target="_blank">aici si una asemanatoare cu cea pe care mi-a aratat-o mada dar mai ieftina www.bestreclama ilegala - avertizare/p-3496-piscina-gonflabila-animal.aspx" target="_blank">aici

eu incerc sa o cumpar pe cea de la chicco, sper sa o aiba pe stoc, le -am scris deja, foarte multi azi mi-au scris ca nu o mai au pt ca nu se mai fabrica..are si mai multe mingiute si pare mai ok...daca nu o gasesc trec la cea de a doua si cumpar mai multe mingiute de www.kreativity.ro/index.php?area=56&page_id=56&language_id=8&module_id=7&cmd=doAction&category_id=158&module_cmd=article_detail&article_id=316&view_company=" target="_blank">aici. la ultimult link imi place si cum e descris bazinul cu bile

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

am inteles. eu vreau pt apa nu pt joaca cu bilute. Oricum arata bine si asta.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ziua buna dragelor!

si chiar este una buna..de incercuit in calendar!
Inainte de-a incepe sa va povestesc, ii cer scuze Ceciliei, pentru ca lucrurile s-au intamplat cu o asa repeziciune incat nu am apucat sa anunt...am insa speranta ca va exista o data viitoare!

M-am intalnit cu Raluk
..oare mai sunt emoticoane care sa exprime bucuria?!! cred ca cel mai potrivit este totusi acesta

da, dragelor! cu Raluk, Alex si Relu..parintii sunt minunati si asta voi o stiti deja...calzi si buni..iar Raluca are in plus, o sclipire magica in privire

nici nu stiu cu ce sa incep si asta probabil, pentru ca mai sunt inca emotionata..nu am petrecut mult timp impreuna, abia daca am apucat sa povestim una alta..dar copiii!!! eu nu am crezut ca doi copilasi de 5 luni (maine, poimaine) pot interactiona atata..au inceput prin a se studia din carucioare..Alex mai tragea cate un zambet, Ana era doar curioasa..noi eram cu landoul si a trebuit sa o ridic putin in fundic, altfel se ridica ea pe lateralul landoului..

I-am luat in brate si i-am pus unul in fata celuilalt..Ana a uitat tot ce i-am povestit eu acasa, cum ca noi suntem domnisoare si trebuie sa ne purtam cu delicatete, sa fim misterioase si suave..ash!!! vezi-ti de treaba, mami! a sarit Ana mea la baietul oamenilor..era toata cu mainile inspre el, l-a zgariat pe nasuc ..Alex era tot un zambet! si gangurea (Ana este mai tacuta)..se uita puiul cand la ana, cand la mine..si zambea asa frumos!
Daca a vazut baiatul cum sta treaba cu Anuska mea a apucat-o vartos de rochita si o tragea inspre el..vai!! eu radeam cu lacrimi..sau plangeam de bucurie...este atat de emotionant sa vezi doi copilasi asa micuti bucurandu-se unul de celalalt..incredibil!
A fost minunat! sa-i fi vazut cum intindeau manutele unul spre celalalt, cum se mangaiau pe fata..

Ne-am plimbat putin prin mall si am vrut sa mergem sa le facem poze imbracati in costumasele acelea dragute..de buburuza si floricica..dar floricica mea, care a trait la maxim momentul, a tras rapid pe dreapta si s-a gandit ca un nanel scurtut si bun nu ar strica;

A fost tare frumos si sper din suflet sa mai avem macar o data ocazia de-a ne intalni..oare se vor recunoaste copilasii?

dupa ora 5 o sa va pot pune si poze..insa nu sunt convinsa ca vor exprima emotia ce am trait-o noi!

nu am citit prea mult nici astazi, insa am vazut pozici cu Josh..este un scump mamicule! iar voua va doresc putere si intelepciune..sa luati cea mai buna decizie pentru voi!

va pup cu drag pe toate!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monikus,noi avem din asta
Am luat-o acum 1 an jumate de la un magazin de copii,cu 50 lei
O avem si in zi de azi (a se observa si picioare de tati pe acolo => foarte rezistenta piscina )
Te

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

ioiii,Dana...m-am apucat de plans cand am citit ca te-ai intalnit cu Ralucu' nostru drag
Nici n-am citit mai jos,acum ma apuc...is prea emotionata...
iuuuii......

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am revenit si eu de la plimbat copiii si dat zapada la o parte si consiliat o studenta pentru lucrarea de licenta. (E o ameteala in programul meu de nu m-ati crede.)

Miha84, eu stiam de suplimentul acela fiindca l-am luat si pentru nazdravanul cel mare, ca m-am intors la serviciu cand el avea 1 an si 3 luni. Numai ca atunci era 300 nu 100 ca acum (iar alocatia nu era 200 ci numai 20). Oricum, la noi a fost o nebunie ca am depus dosarul la Iasi.
Sper ca sunt bine iedutii tai.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Ce emotionant, Dana! Imi dai voie sa fiu invidioasa pe tine? De fapt, sa fiu invidioasa pe tine fiindca te-ai intalnit cu Raluk si invidioasa pe Raluk fiindca s-a intalnit cu tine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ziua buna dragelor!

si chiar este una buna..de incercuit in calendar!
Inainte de-a incepe sa va povestesc, ii cer scuze Ceciliei, pentru ca lucrurile s-au intamplat cu o asa repeziciune incat nu am apucat sa anunt...am insa speranta ca va exista o data viitoare!

M-am intalnit cu Raluk
..oare mai sunt emoticoane care sa exprime bucuria?!! cred ca cel mai potrivit este totusi acesta

da, dragelor! cu Raluk, Alex si Relu..parintii sunt minunati si asta voi o stiti deja...calzi si buni..iar Raluca are in plus, o sclipire magica in privire

nici nu stiu cu ce sa incep si asta probabil, pentru ca mai sunt inca emotionata..nu am petrecut mult timp impreuna, abia daca am apucat sa povestim una alta..dar copiii!!! eu nu am crezut ca doi copilasi de 5 luni (maine, poimaine) pot interactiona atata..au inceput prin a se studia din carucioare..Alex mai tragea cate un zambet, Ana era doar curioasa..noi eram cu landoul si a trebuit sa o ridic putin in fundic, altfel se ridica ea pe lateralul landoului..

I-am luat in brate si i-am pus unul in fata celuilalt..Ana a uitat tot ce i-am povestit eu acasa, cum ca noi suntem domnisoare si trebuie sa ne purtam cu delicatete, sa fim misterioase si suave..ash!!! vezi-ti de treaba, mami! a sarit Ana mea la baietul oamenilor..era toata cu mainile inspre el, l-a zgariat pe nasuc ..Alex era tot un zambet! si gangurea (Ana este mai tacuta)..se uita puiul cand la ana, cand la mine..si zambea asa frumos!
Daca a vazut baiatul cum sta treaba cu Anuska mea a apucat-o vartos de rochita si o tragea inspre el..vai!! eu radeam cu lacrimi..sau plangeam de bucurie...este atat de emotionant sa vezi doi copilasi asa micuti bucurandu-se unul de celalalt..incredibil!
A fost minunat! sa-i fi vazut cum intindeau manutele unul spre celalalt, cum se mangaiau pe fata..

Ne-am plimbat putin prin mall si am vrut sa mergem sa le facem poze imbracati in costumasele acelea dragute..de buburuza si floricica..dar floricica mea, care a trait la maxim momentul, a tras rapid pe dreapta si s-a gandit ca un nanel scurtut si bun nu ar strica;

A fost tare frumos si sper din suflet sa mai avem macar o data ocazia de-a ne intalni..oare se vor recunoaste copilasii?

dupa ora 5 o sa va pot pune si poze..insa nu sunt convinsa ca vor exprima emotia ce am trait-o noi!

nu am citit prea mult nici astazi, insa am vazut pozici cu Josh..este un scump mamicule! iar voua va doresc putere si intelepciune..sa luati cea mai buna decizie pentru voi!

va pup cu drag pe toate!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

vaaai ce frumos

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Ma bucur extrem de mult pt voi si m-au emotionat tare gesturile dintre Ana si Alex
Astept cu nerabdare pozele

_

Mergi la inceput

Mihaela, e tare frumusel Josh! Si are o freza de invidiat micul samurai.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana cata bucurie pe voi si pe copilasi! si eu va invidiez pe amandoua, la fel ca Bia de-abia stept sa vad pozele!

Kawa Josh e...e...cum sa spun eu....ca n-am cuvinte...e...ce superlativ sa gasesc eu oare??!

Mary de ce esti mami blue? vino la tanti Selen sa-ti dea o si un si o , poate ajuta putin

Carina dar voi sunteti avansati tare cu mancarica, vad...sa ne mai dai asa idei de combinatii si noua, cand om ajunge la momentul potrivit

si eu vreau "pistzina" cum ii zic eu, dar mai maare, sa poate inota in ea macar cat e mica, si sa incap si eu macar pana la genunchi stiu stiu, o sa ziceti ce-ti trebuie tie ca ai marea aproape, dar cum n-o sa putem ajunge chiar zilnic la plaja, vreau sa am alternativa....am vazut pe la dedeman, brico, praktiker, la preturi nu f mari...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput