"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

si aici aveti poze proaspete cu Joshulin la masa,iar aici cateva de ieri si alaltaieri.

mai ce scumpic este! ai un puiut .
e tare simpaticut!!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Mkunigunda, ma bucur ca a fost bine cu iaurtelul. Victor seamana cu Maria mea la papa. deci reteta cu iaurtel e de succes si la alti copii.
La mesele de legume eu ii mai dau si ii place: supa de gulii=gulii+ceapa+morcov+orez + carnita de pui blenduite si la care la final adaug iaurt si e tare yamy), mancarica de dovleac si cartof dulce (care mai contine si carne de vitel si ceapa blenduite+ iaurt la final). Am incercat si eu supa de legume si cartofi simpli dar nu ii place prea tare. Nu am incercat inca in varianta cu iaurt. Azi de exemplu i-am dat cartofi +unt+1 galbenus de ou +iaurt la final si ia placut si asta ca a mancat 170g. I-am mai dat si spanac cu galbenus de ou (asta inca in perioada cand nu prea manca bine si totusi l-a acceptat cat de cat, insa a doua zi a avut diaree si nu stiu daca de la oul care a fost atunci de casa sau de la spana, asa ca mai stau cu spanacul mai stau 1 saptamana doua pana il incerc din nou.
Maine vreau sa ii dau ficatel fiert cu legume + cartof sau orez. Nu m-am decis inca.

Miha, am vazut pozicile voastre si imi dau seama ca sunteti o familie tare frumoasa. SI toti copii au niste trasaturi tare frumoase.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

kawa- superb Josh. si ce satisfacut este el ca se joaca cu castronelul

si mai vroiam sa zic ceva pentru vik, bia, monique - puteti sa luati un supliment de 100 lei/luna pentru ca v-ati intors la scarbici, dar trebuie depus un dosar la primarie, si aveti grija ca nu se da retroactiv. Eu nu am stiut cat am lucrat cand avea Matei sub 2 ani, si cand am aflat...au scos limba la mine cei d ela primarie si mi-au zis ca am pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

monikus, am reusit sa gasesc intr-un final piscina de la chicco www.erachicco.ro/cautare.html?caut=go&criteriu=piscina" target="_blank">aici si una asemanatoare cu cea pe care mi-a aratat-o mada dar mai ieftina www.bestreclama ilegala - avertizare/p-3496-piscina-gonflabila-animal.aspx" target="_blank">aici

eu incerc sa o cumpar pe cea de la chicco, sper sa o aiba pe stoc, le -am scris deja, foarte multi azi mi-au scris ca nu o mai au pt ca nu se mai fabrica..are si mai multe mingiute si pare mai ok...daca nu o gasesc trec la cea de a doua si cumpar mai multe mingiute de www.kreativity.ro/index.php?area=56&page_id=56&language_id=8&module_id=7&cmd=doAction&category_id=158&module_cmd=article_detail&article_id=316&view_company=" target="_blank">aici. la ultimult link imi place si cum e descris bazinul cu bile

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

ma intreba raluk cum ne descurcam...eu zic ca bine, nu e usor.... dar e frumos nu ma vait o clipa, pentru ca ne-am dorit copii si ii avem!
Financiar suntem ok (deocamdata), pentru Iris avem o multime de chestii de la Matei... de exemplu avem si piscna cu mingiute, nu ca cea prezentata de hepi, dar e faina si a noastra. Asta ar fi avantajul copiilor unul dupa altul... iar copii la diferenta mare, este ca te mai ajuta la nevoie, a se vedea ieri cu vaccinul lui Iris, cand Laura a ramas cu Matei.

toata admiratia!!!!!!

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Raluk, referitor la Da, la Maria nu i s-a extins pe toata fata ca am intervenit rapid si am dat intradevar cu niste creme cu cortizon. Insa i-a urcat si pe barbie si in partea de jos a obrajorilor. Noi o spalam cu apa cu tarate (cred ca am mai spus, dar nu sunt sigura) si parca nu mai sunt asa de rosii petele. Ins ami se pare ca zona e uscata si acum ma gandesc ca o fi de la Dermalibour (apropo de ce zicea Fragutza). Cred ca o sa o dau dimineata cu dermalibour si seara cu trixera ca aia e special pentru pielea uscata. Sper sa nu aveti si voi.

Fragutza, Maria nu se scarpina si nu mi se pare sa o deranjeze. Luni am fost la control la derma si a zis sa mai continui cu Locoid (crema cu cortizon care am folosit-o 10 zile) o zi da si una nu si cu dermalibour cat vreau si cum vreau.
Insa am decit ca atata vreme cat mi se pare ca inca e mai bine de cand am oprti Locoid si ii merge bine cu apa cu tarate fac dimi cu dermalibour si seara cu trixera.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

fetele eu vreau sa-i cumpar amei o piscina cu bile....e super pt dezvoltarea neuro- psiho- motorie dar nu gasesc....e una de la chicco dar nu prea se gaseste,..voi ati vazut undeva?

ps. nu stiu unde o sa mai incapa in "vastele noastre apartamente" dar vreau si gata.. citez fragutza "am zis! am zis!"

croco - eu cred ca pentru un real suport al dezvoltarii neuro-psiho-motorie (pe care il sustin cu tarie), trebuie dus copilul la bazin. nu pus in piscinica asta in care sta in fundulet si se joaca cu mingiutele cu apa pana la buricut.

eu i-am luat-o maiei de distractie.

h.

Multumesc lui DD.

sigur e mult mai bine la bazin, insa eu nu m-am gandit sa o folosesc ca piscina umpluta cu apa la inceput ci ca loc de joaca pentru stimulare, uite ce am gasit:

Bazinul cu mingi este recomandat pentru dezvoltare psihomotric#259; #351;i stimularea polisenzorial#259; a copiilor #351;i poate fi folosit sub supravegherea #351;i īndrumarea unei persoane calificate. Bazinul ofer#259; atāt posibilitatea de stimulare vizual#259; cāt #351;i senzorial#259;. Jocul īn bazinul cu mingi ajut#259; pe copii īn dezvoltarea echilibrului #351;i a capacit#259;#355;ii de rezolvare a problemelor. Ei pot s#259; se mi#351;te, s#259; sare sau chiar s#259; se ascund#259; īntr-un mediu unde atingerea mingilor ajut#259; la relaxarea lor, respectiv ajut#259; la dezvoltarea sim#355;urilor pe intreg corp. Īn interiorul bazinului se creaz#259; un mediu de siguran#355;#259; maxima, dar totu#351;i care se schimb#259;. Aruncānd mingile se dezvolt#259; dib#259;cia motoric#259;.

Arata foarte bine piscina ta! Mi-a placut! Sa se joace Maia in ea cu drag!
Vrem sa mergem si la bazin, mai la vara, am vb cu medicul, comunistul , el sustine ca nu are incredere ca ar fi curate bazinele la noi si ca se pot lua tot felul de chestii de acolo..noi cugetam si om gasi o solutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Uff,ma simt prost...cred ca nu am transmis exact mesajul pe care-l vroiam...
Nu mai reiau acum...sper doar ca veti fi inteles cat de cat ce am vrut sa zic legat de lapte & legume/fructe
Va pupacesc si va daruiesc un brat de

Sunt un pic blue de cateva zile,cu moralul taraindu-se undeva dupa mine...

Ii urez multe lunite lui Matei,sa fie sanatos

Miha,se vede bucuria in ochii lui Josh

Sunt pe aici,va urmaresc cu drag

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

hello fete dragi!

de azi de dimineatza alerg dupa voi, si de abia acum am reusit sa va prind...ca e polei
nu mai pot sa ma uit pe geam ca ma imbolnavesc!

multumim frumos de aprecieri la adresa copiilor mei sunteti niste dragute, iar mie mi-a crescut inima mareeeeeee, mareeeeee
ma intreba raluk cum ne descurcam...eu zic ca bine, nu e usor.... dar e frumos nu ma vait o clipa, pentru ca ne-am dorit copii si ii avem!
Financiar suntem ok (deocamdata), pentru Iris avem o multime de chestii de la Matei... de exemplu avem si piscna cu mingiute, nu ca cea prezentata de hepi, dar e faina si a noastra. Asta ar fi avantajul copiilor unul dupa altul... iar copii la diferenta mare, este ca te mai ajuta la nevoie, a se vedea ieri cu vaccinul lui Iris, cand Laura a ramas cu Matei.

Va pupa Miha84

Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

[imi trebuie unul de aplauda][jos palaria]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

M-am intors de afara dar acum tb sa ma duc sa o iau pe Teodora de la gradi si ma duc tot pe jos ca cred ca fac mai mult cu masina pe vremea asta.

Mihaela ca de obicei pozele cu Josh sunt o incantare, imi place tare poza in care plange in fata tortului si cea cu freza de samurash

Miha merci pt pont, la mine nu se aplica ca eu am alta relatie si intelegere cu ai mei la serivici.

Carinablanca pediatrul mi-a spus ca galbenusul de ou si spanacul se introduc de la 8 luni abia, poate de asta nu ia priit la stomacel.

Techila, Alex Colargol se gaseste la farmacia Diana de pe bulevardul Elisabeta, intre casa armatei si cismigiu

Mergi la inceput