"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *108*"
Raspunsuri - Pagina 16
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Unde ati disparut toate, ati iesit afara la plimbare? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
ei....eu nu am de adormit copii ca ai mei dorm singuri, dar in schimb dupa ce i-am lingurit am dat javrele afara, am dat zapada ca nu mai puteam nici sa deschid poarta...si acum o sa ma duc sa dau zapada din balcon
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
monikus spune:
citat din mesajul lui hepilica e asta: http://www.bestkids. ro/p-3502-centru-de-joaca.aspx sterge spatiul. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
cred ca intra la mine in sufragerie daca dau masuta pe hol. oricum arata tare bine.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
kawaichan spune:
si aici aveti poze proaspete cu Joshulin la masa,iar aici cateva de ieri si alaltaieri.
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
ei....eu nu am de adormit copii ca ai mei dorm singuri, dar in schimb dupa ce i-am lingurit am dat javrele afara, am dat zapada ca nu mai puteam nici sa deschid poarta...si acum o sa ma duc sa dau zapada din balcon Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Techilo as vrea sa ma duc sa dau si eu zapada din fata casei dar cred ca imi lipseste totusi ceva....casa. Lasa ca vine ea vara si o sa fugi la gratare.
iulia0807 spune:
Ziua buna la toata lumea!
Ce face dovlecimea? bine sanatosi? asteptati primavara ca si noi asa-i? La Buzau ninge ,viscoleste si Dumnezeu stie ce mai face...A trebuit sa ma duc pana la mama si mi-a luat mai mult as dezapezesc masina decat pana acolo.E drept ca stam la 10 min de mers pe jos...Copilu'nush ce are piureul de fructe nu i-a placut azi(adaugasem si eu piersica),la pranz nu a mancat cat ar fi trebuit ...sper ca deseara sa manance mai bine.Va pup
A,uitasem,sananate multa Liliacului,si celorlalti bolnaviori ,Aam uitat batrana si senila ce sunt
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
cred ca intra la mine in sufragerie daca dau masuta pe hol. oricum arata tare bine. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
hehehe...eu am luat-o pentru la vara in curte. nu m-am gandit sa o pun in casa .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
citat din mesajul lui kawaichan si aici aveti poze proaspete cu Joshulin la masa,iar aici cateva de ieri si alaltaieri. Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
citat din mesajul lui crocodana fetele eu vreau sa-i cumpar amei o piscina cu bile....e super pt dezvoltarea neuro- psiho- motorie dar nu gasesc....e una de la chicco dar nu prea se gaseste,..voi ati vazut undeva? ps. nu stiu unde o sa mai incapa in "vastele noastre apartamente" dar vreau si gata.. citez fragutza "am zis! am zis!" , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
croco - eu cred ca pentru un real suport al dezvoltarii neuro-psiho-motorie (pe care il sustin cu tarie), trebuie dus copilul la bazin. nu pus in piscinica asta in care sta in fundulet si se joaca cu mingiutele cu apa pana la buricut.
eu i-am luat-o maiei de distractie.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monikus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
hehehe...eu am luat-o pentru la vara in curte. nu m-am gandit sa o pun in casa . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Ar mai fi o idee sa il pun in curtea din spatele blocului dar in cazul asta ma balacesc si eu ca am doar 1,53. AAA si o umplu cu furtunul din balconul propriu . M-am scos, o cumpar si eu.
Kawa, tare frumos Josh.
Ii spun si eu la multi ani lui Matei asa mai la spartul targului.
miha74 spune:
hello fete dragi!
de azi de dimineatza alerg dupa voi, si de abia acum am reusit sa va prind...ca e polei
nu mai pot sa ma uit pe geam ca ma imbolnavesc!
multumim frumos de aprecieri la adresa copiilor mei sunteti niste dragute, iar mie mi-a crescut inima mareeeeeee, mareeeeee
ma intreba raluk cum ne descurcam...eu zic ca bine, nu e usor.... dar e frumos nu ma vait o clipa, pentru ca ne-am dorit copii si ii avem!
Financiar suntem ok (deocamdata), pentru Iris avem o multime de chestii de la Matei... de exemplu avem si piscna cu mingiute, nu ca cea prezentata de hepi, dar e faina si a noastra. Asta ar fi avantajul copiilor unul dupa altul... iar copii la diferenta mare, este ca te mai ajuta la nevoie, a se vedea ieri cu vaccinul lui Iris, cand Laura a ramas cu Matei.
Va pupa Miha84