Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 12
andy.p spune:
La noi e soare cu ,plus un pic de zapada...vine ,vine primavara de maine
Katty ff frumosi Andrei si verisoara lui,si ce au crescut!!..si Andy va merge la karate,azi sun si vedem cand incepe,el de abia asteapta..n-am link-ul de la plantatie,poti sa mi-l trimiti daca vrei
Nico multa sanatate lui Matei,sa ne spui cum a fost la dr.
CristinaCmulta sanatate si lui Robert...ff frumos robotul,va avea ceva de munca pe el.
Crisstai linistita ca vine primavara pana duminica,C nu te dezamageste,si eu m-am dat intr-o perioada cu parfumuri de barbati,apoi am renuntat.
Nina wow ce frig!!!Iti trimit un pic de caldura de la noi,numa un pic
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Katty am vazut pozicile ce dragut e juniorul!
Sanatate tuturor!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Cristina-super fain robotul.Am sa i-l arat si lui Andrei.
Chestia la parfumul asta e ca nu seamana deloc cu cele barbatesti, cu miros fresh si ascutit, care mie nu-mi plac deloc.
Are un miros placut, interesant si aduce a mosc.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Cristina, foarte interesant robotul!
Cu karatele, eu am descoperit un autobuz care de la scoala ne duce chiar langa sala respectiva (pe net am vazut asta). Urmeaza sa facem o vizita acolo, sa intrebam ce si cum, de cand etc. Si cu putin ajutor de la primavara asta urata si rea incepe si Stefan karatele!!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
La parfumuri nu ma bag, a avut si eu unul LÓccitane care mi-a placut mult, insa a expirat in dulapul din baie, jumatate... Rinita mea vasomotorie se razvrateste rau la mirosuri puternice, iar eu cu "sofisticaria" stau prost tare (si nu numai)... Dar cresc baietii si sper sa recuperez... Adrian nu foloseste parfumuri, el foloseste roll-on si atat.
Se intampla pe strada sa simt mirosuri faine de parfum, insa daca e sa incerc sa intru intr-o parfumerie sa incep sa miros, sa descopar... ma apuca durerile de cap si stranut din greu...
cristina22 spune:
eu as putea trai intr-o parfumerie...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
http://uk.loccitane.com/FO/Catalog/Product.aspx?prod=24ET100TH
Asta este parfumul.
tlaura spune:
Va pup fetelor!
Imi promisesem sa trec mai des pe aici, dar vad ca nu reusesc.
Azi sunt tare somnoroasa, nu am chef de nimic si m-am hotarat sa petrec ceva timp pe forum.
Katty, multumesc de primire; asa cum am spus am sa incerc sa intru mai des, dar desi nu am serviciu, nu stau o clipa toata ziua.
Programul meu se desfasoara cam asa: scularea la ora 6 (asta cand nu am insomnii si ma trezesc pe la 4, 5); pregatirea pentru scoala (cafeaua mea, pachetul lui Andrei, spalarea, imbracarea); la
6.15, 6.30 se trezeste Andrei. Urmeaza micul dejun, imbracarea, la 7.05 iesim pe usa. El incepe orele la 7.30.
Ma intorc de la scoala, strang prin casa, aspir daca e nevoie si in majoritatea zilelor e nevoie, sterg praful, se face ora 10 si trebuie sa plec sa-l iau pe Andrei de la scoala. El are programul asta, pentru ca scoala e jumatate in renovare, si i-a comasat pe toti in cealalta jumatate. Asa ca sunt 3 ture intr-o clasa, programul lor fiind de 3 ore; lectia de 40 min cu pauze de cate 5 min. E cam nasol, dar asta e, sper ca la anul (desi nu cred) sa se reia programu;l normal.
Dupa care vin acasa, fac mancare, Andrei isi face lectiile, mancam, iesim putin pe afara, ne intoarcem, il mai las sa faca ce vrea el, dupa care mergem la carate (luni, miercuri, vineri, sambata), si la fotbal (marti si joi).
Asa ca seara eu sunt rupta de oboseala, el inca mai are baterii (nu stiu de unde). Oricum, la 8.30 e in pat.
Ca,m asa e la noi, cu mici exceptii.
Acum, mai ramane si la pregatire o ora in plus pentru concursul Smart de matematica, care v-a avea loc in aprilie.
Nicoleta, (eu acum incerc sa raspund la intrebarile puse de voi, desi e cam tarziu ), da, e si Andrei la scoala. De fapt nu cred ca exista cineva din 2002 care sa nu fie dat inca la scoala. Chiar daca ar fi nascut in decembrie.
Cristina C; despre nazdravaniile lui Andrei alta data! E prea mult de povestit! dar cred ca stiti si voi, probabil treceti prin aceleasi lucruri!
Gabi K, ce mai faci?
Andy.p, sa-ti traiasca Andreiul!
Sa ne traiasca cu totii sa aiba sanatate si noroc in viata! cred ca astea sunt cele mai importante!
sanatate copilasilor bolnaviori!
Cristina_C spune:
Am fost la doctor, s-a uitat in gatul lui si i-a facut un test rapid pentru streptococ. Nu are, deci nu ia antibiotic. Ia doar Tonsipret, pastile de supt - una pe ora. Azi ragusise de tot la scoala si invatatoarea i-a dat o bomboana pentru gat, mi-a zis cand m-am dus sa-l iau.
sinzi_ana spune:
Katty, super pozele!!!! Ana e superba...ce de inimi o sa mai franga!!!! Visez si eu la o fetita asa!!!! Si Andrei e frumos foc si finutz!!!
Cristina C, super robotul..il stiu...eu mai astept pt el...e destul de complicat de facut...David merge la un program la scoala (de fapt incepe maine) se numeste Robotics, si exact asta fac, lego mindstorm juma de clasa si restul fac programe pt ele pe computer....abia astept sa vad cu ce impresii vine de acolo!!!!
Nicoleta, multa sanatate!!!
Tlaura, bine ai re-venit!! Chiar ca aveti program incarcat!!! Dar ce devreme incep scoala!!! Mie imi e mila de bietii copii ca trebuie sa se trezeasca asa devreme...mie imi e asa urat sa ma trezesc dimineata