Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Matei este ok, are viroza. Plamanii curati, urechile si gatul ok (gatul putin rosu). INSA mi-a dat sirop de stoparea tusei...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
katty spune:
Hello!
Nicoleta, ma bucur ca Matei are doar o viroza si se poate trata mai usor! Ce bine ca o sa puteti ajunge si voi la karate! Andrei deja ne intreba daca astazi nu trebuia sa mearga la karate , si de-abia maine mai are!
Cristina_C, super robotul Mindstorms, l-am cautat si pe site-urile romanesti, l-am gasit la 1600 lei pe NXT 2.0 (~400 euro), iar prima varianta NXT simplu la 1400 lei (~350 euro)! Ma bucur ca nu i-a gasit streptococ lui Robert, asta inseamna ca se va face bine repejor!
Laura (andyp), ti-am trimis de-atunci mail, cred ca ai si votat intre timp! Multumesc! Si de complimente multumesc!
De fapt va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa lui Andrei si a verisoarei sale! Toti avem copii frumosi, si mari!
Laura (tlaura), ce zile complicate ai si tu! Si ce program super-sportiv are Andrei al tau!
Sinzi, fain programul Robotics al lui David, cred ca si Andrei ar fi fascinat de asa ceva, dar la noi n-am auzit si nici nu cred ca vom auzi curand de asa ceva!
Cristina22, pupici si tie, te-ai mai gandit la cado'?
Pupici, sper ca n-am uitat pe nimeni!
Cristina_C spune:
katty, asa de scump? Pai aici l-am vazut in magazine cu 300, dar il luam de pe amazon unde-i redus la 250.
Sinzi, robotelul e de la 10 ani, dar Robert nu mai are rabdare, de la ziua lui tot ne bazaie cu el! El o sa faca acasa cu tati programe pe computer. Desi cred ca mai mult o sa faca tati si lui o sa-i revina partea cu construitul si cea cu jucatul Totusi pare tare dornic sa invete si programare, s-ar putea chiar sa prinda ceva
Nicoleta, pai, daca e viroza, nici nu-i trebuia antibiotic. Ai fost la alt doctor, nu? Nu la cel cu Klacidul...Sanatate multa lui Matei!
tlaura, am observat ca Andrei are sport in fiecare dupa amiaza! Si totusi mai are energie seara! Da unde vine? Pai de la cei 7 ani. Te cred ca esti rupta de oboseala, dar sper ca dormi suficiente ore noaptea ca sa apuci sa te odihnesti. Eu, fara macar 6 ore de somn sunt praf a doua zi!
cristina22 spune:
wow, asa scump e robotul??Atunci nu i-l arat inca lui Andrei
Nico-atunci nu-i mai dai antibiotic?Nu e cazul, cred.
Sanatate baietilor !!
Laura(tlaura)-off, si eu mai am ore de-astea de trezeala, cum zici tu, 4-5.Chiar azi am patit-o.Pe la 3,30 pauza de somn...
Poi Andrei al tau face carate intensiv.Sigur ii place, atunci
Cristina-si tati al nostru isi cumpara jucarii pentru el.Oficial sunt pentru Andrei, dar in realitate...
Katty-cu cadoul, hmmm..., sper sa se hotarasca azi.Ca nu mai e surpriza, e la cerere
Tot am vrut sa te intreb, verii cei frumosi se joaca impreuna? Au jocuri comune?
Andrei al meu are un singur verisor, de 3 ani, pe care incearca sa-l invete una alta, iar asta mic il imita ca o maimuta
Deeeeci, duminica vom avea 20 de grade!!! Ma laud
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Neata!
Astazi e ziua Sarei, frumoasa printesa de Devoska (Cristina din Kiev), o sa-i urez si aici La multi ani, multa sanatate, fericire, cadouri si surprize mii!
Si o dedicatie:
Cristina, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii!
Cristina_C, da, asa scump e, o sa-l mai caut si pe alte site-uri (nu m-am uitat decat pe unul), oricum nu i l-am aratat lui Andrei, ma gandisem sa i-l luam de pasti, dar la banii astia ii iau laptop !
Cristina22, se joaca frumos impreuna Ana si Andrei, baieti veri cu care sa se joace n-are, doar fetite, si Maria mai e, finuta, care e si verisoara...Mai apar scantei intre Ana si el, amandoi lei, amandoi caposi, dar acum au mai crescut si lucrurile se rezolva mai usor! Cu webkinzul stau on line si se mai joaca, isi trimit scrisori, cadouri atunci cand e fiecare la casa lui! Ideea e ca se inteleg bine!
Si aici e frumos afara, soare, dar tot frigut!
Pup toate fetele!
Nicoleta spune:
Salutare.
Avem primavara. Sa vedem cat ne tine...
Matei nu, nu ia antibiotic. Sper sa se repare mai repede, sa putem merge acasa :).
cristina22 spune:
FRUMOASA SARA
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
La multi ani, Sara! sa fii sanatoasa si fericita!!
andy.p spune:
LA MULTI ANI SARA!!
Eu sunt pe fuga ,asa ca va si sper sa revin.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Cristina_C spune:
La multi ani, Sara! Sa fii sanatoasa si fericita!
Dev, felicitari! Ce mai faceti voi?