Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Am facut programare pe mail la un pediatru pe langa scoala lui Stefan.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
cristina22 spune:
Nico-cum sunt baietii?Cum a trecut noaptea?
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Neata!
Nu se poate, cand ne-am trezit era un covoras alb asternut pe strazi si pe masini, noroc ca ninsoarea se oprise...Nina, ti-am zis sa pastrezi zapada la voi, a ajuns pana la urma si aici!
Cristina_C, Nicoleta, Andrei a venit fff multumit de la karate, abia au facut cunostinta, au facut formule de salut, le-a explicat cu ce se mananca karate-le, bla,bla, si le-a facut cateva demonstratii de aparare! Urmatoarea ora e joi, nu stiu inca cum vor fi costumati, ieri a fost in trening si tricou cu maneca scurta! O sa vedem pe parcurs. Ce fac baietii vosti, sunt mai bine?
Anina_n spune:
Haideti, fetelor, la o cafea! E soare afara, chiar daca termometru arata - 8 grade C.
Sorry, katty, trimiteti si voi frigul si zapada mai departe !
Am vazut pozele din parc. Frumosi, ca deobicei, copiii vostri. Parca ar fi frati.
Cristina22, ai ales, deja, cadoul pt. consort ?
Nicoleta, sper ca ati trecut usor peste noapte si azi e mai bine, Matei !
Insanatosire grabnica, bolnaviorilor !
O zi cu mult soare, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Matei iara s-a foit, nu are febra... Abia astept sa mergem la medic sa vedem ce si cum. A mai tusit, mie mi se pare totusi ca ceva nu e ok la respiratia lui (si mai sper sa mi se para).
Stefan este bine, doar mucii au mai ramas.
Katty, ma bucur ca i-a placut la karate. Abia astept sa il duc si eu pe Stefan!
Cristina, cum este Robert?
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
cristina22 spune:
Katty-n-a vrut Andrei sa "economiseasca" ca si Lili de Gabi??
Si lui Andrei al meu i-a placut tare mult la karate, cand a facut...nu cred ca avea 5 ani.Noi am cumparat si kimono.
Musai sa reluam cursurile, ca numai kung fu aud acasa
Nina-si la noi e ger si frig, da' e soare si nu mai conteaza!!
D-lui C nu i-am cumparat nimic.Vroiam sa complotez cu un amic al sau, apoi am abandonat si l-am intrebat direct:FA, CE VREI???
Inca nu-i decis.Oricum are stacheta suuus:homecinema nustiudecare, scaun de birou sau nustiucare ceas.Eu ma gandeam la un parfum...
Apropo de parfum.Sunt innebunita dupa asta http://www.aoro.ro/joop/joop-homme-125-ml-eau-de-toilette/ .E pentru barbati, l-am furat de la sot si ma si dau cu el. Obisnuiti sa va dati cu parfum pt barbati?? Sau numai io-s defecta
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
Neata,
Am facut si eu programare la doctor azi, imediat dupa scoala. Robert era dimineata ca ieri- il durea putin in gat si tusea tot de la gat (de la secretii). Nu-i curge nasul si n-are febra. Vreau sa-l asculte si la plamani, desi imi dau si eu seama ca totul vine de la gat, respira bine si a si dormit bine.
Nicoleta, de antibiotic nu stiu ce sa zic, daca sa-l ia sau nu (Klacidul este Claritromicina). Eu am avut odata, in Romania , dureri foarte mari de gat, fara pic de febra (aveam chiar temperatura 36 si-mi era frig, in plina vara - acum vreo 3 ani, cand am fost la mare). Am luat antibiotic, dar ceva mai tare (Zinnat) si in 2 zile mi-a trecut. Dar poate ii trece lui Matei si fara, vezi ce zice si doctorul azi. Multa sanatate!
Katty, ma bucur c-a venit Andrei incantat de la karate
Vremea s-a incalzit si e in continua incalzire, vineri vom avea 17 grade, saptamana viitoare va mai ploua dar va fi caldut, cam 15 grade. Trimitem si la voi!
katty spune:
Nina, am uitat sa pun un smiley, dupa ce am scris ca ne-ai trimis ninsoarea...acum e soare si senin, deci ne-ai trimis soare! Am vazut comentariile tale la poze, multumim mult!!!
Si multumim de cafeluta, tare frumoasa cescuta!
Cristina22, e super Joop-ul si pentru barbati si pentru femei , eu de ziua indragostitilor i-am luat sotului de la Givency, un parfum www.beautyarena.ro/cumpara/givenchy-very-irresistible-apa-de-toaleta-barbati-100-ml" target="_blank">Very irresistible, care e belea, m-as da si eu daca in prezent n-as fi inamorata de parfumul meu! Asa ca nu esti defecta! iara sotul matale n-are pretentii mari, al meu imi trimite linkuri cu masini, ceasuri de vre-o 10.000 de euro si tot asa...
Andrei n-a vrut sa economiseasca aseara...acum abia asteapta ziua de joi! Are un sensei mai in varsta, cu 9 dani, sotul zice ca e ok, sotul a facut si el in tinerete karate destul de avansat!
Nicoleta, Cristina_C, sa ne zici cum a fost la doctor, bafta!
P.S. Cine are linkurile noastre de plantatii poate ne votati in continuare, aseara a gasit Andrei 700 si ceva de monede, in conditiile in care primeste in medie 35-45 monede de la fiecare, si se intreba saracul de unde!!! Asa ca, multumesc mult tuturor care primeste mailurile mele si ne voteaza si nu se supara pentru asta!!!!
Cristina_C spune:
Cristina, mama mea foloseste parfumuri barbatesti... a gasit vreo cateva foarte, foarte placute, nu mai stiu care.
Sotului ii plac parfumurile barbatesti mai "fresh", mie cele mai dulci (pentru mine) si sunt innebunita dupa cel de vanilie
Cristina_C spune:
Ca tot vorbiti de economii... peste o saptamana, Robert o sa-si dea cam tot ce-a strans pe un robot lego si ramane cu pusculita aproape goala: http://www.amazon.de/gp/product/images/B001U3ZMOU/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&coliid=I1DBZY0CY3CH6C&n=12950651&s=toys&colid=2PDA6ELF9IIG2
Si-l doreste de ceva vreme, dar asteapta sa ajunga tati acasa ca sa i-l programeze pe computer, ca-i un robot sofisticat si eu nu ma pricep. Una din chestiile pe care le face e sa sorteze niste bile dupa culori!!