Copilasi din 2002 *72* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

a nimerit la o antrenoare foarte severa... si a zis ca nu mai vrea. Cica sa-mi economiseasca banii... dar deja se pregateste pt maine, la cursul urmator

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

Gabi, bine ca vrea sa mai mearga si maine! Succes!
Fetelor soferite, succes in trafic!

La noi ploua dar e mai cald. Chiar nu cred ca se mai intoarce ninsoarea. Si vantul s-a mai potolit.

Robert s-a trezit ieri la 12 noaptea cu febra 38, il dureau oasele si un pic in gat. M-am uitat la amigdale- putin rosii, dar nu prea mari. I-am dat nurofen si-a dormit bine pana dimineata la 7, apoi, pentru ca nu mai avea febra, l-am dus la scoala. Sper sa fie bine la pranz, era un pic ragusit, dar vioi. Azi are si chitara si sport, daca se simte bine, o sa mearga numai la chitara, sportul e obositor si trebuie sa se odihneasca mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

katty, multumesc pt. cafea ! Pica bine si acum.
cristina22, cum esti ? Ti-ai revenit ?
La noi au fost - 14 grade C, dimineata si fulguie intr-una.
Haide, primavara, haide !
Ma gandesc, ca isi face aparitia pe 20 martie, cand va fi echinoctiu de primavara si nu va mai avea nici o scuza sa nu apara.
Gabi, ce smechera e Lili !
Cristina_C, cum e Robert ?
Nicoleta, ai iesit cu masina ?
O zi faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Nu am mers cu masina...

Stefan este la scoala, am mers cu Matei la medic si e curat la plamani... in gat nu a vazut bine (doar amigdalele inflamate), ne-a dat antib pe care nu i-l dau inca! Are sirop expectorant. De plante...

Sanatate, Robert!

Azi a plouat-nins... De prisos sa scriu ca vreau primavara...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabi-succes lui Lili.M-a distrat faza cu economisitu'

Nina
-14 grade??
Vine si primavara, mi-a promis mie sotu', ca e nascut pe 21 martie si zice ca o aduce el.Acuma sa vedem

Nico-bine ca e ok Matei!!

Cristina-cum e Robert acum?

Si la noi ploua, ploua...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Nu e mai rau, acum are 37 cu 5 si probabil c-o sa-i mai creasca pana seara, ca ieri, dar nu peste 38, sper. O sa-i mai dau un Nurofen inainte de culcare si sper sa fie maine dimineata macar cum era azi dimineata, daca nu chiar mai bine. De la inceputul anului scolar cred ca a lipsit, daca adun zilele, aproape 2 saptamani, si n-as vrea sa mai lipseasca. Are doar 5 ore pe zi, de la 8 la 12,30 si dimineata oricum se simte cel mai bine. In pauza nu-i scoate afara ca ploua, deci sta tot la caldurica. Multumim pentru urarile de sanatate, incercam sa ne insanatosim!

Nicoleta, ce antibiotic a primit Matei? Eu ma gandesc sa-i fac lui Robert maine sau poimaine, daca nu-i mai bine, testul rapid pentru streptococ (Streptokoken Schnelltest)

Nina, si eu m-am speriat cand am vazut minus 14 grade.

Mergi la inceput

A primit Klacid. Insa el nu a facut febra deloc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am reusit si eu sa ma asez in fata unui computer...de la munca nu prea mai putem sta pe net, asa ca o sa intru mai mult de acasa!
Andrei e cu tati la karate, e prima zi, abia astept sa se intoarca sa-mi zica cum a fost! Era asa emotionat Andrei cand a plecat!
Cristina_C, Nicoleta, sanatate multa puilor vostri!
Nina, sper sa nu trimiti pe aici nici ninsoare, nici grade cu (-), da?
Cristina22, nici ploaie nu vrem! Deci duminica aveti "bairam", nu?
Gabi_K, si pe mine m-a amuzat faza cu economisitu', sper sa nu zica si Andrei la fel dupa ora de karate , desi el ne-a zapacit ca vrea la karate!

V-am promis niste poze de duminica, am aici ultimele aparitii ale lui Andrei "imortalizate" in digital, ca nu mai poti zice pe pelicula....

Mergi la inceput

Katty, chiar demult n-am mai vazut poze cu Andrei si cu verisoara lui, Ana. Foarte frumosi amandoi copiii si se se vede ca se inteleg foarte bine, ca intotdeauna.
Succes la karate, se antreneaza i tinute speciale sau obisnuite, de sport? Robert merge la kung fu ca la ora de sport, are doar un tricou cu kung fu, cumparat de acolo, dar e cu maneca scurta si-l poarta doar vara.

Mergi la inceput

S-a culcat, dar a inceput tusea... cam sparta... Ce fac?? La ce alt medic sa ma duc pentru o alta parere?? Uff!

Katty, foarte faine pozele, ca de obicei. Cum a fost la karate?

Cristina, cum se simte Robert? Daca Matei ar face febra nu as clipi cu antibioticul ala, dar asa... Si daca totusi ma insel?

Mergi la inceput