Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 14
dicirstea spune:
Carla, nu e asta.
L-am vazut si eu, dar vezi ca e inchis!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
Am vazut mai tarziu, am editat.
Dici, bun venit si la noi! 
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Am vazut mai tarziu, am editat. Dici, bun venit si la noi! ![]() |
OOff, Carla, nu-mi ardea mie sa vin pe nicaieri, dar ...asa mi s-a facut o frica atunci cand am vazut ce s-a intamplat. Nici nu am putut sa inchid ochii azinoapte

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Vivela spune:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa dea putere familiei! 
E atat de trist, atat de nedrept, atat de dureros...nu stiu cum se face, dar multa lume din jurul meu o cunostea personal pe Carmen sau pe sotul ei...toti sunt consternati.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Kariris spune:
Carmen nu ii avea decat pe Petru si Stefan, gemenii nascuti in aceeasi zi cu fetele mele si facuti prin fiv. Nu avea 3 copii, ci 2.
Foarte grea incercare pentru parintii ei care isi vor ingropa singurul copil! Cred ca e cel mai devastator lucru care ti se poate intampla: sa-ti ingropi copilul.
Apoi, copiii care vor fi o viata intreaga fara mamica lor... si nu in ultimul rand Marius caruia dintr-o data i s-a spulberat o parte din viata lui, din stabilitatea si normalitatea lui. Au reusit sa fie fericiti pe deplin pentru foarte putin timp 3 ani... practic Carmen nici nu a apucat sa se bucure de copiii ei; imi amintesc cand imi spunea ca ne apreciaza ca avem curaj sa plecam cu copiii atat de mici departe de casa si ca ei mai asteapta putin sa creasca baietii ca sa plece singuri cu ei. noi doua ne faceam vise sa plecam impreuna la mare anul acesta. Atat de rau imi pare ca pe 1 martie cand m-a sunat eram in toane proaste si nu prea am vorbit. Imi pare rau ca nu am mai apucat sa o vad.
Mie nu imi vine sa cred ce s-a intamplat!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
CarlaV spune:
Lachi, 

.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oaana spune:
Eu cred ca e o idee foarte buna sa se adune postarile scrise de Carmen.Luna ,daca ai timp
Fetelor eu cand intru pe mail si vad numele ei cu ultimul mesaj ma apuca plansul...Imi aduc aminte ca-mi povestea ca asteapta cu nerabdare vara sa mearga cu puiutii la Horezu,unde au o casa de vacanta...Chiar ma gandeam ca nu ne auzisem de ceva vreme,si am fost asa de trista marti,chiar ii spusesem sotului despre starea mea si uite ca seara am vazut la tv.O sa-mi lipseasca tare mult,era atat de blanda,atat de calda

ddanagh spune:
Eu una nu am putut scrie pana acum. Am un nod in gat si-mi vine mereu sa plang. Daria maintreaba 'ce ai mami?, ce ai" iar eu nu stiu ce sa-i raspund. Astfel imi dau seama ca mi-e imposibil sa-mi inchipui ce-i in mintea sotului lui Carmen acum, cat vor plange copilasii ei dupa ea zilnic asteptand-o sa intre pe usa. 
Carmen fie-ti somnul lin iubita mamica, ai grija de puii tai de acolo de sus
Imi vine acum in minte prima poezie invatata de Daria: "fiecare pui are mama lui, tot asa si eu am pe mami meu" 

De ce Doamne??????
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
11
violetan spune:
Condoleante familiei.
Carmen intotdeauna va fi mamica baietilor, chiar daca nu fizic. Va gasi puterea tati sa ii creasca mari si destepti, iar in timp durerea se va estompa, chiar daca nu va disparea complet. E atat de trista viata cateodata, dar trebuie sa luptam cu ea...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
monicabo spune:
Condoleante familiei!
Nu prea mai stiu ce sa spun, nu prea ma pricep la cuvinte....
M-am apucat eu de o cautare/copiere a mesajelor scrise de Carmen, am zis macar atat sa fac si eu! Frate, grea si migaloasa e cautarea! Gasesti subieste de 20 pagini, si habar nu ai la ce pagina a scris persoana!
O sa trimit fisierul in cateva zile pe mailul comun sau vreunia dintre voi, daca e cineva care se ocupa special de asta.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria