Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Chiar speram sa isi revina. Dumnezeu sa o odihneasca .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de puiutii ei, atat de mici...E atat de greu sa mai gasesti ceva de spus in fata unei asemenea tragedii..

Daca ii putem ajuta cu orice pe cei mici, Lachione, Oana, va rugam sa anuntati. E atat de trist cand vezi cat poti fi de mic in viata asta, azi esti maine nu mai esti. Parca nu-mi vine sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

mi-a fost si frica sa intru sa mai citesc, mi-a spus o prietena aseara si n-am putut dormi toata noaptea, cu gandul la copii. Ideea Lunei mi se pare foarte buna, copiii sa citeasca ce scria mama despre ei. Eu pot printa mesajele daca le aduna cineva, imi pare rau ca nu pot sa le caut. Daca are sotul nevoie de ceva, spuneti.
De aseara imi strang si mai mult copiii in brate, numai la tragedia asta ma gandesc.
Nu e nimic ce se poate spune in aceasta situatie care sa-i aline pe cei ramasi, dar sunt mii de oameni alaturi de ei si se roaga pentru Carmen .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Of fetelor... Nu imi iese din cap oricat as incerca sa nu ma mai gandesc.

Carla daca si celelalte fete cred ca e o idee buna, si daca Lachi si Oaana care tineau leg cu ea cred si ele ca e ok, eu ma voi apuca de sapat dupa mesaje maine.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Condoleante!

In astfel de momente, cuvintele sunt de prisos. Numai noi mamele stim ce inseamna aceasta pierdere.

Drum bun printre ingeri, Carmen! Acolo este locul tau!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lachi sau oaana v-am trimis cate un PM, daca intrati azi, maine pe forum va rog frumos sa-mi raspundeti la mesaj.. multumesc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

scuze ca dau buzna
dar va rog
daca luati vreo hotarare sa ii ajutati cumva pe cei din familie
pe copii ei
sa ne anuntati si pe noi
la rugaciune colectiva pt a avea un bebe
caci vom contribuio cu placere

noi ne-am rugat azi la slujba pt sufletul ei
dumnezeu sa o odihneasca

nici noi nu am dormit toata noaptea

cred ca e o idee buna cea cu stransul de mesaje scrise de ea
le-ar prinde bine copiilor cand vor fi mai mari

doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Buna
imi pare tare rau,off io ma gandesc la copiii aia,cat de greu le este si o sa le fie.Dumnezeu s-o odihneasca si sa dea putere multa tatalui.
si mie imi pare tare buna ideea lunei cu mesajele.
cu ajutorul,trebuie vorbit cu tatal daca-o putea sa se gadeasca acum la asta..cand probabil ca nu-ti mai sta mintea.

Mergi la inceput

Aveti idee de ce a spus un psiholog la tv ca are 3 copii?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Uitati subiectul de la "umanitare" despre cum putem ajuta familia lui Carmen: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149826 .

EDIT: nu inca.

Mergi la inceput