Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

sunt si eu tare trista... m-a intristat ce am vazut la televizor, dar citind amanunte de le cele care i-ati fost apropiate... chiar nu-mi pot stapani lacrimile.

foarte dureros mi se pare ca puiutii ei nu stiu ca mami nu mai vine si ei inca o asteapta, intreaba daca a venit mami... Doamne de durere... nu mai ingadui, Doamne ca suflete nevinovate sa sufere, copii mici sa ramana fara mama lor!

pentru cautare mai rapida, dati versiunea pentru imprimanta si acolo cu ctrl+f4 cautati firt_carmen si va duce direct la postarile ei (asta daca ati gasit topicurile la care a scris).

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

De saptamana trecuta de cand am aflat despre Carmen nu am mai putut sa scriu aici, pur si simplu incepeam si nu-mi gaseam cuvintele si renuntam. Ca si voi, sunt inca socata de cat e de nedrept si tragic ceea ce s-a intamplat. De multe ori mi-a venit sa plang numai uitandu-ma la copiii mei si gandindu-ma la ea si la copiii ei si la familia ei. Dumnezeu s-o odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........
lachi, oaana.......imi imaginez cat va este de greu...dar asta e viata, fiecare isi duce crucea lui...e nedrept dar ...daca putem ajuta cu ceva, sa ne spuneti!

incerc sa scriu si despre altceva, ca ma duc cu capu cand ma gandesc la ce se intampla..........eu ieri l-am avut pe andrei la doamna Kat, ca noi sambata am fost la un botez. am vazut un bebe de 4 luni foarte dragutz , care n-a plans deloc. botezul a fost catolic, am asistat pt prima data la asa ceva, mult mai putin "traumatizant" pt bebe, comparativ cu cel ortodox, asa ca puiutzul a dormit non stop. la restaurant a stat treaz, a "dansat" cu mamik lui...a fost frumos.
in drum spre casa, aseara, i s-a oprit sotului motorul, n-am facut niciun comentariu in masina, insa cand am ajuns acasa si am sunat-o pe socrela sa-i ziceam ca am ajuns cu bine, andrei a inceput sa tipe la telefon: s-a oprit motorul la tati!!!.....deci a inceput sa dea din casa...

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Fie-ti somnul lin Carmen!

Dumnezeu sa-ti ocroteasca puiutii care vor creste fara tine

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Ce tristete, ce viata grea si netraita de Carmen.

Carmen sa iti fie somnul usor si de acolo de sus sa iti poti vedea puisorii crescand chiar daca nu vei fi alaturi de ei fizic

Sper din suflet ca baietii ei sa stie cat de iubiti sunt de mama lor

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, si Saby da tot din casa, trebuie sa avem mare grija la ce informatii are acces. Plus ca ieri ma uitam la stirile despre Carmen pe net si a venit sa ma intrebe "mami, doamna asta a murit?". Am ramas masca, sunt sigura ca nici eu si nici sotul n-am pronuntat cuvantul, probabil a auzit intr-un comentariu.
Stefania, felicitari, chiar ca acum trebuie sa inveti sa fii mama de baietel, te inteleg bine .
Cygni, ma grabesc, mai am putin timp sa-mi fac rost de batic si haine lalai .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

'Neatza fetelor!

In continuare nu-mi vine sa cred, parca e totul ireal, desi sunt convinsa ca sunt foarte multe cazuri in care puiutii isi pierd mamicile. Eu iar intru in psihoza si ipohondrie, la fel am patit si anul trecut cand va ziceam ca a murit de cancer o "vedeta" de televiziune (vedeta in ghilimele pentru ca era o persoana simpla facuta vedeta de Big brother) aproape in direct, adica drama ei a fost televizata pana aproape de moarte, avea 28 ani si doi baieti superbi care au ramas fara mamica. M-a afectat imens atunci si acum imi revine depresia in urma decesului subit a lui Carmen.

Cateodata imi vine sa renunt la forum, cand am intrat in grup la odisee mi-am dat seama ca statistic, dintre atatea mamici, ceva in neregula se poate intampla cu una dintre noi sau un bebe, cand citeam pe la alte subiecte de bebei cu probleme la nastere, ma gandeam ca din punct de vedere statistic se poate intampla si la noi. Eram mereu speriata ca acea persoana voi fi eu sau copiii mei, nu stiu daca s-a mai gandit cineva la asta. Si acum Carmen.... Sincer, stiu ca facand parte dintr-un grup sau nu, daca e sa ti se intample se intampla oricum, insa parca mereu mi-e teama de ce e mai rau... Nu o sa mai continui pe ideea asta ca stiu ca probabil nu intelegeti ce vreau sa zic, deja devin incoerenta, chiar eu cu gandurile mele...

Am simtit nevoia sa scriu, sa ma descarc, scuze daca am deranjat pe cineva.

Am sa caut mesajele lui Carmen cand reusesc sa imi fac timp, am sa le copiez in word si am sa le trimit pe mailul comun.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, in linii mari inteleg ce zici tu acolo.....eu am avut un sentiment asemanator fata de prietena mea , cea cu copilul cu probleme....multa vreme am purtat un sentiment de vinovatie....aveam convingerea ca i s-a intamplat ei tragedia asta, ca sa nu mi se intample mie....incearca sa te aduni....asta e viata, buna rea, corecta, nemiloasa...trebuie s-o traim asa cum e. sa ne rugam lui DD sa nu ni se intample noua, si sa ne bucuram de ceva in fiecare zi.....cat despre temerea ta ...nu cred ca apartenenta la un grup, iti creste sansele de a ti se intampla o nenorocire.....oricum faci parte din lumea asta......mare!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
luna,te pup cu drag..crezi ca doar tu ai astfel de ganduri..ohooo uita-te la mine,mama panicarilor si gandurilor negre..exemplu:acu mi-a plecat sotu' si sunt singura in casa cu mihnea,daca mor,daca nu apuc sa sun,sta copilul asta cu mine,poate plange,daca nu aud vecinii,ce se intampla cu copilul...ce zici?!...imi revin rapid ca asta e nu pot sta cu sabia deasupra capului non stop desi e o realitate dar cu D-zeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna dimineata

of, si mie mi-e tare greu sa scriu, cuvintele spun atat de putin din ceea ce simtim .
nu cred ca are vreun rost sa cautam sensul a ceea ce s-a intamplat, sa ne tot intrebam de ce, pe Carmen nimeni si nimic n-o mai aduce inapoi .
daca e sa gasim un sens, eu cred ca totusi sensul este acela ca noi ceilalti sa intelegem - din nou - prioritatile noastre in viata. eu nu ma pot gandi ca e posibil sa mi se intample si mie vreodata ceea ce i s-a intamplat lui Carmen, ma ingrozeste acum doar ideea ca au fost lucruri pe care am vrut sa le fac si nu le-am facut si ca n-am luat de la viata tot ce puteam sa iau.
ar trebui ca tragedia acestei familii sa fie cel putin o lectie pentru noi, cele care ne mai putem bucura inca de zambetele copiilor nostri si sa-i lasam si pe ei sa se bucure de caldura pe care le-o putem oferi. eu imi dau seama uneori ca in loc de bucurie si entuziasm le oferim copiilor nostri propriile frustrari, frici, tristeti, suparari - acumulate din intamplari pentru care ei nu au nicio vina... timpul trece, si chiar de nu ni se intampla nicio tragedie, timpul inapoi nu avem cum sa-l dam.

am mediatat mult in acest rastimp...cred ca ar trebui s-o facem fiecare, sunt sigura ca din ceruri, Carmen ar fi mai multumita sa stie ca moartea ei n-a fost atat de inutila...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput