Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dragelor, FELICITARI pentru proaspetele MAMICI!!!

Nu prea avem timp sa va citim, dar suntem cu sufletul si gandul alaturi de voi.

Suntem bine, ceva probleme cu papica, mami nu prea are sfarcuri si ne cam chinuim cu mameloane de silicon (care din punctul meu de vedere sunt groaznice, imense pentru gurita lui Albert) si cu mulsul.

O sa incerc sa mai iau pe langa ceai de stimularea lactatiei si ceva homeopate sau poate imi recomandati voi ceva, ca daca bebe nu prea suge, mi-e frica sa nu pierd laptele pe care il am.

Am pus poze pe picasa cu familia noastra minunata.

Va pup!

fericita de Albert-Kristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ATB, Bumbita, Andira, Linda, Andra, Selina multumesc mult de raspunsuri. chiar nu stiu daca poate fi de la gaze, in sarcina aceasta nu am mai avut atat de mult ca data trecuta.
Selina, problema cu numele o avem si noi. nu reusim nicicum sa ne punem de acord. am spus ca o sa fac cateva biletele cu variantele de nume si o pun pe Daria sa aleaga unul.
Andra, eu am de ceva vreme durerile astea si nu am avut niciun semn de nascare. sincer nici nu imi doresc sa se intample prea repede chiar daca ma dor toate cele si abia astept sa scap de burtica.

Ina, multumesc de intrebare, azi noapte am dormit ceva mai bine, nu m-a mai durut.
eu am observat ca ma doare cel mai des atunci cand stau intinsa, in timpul mersului nu am avut probleme pana acum.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Suntem bine, ceva probleme cu papica, mami nu prea are sfarcuri si ne cam chinuim cu mameloane de silicon (care din punctul meu de vedere sunt groaznice, imense pentru gurita lui Albert) si cu mulsul.

Va pup!

fericita de Albert-Kristian

vezi ca exista mameloane de diferite marimi si de la mai multe firme. trebuie sa rezolvati cumva problema. pupici si merg sa vad pozele cu voi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

jasmine felicitari pt intrarea in luna a 9.a

pai tu ai zis ca o sa trec de 10 martie si eu te-am ascultat

acum targetul meu e 17 martie (dar de fapt sper sa ajung la 22 martie)

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana si eu obosesc foarte repede, ultima saptamana a fost de groaza, abia imi trag sufletul,posibil sa fie de la tiroida
inainte de plictiseala faceam curatenie non stop...azi m.am pus sa sterg praful si greu de tot mi.a fost

denisa doamne, cum sa nasti inaintea mea:) cand m.ai intreaba sotul sa.i spui sa stea la rand

fetelor imi cer scuze nu stiu cine m.a intrebat de dop...
la prima sarcina , am stiut clar ca ala e dopul, in ziua in care am nascut mi.a cazut , m.am dus la baie cand am simtit ceva si era solid, exact ca un dop gelatinos, nu flux sau secretie
ieri a fost ceva gen flux, doar un pic legat, de aia nu stiu ce sa cred

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetele,

Intru sa spun si eu BINE AI VENIT BEBE DAVID .
FELICITARI ERINA sa-ti triasca minunea frumoasa (l-am vazut ), refacere usoara si laptic mult .

HAI SENSIBILA

Noi mai avem inca scaune moi si care mie mi se par urat mirositoare, dar sunt mai rare, mancam in continuare bine, dormim bine, doctorul zice sa nu-mi fac griji ca trece , nu stiu ce sa zic. Ii dau smecta si trimedat.
Si a luat cam putin in greutate saptamana asta ./
Oricum am ajuns la 4kg.

O zi buna!!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

bumbitza - nici mie nu mi se pare important sa fie reglabil pe inaltime
daca manerul e reversibil e OK,asta conteaza
eu nu m-am decis (evident)

briza - felicitari pt casuta

ina - da,azi implinesc 36 de saptamani si acum m-am obraznicit si vreau sa mai rezist inca o saptamana cel putin
seful tau e un maaare cretin!
ignora-l si gata

rmkristine - ce vrei sa spui cu moralul nu foarte bun?
sper ca nu s-a intamplat nimic

cristinicuta - am o nelamurire in legatura cu vaccinul BCG de la bulgari
tu parca ai zis ca o fiola are 37,5 ml si ajunge pt a vaccina 10 copii
dar pe site in poza apare o cutie cu 10 fiole
cum o fi pana la urma?

child - eu stiu de Galactogil (niste granule de la farmacie) si Nutrinatal (pastilute homeopate,le poti gasi si la farmacie si la plafar)

35+

Mergi la inceput

briza sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa va bucurati de el toti 3 :)

jasmine ba o sa mai rezisti mai mult de 17, o sa vezi

denisa si la mine pe solutie zice sa se clateasca dupa folosire cu apa potabila...ma rog, la ceva o fi buna, in parc pusa intr.o sticla mai mica ceva de genul asta

eu aseara am descoperit ca vaccinul asta de care vorbiti voi bcg nu se mai face in spania din 1980 parca...cat dureaza imunizarea astaż
daca ies din spania tre sa.l fac? e musai la nou nascut sau il pot face si cand copilul e mai mare si calatoresc?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Feteleeee!

Sunt tare fericita!!!Am fost la eco, a venit si nenea cardiolog si bebe Ghiulica este perfect! Doctorita a gresit...si uite unde s-a ajuns. Oricum nenea dr. i-a explicat exact care-i treaba, iar pe mine era sa ma podideasca lacrimile pe pat acolo de emotie. Sotul meu nici n-a vrut sa intre, m-a asteptat afara in vant, timp in care a fumat tigara de la tigara. Asa e el mai cacacios la faze din astea.
Sunt euforica si va multumesc inca o data pentru sprijin si pt. ca v-ati gandit la mine si multumesc si lui Dumnezeu ca m-a ajutat!
I-am vazut si fatuca si e un buflei. Are acum 2 kg, si capul maricel...cica ar fi cam greu la o nastere normala, dar eu oricum vroiam ceza! Lichidul amniotic a zis ceva de grad 2 parca, canal cervical 3cm, col inchis.
In sfarsit sunt linistita si ma rog pentru voi toate sa aveti bebei sanatosi si sa nastem usor, iar cei cu probleme, sa se rezolve de la sine.

Am pus la semnatura poze noi, cu noi!

33+ Radu Alexandru
poze ghiulica

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

bravo annya!!! tare ma bucur pt voi, acum o sa stai si tu linistita pana la nastere

POZE

Mergi la inceput