Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)
Raspunsuri - Pagina 16
selina-d spune:
Yaia ai ghicit
ca si data trecuta a fost numele ales de mine pana la urma, chiar si al doilea, care eu il lasasem preferatul lui, cand am nascut a zis ca daca m-am chinuit atat sa nasc sa fie numele care imi place mie. Acum imi place foarte mult Stefan si este si in romana si in germana. Sa vedem cum va fi pana la urma. 
Roxana pana vine mama mai esteeeeee. Iti zic sincer ca nu astept cu foarte mare nerabdare, pentru ca mi-e frica sa nu se ia in clont cu barbatu-meu care nu o prea inghite. In rest sufar si eu de constipatie
si mai apelez in cazuri de urgenta la supozitoare cu glicerina. Mere si apa si chestii din astea nu ma ajuta. Mai iau ceva seminte laxative (Flohsamen - nu stiu cum sunt in alte limbi) si in general ma stradui sa nu fortez prea tare. Macar de data asta nu am facut hemoroizi.
Mami
35+
si Victor (31.08.2007)
atb spune:
Dayanara, Bumbitza, Babyangel, Andra, multumesc!![]()
Intr-adevar n-am pus f mult pe mine, 9-10 kg. Mi s-au terminat bateriile la cantar de vreo 3 zile asa ca nu stiu exact cate kg am, dar azi merg sa-mi iau altele.![]()
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Lindal spune:
Nemary, dureri de care spui tu am avut si eu, probabil ca sunt de la gaze. Mie mi-au trecut stand pe minge. Daca te apuca in pat e cumplit ca nici nu te poti misca, mi-e mi-a luat si rasuflarea. Insa mingea face minuni. O recomand cu caldura tuturor!
Denisa, iarasi scuze ca n-am mai apucat sa-ti raspund. Inca nu am cumparat pastilutele homeopate si nici nu stiu daca mai are rost sa le iau. Bubitele albe au cam trecut, lasand in urma lor un punct mic uscat pe un loc rosu. Treptat vad ca trec. Mi-au ramas buzele foarte uscate, desi ma tot dau cu creme de 3 ori pe zi. Regim alimentar n-am tinut deloc, am mancat de toate, inafara de soia, evident! Nu ma doare nimic si nu ma simt rau, doar imi vine sa ma mai scarpin, dar ma abtin. Sper sa treaca cat mai repede si... sa nu iasa copilul cu picatele.![]()
34+ (AMR 5+)
Ina_3040 spune:
Felicitari Erina, sa ai un baietel sanatos si norocos, l-am vazut in poze e un frumos-foc 
Annya bafta la ecograf, te asteptam cu vesti bune!
Nemary exact dureri din alea laterale am avut si eu azi noapte de ma tot trezeam din somn. parca era si burta pe lateral + oasele bazinului, foarte ciudata senzatia. acuma mi-au trecut. tu cum te mai simti?
Vladimirescule ai descris exact cum simt si eu
imi e asa de draga burta de as pupa-o non stop dar nu ajung... si ma tot uit in oglinda si asa de frumoasa mi se pare. si imediat scapam de ea dar o sa ramanem cu nostalgia momentelor cand bebe era in noi si era numai al nostru.
Castelana frumos nume ati ales pt flacaul vostru.
Jasmine ma bucur ca ai primit injectiile si ca deja ai facut 2, esti mai linistita sigur. si parca deja ai 36 de saptamani sau ma insel? sigur mai sta bebe la caldurica macar o saptamana.
eu sarbatoresc ultimele 3 zile le lucru, sefu mi-a zis azi ca pot sa merg si saptamana viitoare daca ma plictisesc acasa, mi-a picat fata cand am auzit. un bou, nu pun la suflet.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Ina
37+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
miria_cristina spune:
Fetele, fac o pauza ca deja mi se umfla picioarele.
ROXANA - Vorbeati de solutia de sterilizat de la Chico. Eu am folosit-o intr-o cratita mare, noua si cu capac. Dar acuma am cumparat o cutie din plastic cu capac adanca numai buna de bagat in ea pana si jucarii. Este tare incapatoare.
BRIZA_MARII - Capacul se desigileaza, apoi se apasa in timp ce-l rasucesti ca altfel nu se deschide in veci, doar se rasuceste in gol.
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Linda - bine ca au trecut
. Nu iesi bebe pestrit, stai fara grija. Nu m-as fi gandit niciodata ca soia da alergii
roxana- eu cred ca am luat solutia degeaba. Eu o pun intr-o cutie de plastic. Pe ea scrie sa clatesti cu apa temeinic dupa sterilizare.
In apa nova nu am incredere. Decat sa se aleaga copilul cu o enterocolita mai bine ma lipsesc. Cred ca o s-o folosesc doar pt jucarii.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara nemary n.am idee, or fi tot contractii, poate le percepi altfel, acolo unde te durea se intarea? roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
nu se intarea deloc, de aceea eu zic ca nu sunt contractii.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
cristinicuta spune:
Iata ca revin si eu dupa o mica pauza, felicitari tuturor mamicilor, sa aveti bebei sanatosi si fara colici, iar pentru voi recuperare cat se poate de rapida si laptic mult pt ei
Erina - felicitari pentru un bebe frumos tare si sanatos...iti urez recuperare rapida si laptic pt bebe, si un bebe cumintel si fara colici....
cand te gandesti ca noi trebuia sa fim in acelasi timp...ma apuca emotiile, sper sa mai stea bebe pana pe 16 pana cand e programat...
fetelor, pe mine ma cam doare spatele in dreptul rinichilor, nu cred ca sunt contractii pentru ca burtica e moale si bebe oricum danseaza..cred ca s-a inscris si el la Dansez pentru tine si e in repetitii acuma
.....e o durere surda dar continua....ma tine de cateva ore...o fi si de la stat in pat in mod continuu de 3 saptamani si...???oricum nu am ce sa fac mai tre sa stau pana pe 16..
38+
Alex Cristian
AMR 6 de zile
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Am si eu o intrebare ca zici ca sunt batuta in cap : cum desfac solutia aia de sterilizat de la Chicco? Vreau sa sterilizez protectiile de silicon pt sani, si nu sunt in stare sa desfac capacul la sticla . Am scos dopul ala alb cu masuratorile si mai departe nu ma mai descurc![]() 35+ Eric Mihai |
din cate imi amintesc trebuie sa apesi pe dop si apoi sa invarti, dar sigur este un desen pe sticla. dupa ce sterilizezi sa limpezesti cu apa fiarta si racita sau apa sterila daca ai.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
rmkristine spune:
MA intorc si eu printre voi, desi nu cu un moral foarte bun, pentru a felicita toate mamicile devenite intre timp cele mai fericite dintre noi!!!!! Si pt a le ura sa aiba parte de copilasi binecuvantati cu sanatate si tot ce-si doresc ele pt ei!
Marina
31 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

ivan leonard(2.12.2006)
: cum desfac solutia aia de sterilizat de la Chicco? Vreau sa sterilizez protectiile de silicon pt sani, si nu sunt in stare sa desfac capacul la sticla
. Am scos dopul ala alb cu masuratorile si mai departe nu ma mai descurc