Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)
Raspunsuri - Pagina 15
Bumbitza spune:
bobita, multumim pt regim, pare interesant, in afara de partea cu cafeaua l-am mai testat si eu si a dat rezultate.
dayanara, e un cerc vicios cu supozitoarele...incearca prin alimentatie si multe lichide sa renunti cat de cat la ele. Intestinul tau s-a obisnuit cu ele, a devenit lenes si nu mai lucreaza deloc, asteapta sa fie stimulat, la ce sa se mai chinuie?
jasmine, reglabil pe inaltime nu e, dar nu pot spune ca ma deranjeaza, am zis doar sa-ti spun in caz ca te-ai decis la modelul asta. Cu epilarea am si eu o problema, abia mai reusesc sa ma fac singura cu aparatul de ras, la crema nu ma bag ca si-asa ma chinui, iar de ceara...pe langa faptul ca ma cam doare in ultima vreme, am si pielea sensibila si ma irit cam la o sapt jum-doua cand incepe sa creasca deja
Astazi insa sunt nevoita sa ma epilez minutios ca ma duc la dr pe la 5
.
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
nafi spune:
Buna dimineata fetelor!
Am citit pe sarite ultimele mesaje...si in primul rand as dori sa-i spun Bravo! Erinei si BUN VENIT micutului David care este un frumos!
Noaptea care doar ce s-a incheiat a fost una de "santinela" caci asta mic mi-a dat picioare toata noaptea. din ora in ora am mers la baie. am mancat si o banana dupa care Riccardo a inceput sa sughite si a tinut-o asa jumatate de ora....
Asa ca am inceput ziua un pic cam agitata si nervoasa de la nesomn...Chiar si in momentul asta imi primesc picioarele de rigoare de la asta mic. Ce o fi avand nu stiu! nu s-a agitat niciodata in halul asta! sper ca ii este bine....
Acum merg sa ma pregatesc de plecare...azi sper sa reusim sa cumparam caruciorul si trebuie sa vedem si un apartament (caci suntem in cautari de ceva vreme ptr a cumpara ceva mai marisor).
Aici ninge ca in povesti! stiu ca acolo v-ati saturat de zapada dar aici a nins doar o data anul trecut inainte de Craciun, asa ca pr mine e o bucurie sa privesc dansul fulgilor de nea si sa le invidiez supletea!!! caci eu ma simt ca un bolovan....
O zi buna fetelor!

35 +
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
andra_s spune:
nemary eu am avut durerile descrise de tine si dupa o ora si jumatate am nascut. bine ca au trecut cu nospa, pe mine in momentele acelea nici ginypral perfuzie nu m-a ajutat.
atb ce burtica frumu si maaare ai 

imi e asa drag sa vad burtici asa mari si semete, eu nu am mai apucat dimensiunile astea
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
lorex spune:
Dragi mamici de iepurasi!
V-am scris aseara un mesaj mai lung iar cand am dat send mi s-a spus ca forumul are probleme tehnice, so...am pierdut mesajul..
Vreau sa va spun ca ma simt datoare fata de voi, mi-ati facut galerie la nastere desi eu nu activez pe aici decat ocazional, deoarece mereu am crezut ca voi naste in februarie si atunci am activat mai mult la pufuleti.In ultima saptamana de sarcina, ziua de cezariana s-a schimbat din 2 febr in 1 martie.
Na, acum sunt mamica cu "iepuras de pufulete"![]()
In seara dinaintea naasterii iubitei mele bobitze, se preda stafeta, de la noi la voi iar eu am fost atat de prinsa cu pregatirile si emotiile de dinainte de...incat efectiv, desi am vrut enorm, nu am reusit sa intru si la voi sa va las un mesaj. Asa ca va urez acum...desi mai aveti f putin pana terminati odiseea, sa aveti nasteri usoare, sa va refaceti rapid, bebei sanatosi si laptic bun la piept!
Savurati din plin ce v-a mai ramas din perioada sarcinii...de departe cea mai frumoasa si speciala perioada din viata unei femei!
Imi amintesc cu cat drag urmaream miscarile din burtica si incercam sa-mi imaginez cum sta bebe si ce anume misca..nu prea reuseam sa-mi dau seama. Acum insa, cand dorm cu ea la piept (activitatea mea preferata) si se misca, imi aminteste perfect de miscarile din burtica si ..acum inteleg..![]()
Noi, mamicile de pufuleti deabia ne-am mutat la "365 de zile din viata bebelushului" pt ca am asteptat si ultima gravidutza sa nasca, pe Arwen! Ar mai fi Ioana_fota, care-i mai mult de-a voastra dar activeaza cu succes si la noi!
Pe ea n-o mai asteptam ca mai dureaza.Pup Ioana, nu te superi, stiu ca ne intelegi! 
So, ne gasiti acolo daca aveti nevoie de noi! 
Noi oricum stam cu ochii pe voi!
Vreau sa multumesc in special celor care mi-au facut urari de bine si felicitarile de dupa:

Erina, Bumbitza, Honeybaby, Dinami, Bbaby angel, Ami_84, Ina3040, Nafi (da, mi-am pus la piept cel mai frumos martisor!!
), Dayanara, Delia13, Kossir, Atb, CastelanaC, Asteropipan, Rebiana27, Mihaelagrosan, Miriacristina, Nibi_niki, Yasmine, Oanaiacovitza, Ramy77, Brizamarii, Cristina30, Selina, Camilecu!

Si nu in ultimul rand, mesagerului meu, Ioana_fota! 
PS: pt listuta: 52 cm, apgar 9
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
dayanara spune:
bumbita, sa stii ca nu mi.au dat dependenta, supozitoarele ar fi nasol de folosit cum spui tu, cand stimulezi organismul, adica nu.ti vine sa faci si te ajuti de supozitoare, eu il folosesc doar cand imi vine, ca sa nu ma fortez
acum o saptamana am mancat aiurea de tot si nici n.am apucat sa ajung la frigider sa iau un supozitor :)))) oricum daca n.as fi gravida clar n.as folosi
lorex tare curioasa sunt s.o vad pe iuria...ca maica.sa mi.a taiat aerul cand am vazut.o in poze
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
lorex spune:

HAI Ami_84!
HAI Anca_Yari!
HAI Cactus76_ro
HAI sensibila

BRAVO Erina, Asteropipan, Alice, CoriMami! 
_
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara lorex tare curioasa sunt s.o vad pe iuria...ca maica.sa mi.a taiat aerul cand am vazut.o in poze roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |

trebuie sa fac un album, inca nu ama vut timp!
dar promit ca o sa vi-l postez cand e gata

_
briza_marii spune:
Fete dragi vreau sa imi cer scuze canu am apucat sa citesc mai nimic din urma

Nu am apucat sa va spun ca am reusit sa finalizam actele de la Prima Casa si acum alergam de nebuni sa renovam apartamentul cat de cat sa ne putem muta. Idee e ca sunt din ce in ce mai obosita, azi noapte la 12 ma faceam pe picioare ca am crezut ca spital scrie pe mine. Din fericire dupa 2 nospa si un magne b6, pe la 3 noaptea m-am linistit. Asa ca azi am inceput sa fac bagajul, dar inca mai am multe de pus in el, sper sa ma simt in stare sa merg in Carffour si sa le cumpar.
Am si eu o intrebare ca zici ca sunt batuta in cap
: cum desfac solutia aia de sterilizat de la Chicco? Vreau sa sterilizez protectiile de silicon pt sani, si nu sunt in stare sa desfac capacul la sticla
. Am scos dopul ala alb cu masuratorile si mai departe nu ma mai descurc
35+
Eric Mihai
honeybaby spune:
Am deschis fereastra sa scriu mesajul si m-am dus pana la baie . Acum nu mai stiu ce vroiam sa scriu
Nafi - si bebeluna sughite noaptea destul de mult. eu sunt mai nesimtita , adorm si daca sughite.![]()
Da aici ninge ca in povestile horror. Ieri batea un vand si combinat cu zapada aia rece care ti-o baga peste tot. brrrrr/
Noroc ca azi e soare. Frig, dar soare.
Roxana- nici nu am pretentia sa-mi dea bani inapoi, pot sa-mi dea un bon retur si gata. Gasesc eu ce sa cumpar de banii aia.
Jasmine - eu ma fac cu aparatul de epilat.
Eu am avut probleme mari cu costipatia la sarcina trecuta si m-am dus s-o intreb pe dr daca daca dependenta supozitoarea. A spus ca in timpul sarcinii da, dar oricum daca altfel nu poti ce sa faci. Dupa sarcina nu a auzit pe nimeni sa ramana dependent de supozitoarele cu glicerina. Odata ce se regleaza secretia de hormoni se regeleaza si tranzitul.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:

Hai sensibila!

andira si eu sunt curioasa ce face rebiana :)
de amy la fel nu stie nimic sau de ancayari...
briza am si eu intrebate legata de solutia aia, in ce o pune.ti?
adica in ce recipient?
cu toate ca am sterilizator electric mi.am luat ieri solutie :)))
incep sa devin paranoica
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE