Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)
Raspunsuri - Pagina 14
bobita2010 spune:
buna dimineatza si de la mine
eu ieri nu am reusit sa intru deloc 

si eu astept rezultate pt streptococ B, am verificat acum pe site la Medlife si inca nu sunt gata, mai asteptam
Dayanara si eu am/avut mari, f. mari probleme cu constipatia - am avut si inainte de sarcina, dar mai ales in timpul sarcinii pt. ca iau si Tardyferon . Acum vreo luna jumate plangeam singura prin casa, a fost cumplit, eram atat de disperata, am sunat sotul sa mergem la spital, in fine a fost urat de tot...de atunci urmez urmatorul regim, e marca proprie, e posibil sa nu mearga la toata lumea
,
Dimineatza la bucatarie un pahar cu apa, apoi lingura de miere si alt pahar cu apa, apoi imi fac cafeaua (fara cofeina), dar cu frisca
, o cutie de Activia de baut si fie 1 kiwi, fie 1/2 para, sau prune uscate impreuna cu alte 2 pahare cu apa
cand ma ridic ma haltacai toata de la apa, apoi mai stau vreo cateva minute in pat, si gata 

, si am reluat si fierul , poti incerca si cu supozitoare cu glicerina - eu mai folosesc cateodata, si de asemenea poti incerca si Duphalac, nu este contraindicat in sarcina
sper sa fie de folos
36+ cu 
dpn 02.04.2010
andra_s spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Va fi si mai distractiv!!Anca In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!AMR 3 zile maxim!!! ![]() ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
da ce crezi ca acum sta??? e tare pudic
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Ioanact spune:
Buna!
| citat din mesajul lui babyangel Ioanact si tu ai o burtica misto, rotunjoara..esti sigura ca ai O Justina si nu Justin?? ![]() Anca In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!AMR 3 zile maxim!!! ![]() ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
Asa mi s-a spus la fiecare eco ca e fetita..
Dupa forma burtii pare a fi baiat?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Jasmine spune:
bumbitza - minusurile alea nu par foarte importante
vrei sa spui ca manerul nu e reglabil pe inaltime,nu ca n-ar fi reversibil,nu?
honey - nici eu nu sunt epilata si am un stres pe tema asta
am o cutie de crema Veet dar n-am mai folosit niciodata,mereu m-am facut cu ceara,numai ca acum e exclus sa ma deplasez la salon
sper sa ma descurc cu crema asta,cand o sa am chef sa ma apuc de operatiune
selina - nici noi nu ne-am hotarat la nume si nu prea mai e timp
avem pregatit nume de fetita inca de acum aproape 6 ani cand ne zisese dr ca e fetita
si ne-a luat fix 5 minute sa cadem de acord asupra numelui de fetita,numai ca n-a fost cazul,ca s-a dovedit a fi baietel;
iar acum avem iar aceeasi problema,ca nu ne putem decide
macar am cazut de acord cu o lista de 6-7 nume si dintre astea o sa alegem unul pana la urma
bobita - interesant regimul tau anticonstipatie si are avantajul ca bei multa apa,ceea ce e bine
35+ 
Ioanact spune:
NASTERE USOARA, sensibila!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Ioanact, eu stiu clar ca nu exista legatura intre forma burtii si sexul copilului DAR, ma distrez ca la mine functioneaza: adica mai imi zice cate una:" vai ce burtica rotunjoara ai..inseamna ca faci baiat, asa-i??" Si eu zic ..da asa-i!
Sincer, pentru Ioana, sa iti doresti sa fie fetita..eu sunt de parere ca fratii care sunt de acelasi sex se vor intelege mai bine la maturitate, sau adolescenta...au subiecte comune.
Si eu pentru Lucas, mi-am dorit baiat..pentru mine, la inceput as fi vrut fetita...dar acum nu mai!
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 40 saptamani+ 1 zi!!
AMR 1 zi -fara azi!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Yaia spune:
| citat din mesajul lui selina-d Ofof asa m-a tinut si data trecuta. |
Si data trecuta te-a lasat cu numele ales de tine? Ca poate e asa si de data asta si nu mai ai motive sa te stresezi. Oricum, numele de data trecuta e tare frumos...ce nume ai ales de data asta, daca ne poti spune?
, sa treaca frustrarile provocate de altii...===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
castelana nu stiu daca ti.am zis, felicitari pt carucior, ce mode e ? :)
bine ca totusi ai rezolvat cu bomboanele, daca nu sigur gasesti ceva asemanator
supozitoare crede.ma ca folosesc zilnic din saptamana 20 incoace
camilecu eu totusi cred ca.s vesti bune! stai bine cu colul, asa bebe va lua in greutate cu toate ca mie mi se pare ok, adica se incadreaza in grafic, cel putin in cel de aici
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
am trimis mesajul pe un sfert, ca tipa ivan ca are muci si m.am speriat de parca cine stie ce s.a intamplat, am apasat pe send
anca eu am mancat multe portocale si ceva banane, dar tot ce mananc e de pofta, nu pt vitamine, altfel de vitamine nu am luat decat acid folic si fier, in rest mananc si multe porcarii, dar tare.mi plac :)
eu am pus 20 , si stai asa ca te ajung eu
azi dimineata ma gandeam la tine, de fapt la bara aia de la pat, nu ma mai pot intoarce, ma doare rau de tot fiecare inchietura de la picior, e groaznic in pat, prefer sa dorm in picioare
jasmine felicitari pt intrarea in luna a 9.a
annya
sa vii cu vesti bune! o sa ma gandesc la tine , am emotii...daramite tu, imi inchipui cum esti
purcica? :)))) nu e nimeni mai porc decat mine
miria ai fost tare comica, cu patul :)) asa am si eu impresia , cand ma intorc trag totul dupa mine
oanka ma bucur sa aud ca sunteti bine, maria e cuminte si asa clipe frumoase petreceti impreuna
cat despre somn oricat am dormi inainte degeaba, ca doar nu putem strange somnul si sa.l folosim cand avem nevoie
denisa , da e dreptul tau sa.l returnezi, daca nu vor sa dea banii macar sa te lase sa alegi alt carusel sau altceva, ca sigur gasesti tu ceva :)
nemary n.am idee, or fi tot contractii, poate le percepi altfel, acolo unde te durea se intarea?
vladi nu se muta la scutece :) acolo ne mutam cand se incheie oficial odiseea, cand naste si ultima mamica, de fapt ne vom muta la primele 365 de zile, asa.i spune acum
selina imi pare ca esti un pic deprimata, a venit mama? poate cand vine te vei simti mai bine
ma bucur ca bebe junior e bine, asta e tot ce conteaza
bobita, cum spuneam supozitoarele sunt nelipsite in fiecare zi, totusi am sa incerc cu apa si miere, merci
andra da da! are dreptate anca, sa vezi cand nu mai stau la pus pampers si imbracat :))) apoi cand o iau la picior asa murdari la fund
castelana e frumos cesar! mie imi place cum suna cu S
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Anca am inteles!
Si eu pt mine as fi vrut baiat, dar pt Ioana poate e m bine o surioara. Sa fie sanatoasa, ca asta conteaza!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Va fi si mai distractiv!!