Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)
Raspunsuri - Pagina 13
nemary spune:
revin si eu cu vaitaturile, poate a mai patit-o careva.
ieri noapte m-am trezit cu niste dureri groaznice de burtica si mijloc, dar burta nu ma durea in jos sa ma gandesc la contractii ci pe laterale. nu va pot spune ce durere ascutita am avut si nu putea sta in nicio pozitie. am luat o nospa si pana la urma a cedat durerea. voi ati avut astfel de dureri?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary revin si eu cu vaitaturile, poate a mai patit-o careva. ieri noapte m-am trezit cu niste dureri groaznice de burtica si mijloc, dar burta nu ma durea in jos sa ma gandesc la contractii ci pe laterale. nu va pot spune ce durere ascutita am avut si nu putea sta in nicio pozitie. am luat o nospa si pana la urma a cedat durerea. voi ati avut astfel de dureri? Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Nu m-am confruntat cu asta pana acum, dar uite ceva teorie:
Travaliu fals:
- contractii neregulate, de cele mai multe ori nedureroase sau putin dureroase, care cedeaza la administrarea antispasticelor (no-spa);
- contractiile se resimt in partea superioara a burtii, burta se face “pietroi”
Travaliu propriu-zis:
- contractii regulate si dureroase;
- durere in partea inferioara a burtii combinata cu dureri lombare; se aseamana cu durerile dinaintea menstruatiei numai ca mai intense.
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
vladimirescu spune:
Oanka, bravo, stiam eu ca ai sa fii supermama :-)) Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna toata viata, probabil chiar va veti inmulti acolo in fmilie cu vremea :-))
Dormi cind apuci acum, nu uita sa tragi 1-2 reprize de somn si ziua, cele de nopate n-o sa-ti mai ajunga curind, oboseala se aduna...
Daca o sa aveti nenoroc de colici, sa nu te impresionezi prea tare, cam toti copiii au si ... trec. Dar daca totusi se intimpla, sa te protejezi de suferinta, sa nu stai mult linga printesa daca o sa plinga, pt ca inafara ca ai sa suferi nu ai ce sa-i faci, crede-ma. Iar suferinta ti-ar face rau tie si dupa aia copilei - e tare important pt ea sa aiba o mama calma, iubitoare, puternica, senina, asa ca sa te lupti cit poti sa nu ajungi stresata, amarita etc... Problem mici apar la toate mamele, mai devreme sau mai tirziu, dar tu nu uita sa t etii pe tine seina si fericita, in felul asta ai sa-i tii pe toti de linga tine fericiti... Iarta-ma ca te pisez atit, asta e cea mai importanta lectie pe care am invata-o eu la primul copil: sa am in primul rind grija de mine sa fiu cit de cit odihnita si cu stare buna de spirit, si copilul va fi fericit :-)) 
Fetelor, ma uit cu nostalgie cit de putine mai sintem active pe aici, in general vorbind vrute si nevrute, ca din plictiseala, cind nu mai stii ce sa mai zici... si cum tot mai multe burtici devin mamici, se muta la scutece sau pur si simplu nu mai au timp de forum , pe buna dreptate... Una cite una ne implinim viata cu copilasi sanatosi si dragalasi, in fiecare zi tot mai multe... Mi se pare tare frumos ce ni se intimpla, pe de alta parte ma apuca nostalgia cind vad cum automat se schimba ceva in noi acum, miine vom fi cumva altele decit azi... intr-un timp asa de scurt...
Eu una vreau zilele astea cite au mai ramas sa mai dorm, sa maninc tot ce-mi trece prin cap, sa ma bucur de ultimele miscari ale coplasului IN mine, nu linga mine... E ultima data probabil cind voi simti aceasta senzatie de apartenenta totala, maxim de intima: el copilul meu, doar al meu, in inima fiitei mele nu doar la figurat, si eu mamica lui, doar a lui... e ceva cu totul magic , si acusi nu mai e... Ajuta-ne Doamne sa fim sanatosi!
38+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary revin si eu cu vaitaturile, poate a mai patit-o careva. ieri noapte m-am trezit cu niste dureri groaznice de burtica si mijloc, dar burta nu ma durea in jos sa ma gandesc la contractii ci pe laterale. nu va pot spune ce durere ascutita am avut si nu putea sta in nicio pozitie. am luat o nospa si pana la urma a cedat durerea. voi ati avut astfel de dureri? |
Eu am avut acum vreo 3 sapt niste dureri ascutite de burta, tot pe lateral, noaptea, dar nu erau contractii. Cred ca erau de la pozitie, a mea si /sau a lui bb. M-am sucit pana am gasit o pozitie mai buna si pana la urma au trecut. N-am luat no-spa, ca nici nu ma puteam da jos din pat de durere.
35+
annya9 spune:
Si eu m-am confruntat cu dureri asa de ascutite in zona splinei si nici nu ma puteam misca de durere...Cred ca sunt din cauza miscarilor lui bebe. Trec greu...
33+
Radu Alexandru
poze
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
selina-d spune:
Imi pare rau ca nu am mai dat pe aici de multa vreme, dar am avut o perioada foarte proasta si am fost groaznic de deprimata. Problema e ca nu gasesc nici o rezolvare la problemele mele pentru ca nu depinde de mine si ma frustreaza enorm.
Vreau sa felicit proaspetele mamici ERINA; ASTEROPIPAN; ALICE; CORIMAMI pentru minunile din viata lor. Sa aveti parte numai de bucurii si bebei sanatosi si mancaciosi 
Mami
34+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Nemary dureri din astea cum spui tu am si eu aproape in fiecare zi. Sunt in mod sigur gaze blocate undeva pe traseu din cauza de uter care ocupa tot spatiul din burtica. Stiu ca sunt ingrozitor de dureroase si nu te poti misca deloc atunci. Daca sunt in casa incerc sa ma intind si sa stau pe dreapta daca reusesc sa ma intorc cumva si cam in 10 minute trec. M-a prins o data pe strada si efectiv m-a luat cu lesin din cauza de durere, cu transpiratii reci
Sunt cumplite stiu. Am vb cu doctorita mea si a zis ca sunt o problema comuna la gravide, extrem de neplacute, dar nepericuloase.
Rabdare ca scapam noi si de astea.
Mami
34+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
In rest eu sunt bine si bebe la fel. Am mai fost si la controale, dar sunt cele de rutina cu tensiune cantarit, pipi, sange din deget si monitorizare. Acum merg in fiecare saptamana. Bebe sta deocamdata cocotat sus si imi da niste arsuri cumplite, mai ales noaptea. Asa ca dorm cu Rennie langa pat. Dorm relativ OK, desi ma trezesc de fiecare data cand ma intorc ca ma doar toate, dar la baie nu ma duc noaptea.
Va imbratisez cu drag pe toate si scot si eu niste motate la interval

HAI SENSIBILA

Mami
34+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Mi-am schimbat si semnatura ca am si eu 35s+3 Parca a zburat timpul in sarcina asta. Abia astept sa vad cum e bebelusul si cu cine seamana. Deja mi-e drag de nu mai pot. Inca mai trebuie sa stea un pic la caldurica, ca afara e frig si zapada, si mami cu tati nu au inca nume pregatit
Nici cum nu reusesc sa imi conving barbatul sa discutam macar problema asta
Eu am un nume care imi place ff mult si m-am decis (i-am si zis) ca daca nu se hotaraste eu pe ala il dau la spital. El imi raspunde de fiecare data ca o sa il cheme Junior si gata. Ofof asa m-a tinut si data trecuta.
Mami
35+
si Victor (31.08.2007)
camilecu spune:
Vladimirescu ce bine mai zici , esti o adevarata filozoafa , mi-au dat lacrimile .
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#