Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!

BRAVO, ERINA!

HAI, SENSIBILA!

BAFTA, ANNYA! 

Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Dau raportul!![]()
Am dormit relativ bine, dar m-am sculat umflata si anchilozata.![]()
Am visat aiureli si cand ma intorceam in pat il luam cu tot cu mine ca ma tineam de ce apucam.
Stau la o cafea mica acusica cu voi si incerc sa mai fac cate ceva prin casa dupa. Ieri am facut o gramada daca e sa ma iau dupa lista cu prioritati, dar am si obosit rau. La un moment aveam o burta tare de imi era frica s-o ating.
Azi mai am iarasi de facut si incet-incet le-oi termina cat de cat.
In plus, trebuie sa fac mancare. Cu toti macinicii astia satiosi, mancare e de baza.
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
camilecu spune:
babyangel, si restul fetelor multumesc de incurajari. 
annya9 bafta la doctor , sa vii cu vesti bune , mult mult mai bune ca ale mele 
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
annya9 spune:
Multumesc mult fetelor! Dar CAMILECU, tu ai venit cu vesti super ok...de ce iti faci probleme?
33+
Radu Alexandru
poze
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Bumbitza spune:
Neata! Ne-am trezit si noi mai devreme, am papat bine si acum mai stateam un pic inainte sa ma apuc de treaba. Poate imi fac si eu parte din bagajul de spital azi, pana acum n-aveam cu ce, acum tot aman
Diseara mergem si noi la dr, n-am mai fost de o luna, poate ma cheama si pe mine mai des de-acum, desi parca-l aud: totul e in regula, ne vedem cand se declanseaza ceva sau pe data de...daca nu
Camilecu e bine ca bebe e sanatos, asta conteaza cel mai mult!
Atb multumesc
Si tu arati tare bine, nu pari sa fi pus prea multe kg pe altundeva in afara de burtica, cat ai luat in greutate pana acum, de curiozitate.
Castelana spor la brodat! Frumos nume Cezar ![]()
Si noi am facut ture aseara cu caruciorul prin casa, si chiar vedeam bebelina in el
Annya eu iti tin pumnii, stiu ca vei veni cu vesti bune! Cu dormitul...si bebelina mea e f activa, ma trezeste de cateva ori pe noapte, dar cu toate astea reusesc sa ma odihnesc cat de cat.
Jasmine, ce de prieteni ai
Am gasit niste minusuri la carucior, manerul nu este reglabil, sau n-am gasit noi de unde se regleaza
si are probleme la statul in picioare strans, adica sta dar nu e f stabil desi in poze asa ar fi trebuit sa fie (si e destul de voluminos strans, e tip sandwich asa).
Anca multumim
, abia astept sa dam niste ture cu el. 

Hai SENSIBILA!

Nastere usoara!
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
oanka80 spune:

salutare dragele mele. iertare si iar iertare pt lipsa mea, dar justificata 
. mariuta mea imi mananca toate clipele din viata mea. vreau sa fiu langa ea cand zambeste, cand doarme, cand deschide ochii, cand scoate limbuta smechera la mine....ce mai as povesti pana maine cu ce spectacol ne delectam noi aici.
mi-a fost greu la inceput din cauza oboselii si imi vine sa ma dau cu capul de pereti
pt ca nu am ascultat fetele care spuneau sa ne odihnim cat mai mult inaintea nasterii. acum....somnul meu e amintire. dorm cat doarme printesa mea, adica 2-3 ore intre mese, dar tot obosita ma simt. reuseste sa doarma bine noaptea, se trezeste la 3 ore pt papa, schibmat pampers, rotirea privirii prin camera 10 minutele dupa care adoarme ca un ingeras.
aseara a cazut buricutul si de acum ne asteapta clipe mari de balaceala in baliuta
.
inca sunt stangace la schimbat pampersul si la schimbat hainutele, dar slava domnului ca am un sot meticulos. face scandal la scos mucisorii si cateodata la schimbat pampersul.
primesc si eu un cantar azi sa vedem cum stam cu greutatea si va rog sa imi tineti pumnii caci mi-as dori sa stiu ca a luat in greutate caci doar privindu-o nu-mi dau seama daca e mai grasunica sau nu.
hranim fetita cu lapte din sanisori si ma cam dor cand trage prima data. primele secunde aproape imi dau lacrmilie dar indur totul cu drag pt ea. ma dau pe sfarcuri cu garmastan si lanolina si mai calmeaza putin durerea. lapte avem momentan, la 3 ore curg singuri parca sunt cu robinet.
off ca multe as vrea sa va mai spun dar sa nu plictisesc inutil
multumesc vladi ca te-ai ganditit la mine
, multumesc oana ca le-ai transmis fetelor ca sunt bine.
la urmatoarea repriza de somn a mariutei vin sa pun poze si de acum intru mai rar caci singura prioritate in viata mea e maria
Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 4 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
andira spune:
Neatza!
Eu tot in spume sunt, ca nu pot iesi!! nu se mai topesc odata zapada si gheata astea...
Camilecu - mie-mi par foarte bune vestile de la eco. Important e ca bb creste, e in grafic, nu are probleme, iar colul e ok si nu esti in pericol de nastere prematura, ca data trecuta.
Deci, fii optimista, totul e ok!![]()
Annya - bafta multa, sunt sigura ca o sa auzi numai vesti bune!!
Tin pumnii si sa vii linistita ca bb e bine!
Hai Sensibila
!
Jasmine - felicitari!! ai vazut ca ai reusit?![]()
O fi ajuns Rebiana acasa ieri cu iepurasa Mara? Parca n-as indrazni sa o sun, cred ca sunt in pregatiri / acomodari...
Oana - cu intarziere, dar vroiam sa te felicit pentru grasunel! 
Stiu ca e mai greu la inceput, dar sa stii ca pentru mine si la prima, si la a doua pisicuta, totul a intrat intr-o rutina dupa primele 2 luni. La mine ala a fost pragul.
La inceput putin mai greu, pana ne-am acomodat, si am intrat in ritmul ei, iar apoi... nici o treaba...![]()
35+
honeybaby spune:
Neata !!!
Roxana - da , e bertoni scoica.
Samaria- parca zicea ca nu are net acasa si nu poate sa intre.
Cami - cam asa avea si bebeluna. La fel si la mine placenta arata foarte bine. dorctora s-a declarat multumita, chiar daca bebeluna e mica.
annya - bafta!!! Eu sper sa te linisteasca cardiologul. Nu stiu de ce nu am incredere in dr aia care tot vede ea un defect pe care altii nu-l vad
bumbita - important e sa-ti vina tie bine manerul chiar daca nu e reglabil
. Nu ai carte cu instructiuni la el ??
Aseara am colindat cam mult prin magazine si noaptea nu stiam cum sa stau de durere de spate si ceva crampe dar sus de tot spre stomac.
La un moment dat sar in sus de la un junghi fff ascutit in col la care sotul " e gata bagajul"?? eu : "nu, si oricum nu nasc azi pt ca nu sunt epilata. doar nu merg cu par pe picioare sa stau cracita pe masa aia "
Azi ar trebui sa ma epilez si termin odata cu bagajul asta de spital. Vreau sa duc caruselul inapoi, nu-mi place. Parca vad ca o sa ma cert cu cei de la magazin ca nu or sa vrea desi e dreptul meu sa duc un produs inapoi in 30 de zile daca nu sunt multumita.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
oanka80 spune:
voi schimba mai tarziu si semnatura.
scot si eu niste agitate pt urmatoarele mamici pe lista 
HAI AMI_84

HAI ANCA-YARI

si trebuie sa felicit si eu un sir urias de mamici scumpici ce au adus printi sau printese pe lume de cand am disparut pe forum. asa ca, indraznesc sa imi cer iertare ca nu am scos agitatele la timpul lor, dar doresc sa urez acum mamicilor si pruncilor adusi pe lume sanatate multa, bucurii, impliniri, odihna si tot ce va doriti 

.
felicitari mamicilor ERINA, ASTERIOPAN,ALICE, CORIMAMI,UTA_CIUN, REBIANA19, ELLANIK,IOANAA28, 25MIKY, IRINABOBE, LORIANGI,GREENFROG, MIRUNA79, STEFIMIC, MARSY-BABY, JENI-H, STEFANA, LOREX, CHILD, FREEDELIA, BIANKA1, DELIA13, MAMI07, BLUEKIDOO,
O lista cu mamici binecuvantate si iepurasi pe masura. tim pumnii si pt cele ce urmeaza sa aduca pe lume bebei la fel de pretiosi.
curaj mamicilor 

Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 4 zile 
poze
*mamica unui fluturas*