Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

fete dragi am trimis mai devreme mesajele repede, aam prb cu calc si nu stiu cand se stinge puf si gata, am pierdut tot.
Eu sunt bine, obosita sau mai bine zis obosesc doar daca ma misc un pic, incerc ma ma adun, ca am capul vraiste si nu ma pot concentra.
Ieri am crezut ca inebunesc m-am dus sa-mi comand bomponelele bleu de pus in pungulitele ( pregatite de mine in wk-end) si surpriza nu mai sunt pe stoc, nici macar albe, am crezut ca o ucid pe cucoana, nu va imagineti cum am reactionat, uitandu-ma in spate ma rusinez de mine, sincer.
In fine norocul meu e ca saracul sot dupa ce s-a distrat cu mine aseara ( el rade cand sunt eu nervoasa, zice ca-s comica) a gasit el solutia sa le comandam pe net din Italia si acum sa vedem daca cele 72 de ore pot fi veridice. Oricum ieri cucoana respectiva a avut noroc, mai aveam un pic si-i inchideam pravalia, de parca era vina ei ca nu mai avea... off cu nervii astia cand ma apuca nu mai sunt eu. Oare vine asa un bebe temperamental?

A si avemus nume!
Pentru primul nostru copil am ales numele primului imparat roman: in varianta romaneasca e Cezar! Acum suntem la cautare de nume de sfant ( la catolici se mai pune un nume pentru biserica)
De fapt sunt fixata pe numele asta de cand stiu ca e baiat, erau in finala doua, dar Cezar a iesit castigor!
Acum trebuie sa bag mare cu broderia, ca vreau sa-i vac ceva cu numele lui!

va pup si sa aveti o zi excelenta!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna dimineata , pofta buna la cafea , pentru cine serveste :rolleyes:

Noi am fost ieri la eco , nu am vesti deosebit de bune , doar ca colul este de 3,5, inchis , bebe nu s-a intors este in pozitie pelvina , nu prea a crescut desi placenta este foarte ok, are doar 2100gr. , oricum nu as vrea sa fie nici foarte mare , dar sa fie sanatos.
Mi-a zis dr. sa stau cuminte ca ea este plecata o saptamana , sper sa fie bine. Ieri am avut prima contractie dureroasa sper sa nu se indeseasca.

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Ieri nu am mai reusit sa intru pe forum ca nu mergea , ma duc sa recuperez

Mergi la inceput

BRAVO MAMI ERINA!!
SA TE REFACI REPEDE DUPA CEZARIANA SI SA ITI VINA LAPTICUL DIN BELSUG, AI N BEBE TARE DRAGALAS

HAI SENSIBILA

atb ffrumoasa burtica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata si de la mine,

Am avut o noapte linistita si l-am visat din nou pe bebe...era maricel si vorbea!

Dayanara e clar ca de la fier esti constipata...Eu am avut marele noroc ca nu am avut carente de nici un fel pe sarcina asta...dar am si mancat in fiecare zi o salata verde, plus alte legume si multe fructe si diversificate..Te cred si eu ca de la atatea vitamine am pus pe mine ca purcica...24 kg!

Castelana, v-ati oprit la un nume foarte , foarte fain! Am un prieten bun pe care il cheama Cezar, si probabil de asta imi place si foarte mult numele

ATB , am vazut si eu pozele si e foarte misto burtica...dar nici tu nu ai pus multe kg..se vede la picioare

Ioanact si tu ai o burtica misto, rotunjoara..esti sigura ca ai O Justina si nu Justin??

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 3 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

HAI SENSIBILA!!!

camilescu - stiu ca nu e corect scris nickul tau dar imi place cum suna asa,sper sa nu te superi ,am vazut ca si alte fete tot asa l-au scris
eu zic ca vestile de la eco nu-s rele,e f important ca e colul lung si inchis,deci bebe mai sta acolo si are timp sa creasca daca ai doar 34 de saptamani

eu am facut de dimineata a doua injectie cu Celestone si ma simt mai linistita,acum trebuie sa treaca 48-72 de ore ca sa-si faca efectul

siii...azi e ultima zi din luna a 8-a!!!YESSSS!!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata fetele,

Eu dorm de-a-mpicioarelea... M-am trezit din ora-n ora ca sa schimb pozitia...am impresia ca e cosmarul noptilor mele chestia asta. Tremur de oboseala, dar ma consolez la gandul ca a mai trecut o saptamana si iaca, am schimbat din nou semnatura. Acum bebe ghiulica se razbuna, se foieste si el ca mine toata noaptea... bietul de el, cred ca l-am ametit de tot.

Azi ma duc si la morfo de 3 si vine si cardiologul si am emotii...va rog rugativa pentru mine , sa-mi zica ca bebe n-are nimic!!!
Pe de alta parte sper sa-i vad fatuca si sa fi crescut ceva de la ultimul control.

Iar arat ca o purcica...si am o gusa....sper sa scapt de ea dupa ce nasc!!!

Bag si eu niste motate pentru SENSIBILA!!! NASTERE USOARA!!!

33+ Radu Alexandru
poze

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

annya - bafta la eco si sper sa vii cu vesti bune
eu cred ca exagerezi la treaba cu purcica,ce-ar fi sa nu te mai uiti in oglinda dimineata,cateva ore dupa trezire?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am schimbat si eu semnatura!!!!!

Inca o incurajare pentruSensibila, desi eu am inceput de aseara!

HAIDE MAMI! CURAJ SI SA SCAPI REPEDE, CU BINE!!!

Annya ai sa vezi ce bine te inveti cu noptile astea "albe", ca nici nu o sa mai simti oboseala..Eu acum sant tare fericita ca nu m-au chinuit arsurile(acidul) la stomac, ca de obicei 2-3 ore pe noapte imi vine sa ma urc pe pereti..
Ma simt f. odihnita cand nu am acid, desi la fiecare intoarcere simt ca mi se rupe burta si "duda"

Camilecu , nu te lua dupa Dra care a zis ca nu prea a crescut bebe . Uite aici niste valori medii, normale raportate la un bebe care se naste la 40 saptamani cu 3550 grame:
Greutatea fatului in saptamana 32 -1750 g
Greutatea fatului in saptamana 33 -1970 g
Greutatea fatului in saptamana 34 -2200 g
Greutatea fatului in saptamana 35 -2440 g

Deci..relax, ok?

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani+ 1 zi!!
AMR 1 zi -fara azi!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

annya - bafta la eco si sper sa vii cu vesti bune
eu cred ca exagerezi la treaba cu purcica,ce-ar fi sa nu te mai uiti in oglinda dimineata,cateva ore dupa trezire?

35+

Multumesc mult!
Trebuie sa ma uit in oglinda...e inevitabil, doar e in fata mea peste tot, ma urmareste!

33+ Radu Alexandru
poze

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput