Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Diana - imi trecuse o chestie prin cap: cei de la Andreaua nu pot aduce si de la YarnArt? Ma gandeam ca n-ar trebui sa fie o problema sa distribuie si de la ei.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Fetele, mai stiti ceva de Samaria? De multa vreme nu am mai citit nimik de la ea. Sau am ratat eu ceva?

A spus de cand a intrat in prenatal ca acasa nu are net si ca nu va mai intra, nu are cum. Ultima data o lasase colega de birou sa posteze un mesaj scurt si de atunci nu a mai aparut.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna
DIANA mami de 3 pui, am o intrebare pt tine.La baietei cum ai facut toaleta genitala?! Asa cum o recomadau vechii pediatrii, sau cum sint recomadarile noi?! Eu sint un pic incurcata, nu stiu cum e mai bine, mi-e frica si de fimoza.As vrea sa stiu si din experienta altor , nu doar din carti.

Stiu ca nu mi-e adresata intrebarea, dar daca tot ai cerut experienta cu baieti...eu pe al meu l-am sters frumusel, fara sa trag de nimic. Nu am avut probleme niciodata, daca speli frumos sau stergi cu servetel umed, nu are ce sa se intample.
Dupa discutii aprinse la odiseea lui Tudor, eu am optat impotriva decalotarii si la noi a fost decizia corecta.
Daca te intereseaza statistica, sora-mea are 2 baieti si cumnata mea unul si niciunul nu a fost decalotat si niciunul nu a avut vreodata probleme.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anca, si eu ma intrebam ce face Samaria. Sper ca e bine.

Stefanna, sunt total impotriva decalotarii. Eu nu trag de nimic la copii, doar ii spal si urmaresc sa faca pipi in jet continuu.
Andrei, la 1 an si 8 luni e aproape complet decalotat, fara sa-i fi facut nimic. Pana pe la 4-5 ani e normal sa fie pielea stransa, sa se desfaca, sa se prinda la loc...decalotarea provoaca leziuni microscopice si in timp se pot forma aderente ce duc la probleme mari.
Abia astept sa-ti vad iepuro-pisoii .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andira, cand merg vineri o sa ii duc doamnei Mariana datele de contact de la Yarnart. I le-am mai dat si anul trecut, dar nu s-a putut intelege cu aia, vorbeau numai turca , nu stia niciunul engleza. Poate o fi unul mai luminat acum .
Ar fi super sa poata aduce firele lor, sunt f. bune calitativ si accesibile ca pret.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare! Sunt aici, inca n-am nascut , si daca n-am facut-o in cap 113 atunci n-o mai fac pana pe 22 martie. Dar ce-mi vad ochii? Nu nasc eu dar naste Erina, care avea acelasi DPN cu al meu, 22.03 !!!
Felicitari Erina!!! Sa ai o recuperare rapida, mult laptic, iar lui bebe David ii urez bun venit pe lume, sa fie sanatos, papacios si necolicios!
Am fost si noi azi la control, la eco, bebe se incadreaza perfect in masuratori, deci in mod normal ar trebui sa vina la termen, colul e inca inchis si are 2,8 cm, lichid este suficient, iar bebe Denis are 3,389 kg. (cu marja de eroare de rigoare)
Asadar, toate fiind bune si frumoase mi-am permis sa ies putin sa ma relaxez, m-a scos sotul la film, am fost la Avatar (3D) si mi-a placut f mult, chiar daca a durat f mult am rezistst eroic. Si de fapt fiindca mi-a placut actiunea si am fost f prinsa, nici n-am bagat de seama ce repede a trecut timpul.
Hai ca fug sa citesc din urma si revin.

Adriana 38+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ioanact, n-a fost sa fie in 113, asa ca musai astept pana dupa 21 martie. Vazut poze cu burtica frumoasa si sexoasa! Pupici Ioanei, sa scapati cat mai repede de paraziti!
Andira, iti dai seama ce "bine" ma pricep la zodii, faca ziceam ca varsatorul e zodie de apa.
Oana, ma bucur mult ca sumteti mai bine, se simte din postarea ta ca esti mai relaxata si tu, felicitari pt Eric pzpzcios, va tinem pumnii ls operstiunea "suzi".
Bumbitza, multumim de aprecierile la poze. Te-am admirat si eu in pozele tale, pari o fire asa de blanda si senina... De fapt sunt convinsa ca asa si esti. Si ai pus kg doar pe burtica, felicitari! Sa folositi sanatosi caruciorul!
Acum am vazut pozele cu bebe David, ioi ce sccumpic ii! Teodora, multumim!
Roxana, sper ca esti mai bine cu constipatia. Baga mere pe stomacul gol, vezi poate au vreun efect.
Nemary, sper ca te simti mai bine, nu stiu ce sa-ti spun despre durerile tale, eu n-am patit asa ceva.
Azi mi-am pozat burtoaca de 38s

Adriana 38+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stefanna ce bebe cumintel e luca si ce bine ia in greutate!
felicitari

andira , eram sigura ca prefer movul ala, dar acum ca am vazut verde, imi place si asta, e un verde frumos! chiar nu stiu care e mai frumos

atb ai o burtica mare si frumoasa!!!! si iti sta bine cu cateva kg in plus si la fata ma refer
nu stiu daca ti.ai dat seama dar linkul catre poze e public, iti spun pt ca inainte era privat si trebuia sa te loghezi ca sa vezi

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Servus fetili!!!

Mi-a adus o prietena cantarul de bebe, asa ca intru pe fuga doar sa ne "laudam" cu 3900 gr, de la 3080 cu cat am iesit din spital, acum 11 zile .
Am facut si proba suptului si a papat 120 ml, dupa care a mai cerut, probabil a papat si mai mult.
Sunt fericita ca am lapte bun si ma rog la DD sa tina asa.
Daca ne-ar trece si colicii, as zburda de fericire. Oricum suntem pe drumul cel bun, nu ii mai dau papa inainte de 2 ore si lucram si la cap. "suzi".

Pup toate fetele, imi pare rau ca nu pot sta la povesti.

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

mamica fericita!
Fii mai relaxata si cred ca daca dai si cu "rabdacolul" Dayanarei se rezolva tot!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Erina, felicitari si sa te refaci repede! Bebe sanatos si mancacios!!!

babyangel, gimnasto, chiar ai putut sa-ti faci pedichiura! Bravo! eu una din decembrie nu am mai putut singurica, traiasca salonul!
dayanara, fata ce ti-e si cu scremerea asta... mie supozitoarele mi-au fost interzise sa stii in sarcina, mi-a zis dr ca da contractii, asa ca m-am "luptat" cu suc de prune si tot felul de fructe: prune uscate, smochine, kiwi, mere, pepe, prune proaspete, ananas, struguri. in fine mai avem putin, dar tu chiar ai pierdut dopul?
Dianami, ce mami harnicuta si ce bebelus mancacios ai! Felicitari!
Bumbitzo, fain carutul, eu cand l-am cumparat m-am plimbat ca nebuna prin casa si vorbeam cu ursuletul ce-l pusesem in loc de bebe! deci sunt dusa!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput