Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

mai fetelor, lipsesc si eu ca daca tot nu a mers forumul si cand ma intorc...ce vad??

BRAVO MAMI ERINA!! SA TE REFACI REPEDE DUPA CEZA SI SA ITI VINA LAPTICUL DIN BELSUG!!

BUN VENIT DAVID! SA FII CUMINTEL SA SE REFACA MAMI REPEDE!!

Bumbitzafoarte fainut caruciorul...sa-l folositi bucurosi multa vreme

Honey, se putea sa nu cumperi tu si o rochita?? cred ca esti campioana la cumparat rochite

Dayanara citeam pt constipatie ca e foarte indicat sa mananci seara dupa ce te asezi in pat un fruct(portocala sau mar), iar dimineata inainte de orice inca un fruct (cam aceleasi) si un pahar cu apa. Scria ca se regleaza tare bine tranzitul in felul asta.
Eu din fericire de la cate citrice mananc, sant invers..

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 3 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Pai, exact Chipolino si-a luat Bumbitza, i-a facut recenzia acum cateva pagini .

Mie imi plac, sa vad ce zice si sotul, si daca pana nasc nu gasim altceva, cred ca il iau. Oricum, astept dupa nastere, ca sa fiu sigura de culoare.

35+

am vazut recenzia,multumim bumbitza

tu cand zici ca-l iei,la care te referi?
la Chipolino sau la alea de pe strollers?

mai ai indoieli in privinta sexului copilului?
oricum cu verde mergi la sigur

mie mi-e clar ca al meu e baiat,din moment ce Iosup,Albu si Herghelegiu asa mi-au spus

l-am vazut pe bebe David,e un frumos si pare foarte concentrat
si ce paturica roz i-au pus!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Acum am vazut si pozele cu DavidE o minunatie de baietel!Excelent!!

Fetele, mai stiti ceva de Samaria? De multa vreme nu am mai citit nimik de la ea. Sau am ratat eu ceva?

Niki tin pumnii pe maine la control, si fa cumva si repara netul, sa stim si noi daca se intampla ceva cu tine!

Scot de pe acuma cateva motate pt Sensibila, ca are programata nasterea maine!

HAIDE SENSIBILA!! TE ASTEPTAM CU DRAG BEBELUNA GIA!!!

Eu ma retrag, si va doresc o noapte fara evenimente neplacute!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 3 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

of anca, cate portocale am mancat sarcina asta...foarte multe si aproape in fiecare zi, acum in ultimul timp mi s.a cam luat
pe mine fierul cred ca ma constipa in halul asta

si nu stiu ce am de sunt plina de nervi....

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Jasmine - cele de pe strollers de care vorbeam sunt Chipolino . Initial am dat cautare dupa cel cumparat de Bumbitza, pentru ca am vrut sa vad daca mai gasesc si alte variante de pret.
Si mi l-a gasit si pe asta, tot Chipolino, dar nu ultra.

De-aia ziceam, imi place si cum arata, imi plac si culorile, si Bumbitza deja il testeaza.

Eu n-am nici o indoiala ca e fetita, mi s-a spus la fiecare eco, dar prefer sa fiu sigura. Si-n plus, sa ma vad sanatoasa acasa cu bb, oricum nu o sa o pun in carut din prima zi.

Da, cu verde merg la sigur, numai ca imi place mult si combinatia aia de roz / mov. Inca ma mai gandesc...

35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

si nu stiu ce am de sunt plina de nervi....

Te-ai suparat cu ceva? Pune un film, stai putin cu Ivan, si te linistesti...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira si eu la fel vreau, adica sa ma vad acasa cu fetita :) nici eu nu cumpar dinainte, o sa ma folosesc de caruciorul de la ivan, pana vine cel nou

denisa scoica e de la bertoni asa.i?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Dayanara - tie care iti place mai mult, pt fetita, cel roz sau cel verde?
Nu reusesc sa ma hotarasc...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

BEBE DAVID BUN VENIT! ESTI UN FRUMUSELMami ERINA refacere rapida si nopti dormite.
Si acum sa scoatem mtatele si sa tinem pumnii stransi pt SENSIBILA
HAI SENSIBILA
BABYANGEL, am vauzt ca te intrebi de vor semana pustii unii cu altii.Copii mei sint aproape identici.Cand ma uit la Luca am senzatia ca e 2006 si ca am nascut-o pe Bianca.de multe ori cand nu prine bine sanu ii zis fara sa vreau :hai mai Banculush uite aici.Sau ii mai zic fetita mamii, si dupa ce imi iese din gura porumbelul ma corectez si ii zic baietelul mamei.
In rest bine.Doar ca azi am o oboseala cumplita.Azi am implinit o saptamana si am fost la medicul de familie.A luat in greutate 500gr, si se prezinta spune doctorul, bine din toate punctele de vedere.Singura chestie care o avem e un canal lactimal infundat care ne da de furca si ne curge ochisorul stang.
MIRIA CRISTINA, incerc sa pun poze curand cu puii mei... singurul motiv pt care nu am pus pana acum e proasta mea organizare.
DIANA mami de 3 pui, am o intrebare pt tine.La baietei cum ai facut toaleta genitala?! Asa cum o recomadau vechii pediatrii, sau cum sint recomadarile noi?! Eu sint un pic incurcata, nu stiu cum e mai bine, mi-e frica si de fimoza.As vrea sa stiu si din experienta altor , nu doar din carti.
V-am pupacit pe toate.

Stefanna mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Si pt fetele care reusesc sa mai actualizeze listuta, dau si eu datele lui Lucutz
3195 gr, APGAR 10, 52 cm , si am avut epidurala
Multumesc anticipat

Stefanna mami de si

Mergi la inceput